Gina
|
JOj kolk mi je to podlo, prelagat celotno odgovornost za odnos ženski. A veš, takim decem jaz pravim brezjajčniki. Dela bedarije, se grdo obnaša, posledično mu ti poveš, da si nezadovoljna, hočeš nekaj več od odnosa, on pa nazaj, da si ti kriva za vse, ker si tečna, težiš.... Fuj, fuj, fuj. Vedno sta za odnos kriva dva. Pa četudi je eden kriv samo zato, ker grdobije in nespoštovanje prenaša. Jaz ne vem, kaj bi naredila. Če razumsko razmislim, bi šla delat splav. Z dvema bit sama, pa da je od tega en dojenček, ne vem če bi si upala bit, ap sem izredno samostojen človek. V tem primeru bi rabila vsaj babico v hiši, če bi otroka obdržala, al bi se mi pa sfuzlalo. Po drugi strani ne dam zase roke v ogenj, da bi bila sploh sposobna delat splav, da me ne bi zraven od hudega pobralo. Tako da...ne vem, ne zavidam ti....ti pa rečem samo to - bodi srečna da si se znebila tako nezanesljivega človeka, ki te ima zdaj tako rad, da gre otroka s tabo delat, naslednji hip pa ti pravi, da pojdi delat splav, da te ne mara. Fuj, fuj, fuj. Rija, ti imaš pa prepolno rit, nisi doživljala česa hudega in pojma nimaš, kaj v praksi pomeni ko se za nekoga trudiš, le ta pa te nikdar ne ljubi dovolj, pa hkrati tako hrepeniš po varnosti, ljubezni, družini, ker tega nikdar nisi imel, da nisi sposoben odrezat, ker tako boli, da te kolje narazen. Sem dala to skozi leta nazaj in ravno tako me je varal. Govorit, da je ženska nekomu nastavila, je pa kot bi stare tašče iz preteklega tisočletja poslušal: NI kriv dec, za nič ni nikdar kriv, on je žrtev...kriva je ženska...ker je nastavila... Kaj je s tabo?
|