Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: omaka za filane paprike 29.10.2005 23:48:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej, jaz najprej na olju popražim malo (morda kavno žličko) sladkorja, potem pa dam moko. Če hočeš veliko omake in bolj gosto, daš več moke, ki jo potem najprej zaliješ s paradižnikovo mezgo (jaz zmiksam konzervo ali dve pelatov), potem pa dodaš še vodo. Če se ti zdi preredko, dodaj še posebej zmešano moko s hladno vodo, pa ne veliko vode. Upam, da ti bo ratalo, če ne, me pa na privat pofockaj.
|
|
|
|
RE: omaka za filane paprike 30.10.2005 11:43:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Na dveh žlicah olivnega olja popraži dva stroka česna(pazi,da ne porjavita) Potresi z moko(od količine moke je odvisna gostota omake) Zalij z Pomijem,pazi da se ne naredijo grudice.Dolij vode. Dodaj eno KNORR kocko malo popra in dosoli po okusu,Ščepec bazilike.
|
|
|
|
RE: omaka za filane paprike 30.10.2005 13:02:25
|
|
|
|
156sw
|
Hvala punce za odgovore . Zdaj grem pa malo carat
|
|
|
|
RE: omaka za filane paprike 30.10.2005 14:25:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz prepražim moko, zalijem z vodo, dodam jušno kocko, mleto papriko in paradižnik iz tube. Po potrebui dosolim. Če si omako že naredila pa je preredka, jo lahko zgostiš tako, da v lončku zmešaš kakšni dve žlici moje in dober deci vode in potem počasi vlivaj k vreli omaki. Pa ne vse naenkrat, boš videla, koliko bo potrebno, da se bo dovolj zgostila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Recept tedna: Zdrave kokosove krogliceOkusne kroglice vsebujejo zdrave maščobe v obliki oreščkov, beljakovine in vlaknine. Zdrava in enostavna sladica, ki je ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?