Katina
|
Da se še jaz malo poštempljam. Kot veste zadnje čase moj prosti čas preživljam ali na polikliniki ali pa med knjigami. Vmes sem pokasirala še prehlad, tako da sem se odločila, da na predavanja, ki jih imam danes in jutri ne grem. Izpit je za mano, k sreči je bil samo en del nalog "vesoljski", ostalo pa znosno, tako da še obstaja upanje. Seveda sem se premalo učila, saj sem bila cele dneve na polikliniki ali pa za štedilnikom - tolk prismojenih stvari kot zdaj še nisem jedla . Dala sem npr kuhat zelenjavo v AMC, vmes sem se šla pa učit in pozabla dat gor audioterm, ki te opozori, ko je toplota prekoračena. No, me je pa moj neaudiotermični nos opozoril na (pre)dobro kuhano zelenjavo. Diete se strikno držim, samo sem imela v torek pri zdravnici spet povišane vrednosti, pa včeraj tudi. No, upam, da so te težave prehodne in povezane s stresom, ki baje zelo dvigne sladkor. Tako, da sem optimistična in upam, da bo zdaj po izpitu bolje. Danes moram it na lov za pravim polnozrnatim kruhom. Zadnjič sem kupila kornschpitz, pa je bilo narobe. Ko mi je dohtarca rekla, a veste kaj pomeni korn, mi je bilo takoj jasno, prej pa niti pomislila nisem, da je to koruza, ki ni priporočljiva. No, pa vas ne bom več morila z mojo dieto in cukrom. mml, res ste face. Pri tebi imam občutek, da je vse skupaj mala malica. Tako mirno gre pri vas tole z novim članom. Verjetno malo pripomore to, da nimate velike razlike. Jaz pa imam občutek, kot da sem večino pozabila. Saj se še kaj spomnim in vem da sem v prednosti pred tistimi ki so privč noseče, ampak je tko, kot bi šla še enkrat v prvi razred. za srečanje sem pa seveda zaaaaaaaa. Kaj pravite na teden od 25 - 29.2.08? Jaz imam prvi teden marca že tako zaseen s pregledi, da bi šlo težje, pa še v MŠ nameravam. Nile tud jaz sem si ogledala sobico. Kolk je luštna. Jaz imam tudi rada živahne barve - še posebno v otroških sobah. Za izpit se pa ne sekiraj, če ne bodo rezultati danes, bodo pa jutri. jaz sem čakanja 3 tedne ali več že navajena, prvi teden po izpitu se še malo spomnim na to, drug teden čisto pozabim, proti koncu tretjega tedna se pa spet spomnim. Majuška tvoja utrujenos je nekaj čisto normalnega, saj si . Pa še pomlad prihaja in se lahko zgovoriš na dvojno dozo pa še spomladanska utrujenost. Poskupaj čim bolj uživati v tem času. Sicer pa bo utrujenost kmalu mimo, saj boš (če že nisi) v 2. trimesečju. Ta čas pa resnično izkoristi, ker se tam proti tretjem trimesečju že začnejo pojavljati kakšne težavice (boleč križ, maternične vezi, večji trebuh - večja okornost, pa še kakšna cvetka bi se našla). Sicer je pa zame nosečnost en tak lep čas (če odštejem skrbi). Zdaj pa sploh, ko je naš začel bolj močno brcati - jaz sem takrat v in tega občutka se spomnim že iz 1. .
|