Calena
|
Hojla mamice v najboljših letih Prav super, da nas je že toliko in kako pridne čvekice ste. Res upam, da bomo fajn klepetale. mml zate že zdaj močno stiskam pestke, da bo porod čimhitrejši in čimlažji in da bo dete ( , če sem prav razbrala) zdrav, krepak in vesel. Sploh se mi zdi, da bo letos veliko , dve moji kolegici sta že rodili svoja korenjaka, ena ga čaka konec februarja, pa samo ena kolegica čaka marca. A ostale že veste kaj pričakujete? nanka za že četro dete. Si res super mamica. Upam, da te komolec ne boli preveč in ti ne povzroča preveč nevšečnosti; želim ti da se kmalu pozdraviš in čestitam za dobre rezultate ter še naprej želim lepo in zdravo nosečnost. Katina tudi tebi čestitke za dobre rezultate in še naprej ti želim lep potek nosečnosti. A se tvoja desetletna hčerka že kaj veseli dojenčka? Vilma tudi tebi čestitke za dobre rezultate. Izgleda, da nas res vse že malo EMŠO matra, ker tudi sama v tokratni nosečnosti opažam precej več težav kot v prvi pred 4,5 leti..Ampak saj bo vse ok ker mora biti. Verjetno imaš PDP konec marca a ne? NiLe pozdravljena tudi tukaj. Vem da si precej aktivna med aprilčicami in da sva po PDP-ju zelo blizu skupaj. Med aprilčicami se nekako ne uspem več oglašati, ker ste tam izjemno pridne čvekice, upam, da kaj poklepetamo tudi tukaj. In seveda ti želim obilo zdravja, pa da bo tvoja še naprej potekala brez težav. A se tvoja starejša že kaj veselita otročička? Majuska lepo pozdravljena tudi ti. A imaš že kaj ali mogoče pričakuješ svoje prvo dete in si tudi srečka ? Upam, da bomo fajn klepetale. Jaz sem bila ravno danes pri polnih 28. tednih na kontrolnem UZ v Ljubljanski porodnišnici in sem spet dobila dve novi fotki našega . Zaenkrat je vse ok in dete pridno raste ter tehta približno 1200 g. Naslednji UZ (kontrola rasti) pa me čaka v 34. tednu in tudi jaz močno upam, da mi bo uspelo to pripeljati vsaj do 34. tedna. Zdaj imam bolj pogoste kontrolne UZ, ker sem imela v prvi preeklampsijo in je bila moja Lana asimetrični zahiranček. Močno upam in si želim, da bo tokrat vse ok. Sem pa že na bolniški od 20. tedna dalje in moram pridno jemati aspirin, zaradi česar mi sicer dlesni zelo krvavijo ampak za sem pripravljena prenesti vse. Tudi Lana se bratca že zelo veseli, prejšnjo soboto je šla z nami na 3D UZ in je kar z zanimanjem spremljala svojega bratca. 3D UZ priporočam vsem , saj dobiš res lepe fotke in filmčke svojega še nerojenega . Sicer pa mi je danes kar malo dolgčas, ker je Lana z vrtcem odšla na zimovanje in se vrne šele v petek, brez pa je stanovanje tako prazno. No še dobro, da imamo doma dve psički, da bomo lažje zdržali. Z veseljem bi se vam pridružila na srečanju v četrtek, pa imam žal ravo takrat GP potem pa še MŠ, tako da upam, da se boste spet kmalu domenile za kakšno kavico in tortico. Že zdaj se mi cedijo sline po izvrstnih torticah Galerije Grad . Punce maksimalno uživajte in obljubim, da se vam naslednjič pridružim. Lepo se imejte! Pozdravčke vsem, Calena
|