|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   omaka iz gobic
28.7.2011 9:14:19   
LUNA06
DOma imam en kozarček vloženih slanih mešanih gobic.Je to primerno za omakco k svinjski pečenki in kako bi jo nardila?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: omaka iz gobic
28.7.2011 11:58:12   
tecnobica
Če si prepričana, da so vse užitne, potem jih komot uporabiš za omako.

Jaz bi tako: Malo na drobno nasekljane čebule popražiš na olju. Dodaš gobe in še malo popražiš, da voda izpari. Nato zaliješ s sladko smetano, malo pokuhaš. Ko je kuhano dodaš še žlico kisle smetane, mogoče malo nasekljanega peteršilja. Jaz na tak način naredim šampinjone kot prilogo k ajdovi kaši.

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2011 12:31:48   
ona
ma jaz ne vem,če bi delala omako iz teh gobic,ker so vložene,te so bolj za tako pojest zraven kakšnega narezka,ne vem user posted image

Jaz sem enkrat take gobice vrgla na pizzo in je bila porazno slaba, ful čuden okus-kisel,tako,da res ne vem.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
28.7.2011 12:44:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2011 13:30:33   
mateyka
jup, kisle gobe so samo za narezke..

hm, mogoče če bi jih dala v uno mesno štruco namest kislih kumarc? to se mi edino zdi možno (za sprobat)..

če so pa slane, pa od tecnobice recept user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.7.2011 13:32:06 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.7.2011 13:33:23   
Poka
Pozimi jaz ponavadi slane gobice dodajam ravno k omakam. Kisle pa itak da ne bi pasale, čeprav če odcediš kis stran, se po mojem ne okusi, glede na to, da se kis ali vino itak dodajata omakam. Na pico jih pa ne bi dajala.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2011 13:04:26   
tecnobica
Pa saj avtorica je napisala, da so vložene slane.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?