Katina
|
Pozdravljene vse skupaj, jaz sem danes končno prišla do tega da sem šla na onko dat kri. Prejšnji teden sem se spozabila in avtomatsko zjutraj vzela zdravila, potem pa ni nič s puščanjem krvi. No, tako, da je ta opravek tudi za mano. Potem sem šla pa še v lekarno po magnesol in elevit, da bom oborožena za naslednje dni. na hitro sem skočila še v BC - v La Vie, kjer sem probala ene hlače, pa žal nisem "po jusu", tko, da sem potem kar obupala . mml, bom pa še jaz jutri malo prej tam, recimo ob 9.15, ker mi je čisto vseeno, če pridem malo prej. Jaz bom seveda v edinih spodobnih hlačah, ki jih imam in so bež, ter v črtastem puloverju. Imam pa dolge, črne lase in zgledam kot kitolovka v 47 tednu , tako da me je nemogoče sfalit. Upam, da se po GSM-ju ne slišiva in da se raje vidimo v BTC-ju. Vilma, škoda, da te ne bo. Se bomo pa drugič bolj uskladile, da ne bomo imele opravkov, prav? Calena, upam, da bo jutrišnji dan uspešen, ker bo tudi kar precej naporen. Malo nam poročaj kako je v MŠ. Jaz bom šla v začetku marca, verjetno hodiš v porodnišnico LJ. Tudi zate velja, da se bomo naslednjič dlje časa usklajevale s termini, da nam bo vsem prav. Majuška, bravo za uspešno NS. Upam, da kmalu dočakaš dobre rezultate DHT in uživaš v . NiLe, si pa res pridna s študijem. Tudi jaz imam še za napisat 1/2 magistrske naloge, pa iz tedna v teden odlagam - se moram za ušesa, zraven sem se pa vpisala še na enoletno izobraževanje, kjer imam vsak mesec izpit, tako da se moram res disciplinirat. Upam, da se pridno učiš in se nam jutri pridružiš - saj vendar rabiš tudi malo pavze. No, želim vam še lep preostanek dneva in se vidimo jutri.
|