otroška torta - slika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj

Sporočilo

t5t6 -> otroška torta - slika (2.12.2008 8:02:03)

Letos si je moj otrok zaželel domačo torto za rojstni dan, vseeno pa bi na njej imel sliko Spaidermana. Enkrat vem da je bilo že govora o tem, da se te slike, da nekje naročit, pa te teme ne najdem. Tako, da prosim, če mi katera pove, kje to delajo. V slaščičarni, kjer kupujem torte so mi rekli, da jim dobavitelji tort ne dovolijo, da se te slike prodaja.

blaža -> RE: otroška torta - slika (2.12.2008 8:34:11)

odvisno kje ti je bližje. V Lj jih imaš v Pekarni Vrhnika na Brčičevi, če sem prav napisala. Imaš jih tudi v Trstu na drevoredu. Ti naredijo kar hočeš!

tinatona -> RE: otroška torta - slika (2.12.2008 10:44:25)

Jaz jih na Brnčičevi kupujem.

lp

t5t6 -> RE: otroška torta - slika (2.12.2008 11:46:29)

Hvala, iščem internet stran ot te Brnčičeve pa nič konkretnega ne najdem. Kaj če grem tam s sliko mi takoj naredijo ali bi jim morala poslat. Problem je v tem, ker smo s Primorske in bi tam poslala moža, ki dela v Lj, ampak on bi samo šel in vzel, kar se bom jaz zmenila, tako, da se moram jaz vse v naprej dogovorit.

Hans -> RE: otroška torta - slika (2.12.2008 11:50:43)

O, punce kako ste mi polepšale dan. Jaz pečem torte sama, nutelino najraje, po okusu je super, okrasit pa jo ne znana. Mi prosim lahko pove katera kaj več - koliko to stane, kako izgleda, iz česa je ... Hvala 

CUKRČEK -> RE: otroška torta - slika (2.12.2008 11:51:47)

ti samo sliko prinesi in ti takoj naredijo. Sicer imajo pa tudi tam že zalogo slik najaktualnejših junakov. Stane pa nekje 6 eurov.

tinatona -> RE: otroška torta - slika (2.12.2008 22:05:38)

Hej!

Tam delajo samo do pol štirih. Plačaš lahko samo z gotovino (bankomata ni več tam!!!).

Prideš tja, jim daš sliko in oni naredijo. Je gotovo v minutki.

Nekaj najbolj aktualnih junakov imajo tudi tam, čeprav je bolje da svojo sliko prineseš.

Je pa to slika sprintana na hostjo...

t5t6 -> RE: otroška torta - slika (22.12.2008 12:55:54)

Smo rešili, slika je izpadla super, je pa moral mož čakato pol ure, da so mu sliko naredili.

Stran: [1]