|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   omak'ce
6.5.2009 11:37:21   
Felicita
mja, počasi bo kosilo, in ker bojo njoki, jest pa totalno naveličana že vsem mojih stalnih omakc (smetanova, sirova, tunina, paradižnikova), tko da prosim za še kakšno idejo...

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: omak'ce
6.5.2009 11:46:22   
blak

zadnjič sem jedla z bučkami in gamberi. Mmmm...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: omak'ce
6.5.2009 11:52:28   
tanikaa
Meni je bučkina zakon. Bučko naribam. Na drobno sesekljam čebulo. Jo prepražim in dodam stisnjen česen. Potem dodam bučko in kuham na rahlem ognju tam nekje 10 minut. Dodam smetano in sir v lističih ter začimbe (poper, sol, petršilj ... po želji pač).

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: omak'ce
6.5.2009 11:56:58   
Felicita
u, tanikaa, že letim za štedilnik.... sicer mi gamberi tut dišijo, pa jih ni doma, ampak tele sestavine pa glih mam... mmm sporočim kako bo ratal user posted image

p.s.: ideje so še vedno dobrodošle user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: omak'ce
6.5.2009 12:00:14   
tanikaa
Jaz moram to omako narediti v enorminih količinah. Pa še vedno je zmanjka na koncu. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: omak'ce
6.5.2009 12:57:45   
Hope2
Jaz jo tudi obožžujem, najraje zraven pireja. Samo jaz moram dat ob pražženju ččebule malo rdečče mlete paprike, ker mi je drugačče prevečč bledouser posted image

Drugačče pa mi njoke jemo samo v gorgonzolini omaki


< Sporočilo je popravil Hope2 -- 6.5.2009 12:58:28 >

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: omak'ce
6.5.2009 13:00:55   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Jaz jo tudi obožžujem, najraje zraven pireja. Samo jaz moram dat ob pražženju ččebule malo rdečče mlete paprike, ker mi je drugačče prevečč bledouser posted image

Drugačče pa mi njoke jemo samo v gorgonzolini omaki



Ja, jaz tudi dam papriko.

In gorgonzola je tudi fantastična. Jaz jo raztopim in ji dodam stisnjen česen in s tem prelijem blitvo. To mam najraje k pečenim ribam.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: omak'ce
6.5.2009 13:27:54   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Jaz jo tudi obožžujem, najraje zraven pireja. Samo jaz moram dat ob pražženju ččebule malo rdečče mlete paprike, ker mi je drugačče prevečč bledouser posted image

Drugačče pa mi njoke jemo samo v gorgonzolini omaki



Ja, jaz tudi dam papriko.

In gorgonzola je tudi fantastična. Jaz jo raztopim in ji dodam stisnjen česen in s tem prelijem blitvo. To mam najraje k pečenim ribam.


Tako blitvo bi pa še jaz pol najbrž pojedlauser posted image . Sam čakam da oddojim, pol pa navalim na gorgonzolo nazaj, si moram zapomnit toleuser posted image



(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: omak'ce
6.5.2009 13:42:44   
Felicita
no, jest gorgonzole ne maram...
tale bučna zadeva je bla pa super... dodala še mal drobno naribanga korenčka, mal paradižnikove mezge... mmmm, res je blo odlično user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: omak'ce
6.5.2009 13:44:39   
muška
pa mora  bit omaka? Jaz jih ocvrem in zraven imamo recimo samo solato ali kompot. Moji imajo take najraje. je pa res, da jaz to delam z domačimi

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: omak'ce
6.5.2009 13:44:39   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

no, jest gorgonzole ne maram...
tale bučna zadeva je bla pa super... dodala še mal drobno naribanga korenčka, mal paradižnikove mezge... mmmm, res je blo odlično user posted image



Ja, saj v bistvu dodajaš po svojem okusu. Pri meni mora biti dosti sira. In obvezno mora biti tisti v lističih.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: omak'ce
6.5.2009 13:48:05   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muška

pa mora  bit omaka? Jaz jih ocvrem in zraven imamo recimo samo solato ali kompot. Moji imajo take najraje. je pa res, da jaz to delam z domačimi


Čakaj. Zraven k ocvrtim naribanim bučkam mate solato ali kompot?

Meni moja dva crkneta od gladu. user posted image

Jih pa rada narežem na dolge šnite, popečem v teflonski plošči, potem prestavim v pekač in posipam s sirom. Ful dobro je tudi, če tako prepečene bučke dodaš v pečici pečenemu krompirju, dodaš zelenjavo iz juhe (cvetača, korenje, brokoli...) in posuješ s sirom ter v pečici zapečeš sir. Mlajs. Lačna sem. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: omak'ce
6.5.2009 13:49:37   
muška
jaz govorim o njokih user posted image user posted image user posted image  , imamo pa tu pa tam samo zelenjavno kosilo tudi ja. Srečna sem pa v tem primeru itak da samo jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: omak'ce
6.5.2009 13:50:33   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

no, jest gorgonzole ne maram...
tale bučna zadeva je bla pa super... dodala še mal drobno naribanga korenčka, mal paradižnikove mezge... mmmm, res je blo odlično user posted image



Ja, saj v bistvu dodajaš po svojem okusu. Pri meni mora biti dosti sira. In obvezno mora biti tisti v lističih.


jap, jest sem dala 2 sira za toast notr, konkretno žlico ... kar je na količino bučk velik aja, pa mal muškatnega oreščka...

muška, men se zdi cvrtje njokov precej zaudno, plus mam ene take male njoke, cca 0,5 cm v premeru pa pomoje sploh ne bi ratal kot bi mogl


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: omak'ce
6.5.2009 13:52:02   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: muška

jaz govorim o njokih user posted image user posted image user posted image  , imamo pa tu pa tam samo zelenjavno kosilo tudi ja. Srečna sem pa v tem primeru itak da samo jaz user posted image user posted image user posted image



kristus, danes ga pa redno serjem. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
6.5.2009 17:36:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: omak'ce
7.5.2009 14:20:52   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

dimljeni losos v smetanovi omaki; brokoli (tudi) v smetanovi omaki (surov brokoli naribam v smetano, dodam strt cesen in vse skupaj pokuham par min); koscki piscanca v curryjevi ali senfovi omaki; sampinjoni s cesnom


Jaz to zadevo rešim na lažji način. Ker sem čisto prelena za ribanje. user posted image

Brokoli pokuham, odcedim, dodam smetano in vržem v mikser. Potem prelijem v lonec, dodam še kake začimbe in prekuham.

Glih tak delam z zelenjavnimi kremnimi juhami.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 14:38:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: omak'ce
7.5.2009 14:39:57   
tanikaa
Ja ampak čakaj. Saj ti tudi prekuhaš v smetani. V čem je razlika? Res ne razumem, zato vprašam.



_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
7.5.2009 14:50:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: omak'ce
7.5.2009 15:04:49   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

prekuham mogoce 2min, tko da je brokoli se mal hrustljav. (kolikor je pac nariban brokoli lahko hrustljav user posted image )


2 minutu jaz kuham velike cvetove brokolija, tak da res ne vem kaj pajsašš naribanega tolk ččasauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?