|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   omaka za testenine
14.2.2007 14:30:53   
romy
Ojla!
Rada bi kakšen recept za omako oz. preliv za testenine. Rada bi kakšnega z sirom, skuto, jogurtom, smetano...ne vem no bolj te variante imamo radi.
Včasih jem v gostilni tak dobre testenine, pol pa sama probam kakšno omako spacat, pa.....user posted image

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: omaka za testenine
14.2.2007 14:34:20   
Anonimen
Meni je ful dobro to, da stopim dva Zdenka sirčka ali pa več, odvisno za koliko, za dva človeka je dovolj dva sirčka, potem pa čez nalijem sladko smetano, ne vem, recimo pol pakunge, prevrem, malo soličke in je fertig. Dobro, hitro in poceni.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 14:36:36   
romy
Katero sladko smetano pa daš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2007 14:37:37   
Anonimen
Tisto za kuhanje, ponavadi imam tisto, ki je v modri embalaži, taki svetlomodri, ne vem od katerih mlekarn je user posted image  Mislim pa, da bi bila čisto vsaka dobra, koneckoncev tudi kisla smetana. Moram enkrat probat.

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2007 14:51:18   
Anonimen
poglej si pod testenine na milansko, bolonjsko...sem napisal recept za "pasta ala carbonara", mogoče ti bo ta všeč...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2007 15:06:57   
Anonimen
js npr. naredim tkole: dam dve tune, malo bazilike, origana, čilija,.. ko se tuna "razkosi" dodaš eno žlico kisle smetane (lahko tudi sladke). Po želji še malo ketchupa ali mezge..

Na špagete posujem narezano gaudo na kockice in prelijem s to "omako"..

Ni boljšega.. user posted image    user posted image   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2007 15:10:59   
Anonimen
Jaz sem jih delala z gorgonzolo. Sladko smetano sem vlila v ponev, not dala malo gorgonzole, kak zdenka sirček, navaden nariban sir, ko se je stopilo, sem mal posula origana ali zdrobljenega rožmarina. Vse skupaj polila čez testenine, še najraje pa čez njoke.  Natrgala sveže liste bazilike in posula čez testenine, ko so že bile na krožniku, občasno še kak čili nasekljala (mal barvne kombinacije). Nariban parmezan

Druga varianta na hitro prepražila pršut, panceto ali šunko, zalila s smetano, mal pokuhala, dodala kuhane testenine in po njih še naribaš parmezan.

Tretja varianta skuham pol bučke, ko je kuhano, odstavim in zraven dam liste mlade špinače (nič ne kuham), vodo odlijem, bučke in špinačo zmiksam s paličnim mešalnikom. V ponev vlijem malo smetane in zmiksane bučke in špinačo, ter samo pogrejem, tolk da se okusi mal pomešajo. Tu mi najbolj pašejo špinačni rezanci. seveda parmezan čez. Včasih namesto bučk in špinače vzamem tudi cvetačo ali brokoli.

joj, se mi lušta vse to, pa ne smem mleka in mlečnih izdelkovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Vrednote
awwa

Katera od naštetih vrednot vam je najpomembnejša in jo v življenju postavljate na najvišjo stopničko?

zdravje (69%)

ljubezen (24%)

mir (3%)

prijateljstvo (2%)

delo (posledično denar) (0%)

šport (1%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!