|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ocvrti šampinjoni
31.3.2007 22:49:47   
maja979
zanima me kako jih naredite. bi jih jutri naredila za kosilo kot prilogo. hvala za ideje

_____________________________

zbiram kode čajev 1001 cvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ocvrti šampinjoni
31.3.2007 22:57:24   
BLAŽIKA
Dobro jih očistim pod vodo in potem jih spaniram, kot zrezke. Jih pa posolim šele takrat , ko so pečeni.
Pa dober tek.user posted image


_____________________________

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ocvrti šampinjoni
31.3.2007 23:02:49   
beba76
Jaz enako, le da solim jajce user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ocvrti šampinjoni
31.3.2007 23:21:30   
maja979
a jih panirate cele al jih prerežete na pol

_____________________________

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ocvrti šampinjoni
31.3.2007 23:24:59   
Erdbeere
odvisno kok so veliki, če so mali jih cele, drugače jih prerežem na polovico. 

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ocvrti šampinjoni
31.3.2007 23:29:28   
tomca
Če imaš bolj velike, ti svetujem da jih nafilaš z sirom in šunko. Sir narežeš na kockice, ga zaviješ v šunko in zabodeš na zobotrebec. Šampinjonom odtrgaš bed in vmes(bed in klobuk) daš šunko in sir.
Na koncu spaniraš.
Meni je to ful dobro, imamo velikokrat za kosilo kot glavno jed.

Lp

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ocvrti šampinjoni
1.4.2007 6:01:48   
Anonimen
Gobice se naj ne bi umivale pod vodo, ker potem spremenijo svojo strukturo in so bolj žilave ali pa bolj kvecaste. Gobice se priporoča samo obrisat s cunjo.

Jaz jih delam tako kot so punce napisale. Včasih pa jih sam mal posolim in jih vržem na žar (niso mastne, so lažje prebavljive, močnejši okus), ali pa jih nafilam s majčken gongorzolce in sirčkom in v pećico. lahko tudi nabodalca (gobice, čebula, paprika, bučke.....)


< Sporočilo je popravil MIŠEK13 -- 1.4.2007 6:02:35 >

(odgovor članu tomca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ocvrti šampinjoni
1.4.2007 7:41:30   
Primoza
Perem nič. Bete odtrgam. Klobuke naložim na pomaščen pekač. V klobuke malo sira pa kak pršut, kanček česna, malo origana. Potem pa pečem v pečici kakih 20 minut na 180.

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ocvrti šampinjoni
1.4.2007 8:09:00   
al1*
Primoza - hvala za idejo za današnjo večerjo. Le da bom verjetno dala veliko česna, namesto kančka.

_____________________________

lp


(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ocvrti šampinjoni
1.4.2007 8:11:28   
Primoza
Saj česna se pa res lahko nabuta po željahuser posted image . Tudi jaz imam česen zelo rad ampak se moram malo podrediti okusu otrok. Pa še gobe potem ne pridejo do izraza.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ocvrti šampinjoni
1.4.2007 9:22:07   
Anonimen
Čisto enostavno:

Šaminjone opereš,jim odstraniš bete in povrhno kožico.Narežeš na tanke lističe.Nabavi si majhne pekače(za enkratno uporabo)iz alu folije.
Žlico olivnega olja gor šampinijone,čajno žličko vegete,poper,malo
drobno sesekljanega petršilja po želji strok česna nasekljan.
Vse skupaj postaviš za nekaj minut na prižgano ploščo štedilnika(pokri z alu folijo) V treh minutah je narejeno.

Ali pa:

http://www.ringaraja.net/receptiPodrobno.asp?katID=130

(odgovor članu Primoza)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ocvrti šampinjoni
1.4.2007 15:56:29   
maja979
hvala. so super uspeliuser posted image user posted image

_____________________________

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept za dojenčke: Sladek krompir
Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za osemmesečnika in e...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.