Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 15:25:59
|
|
|
|
Seven*
|
Ponavadi nimam nic. Nenapovedani obiski to vedo, zato se ponavadi napovejo...
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 15:28:21
|
|
|
|
mamči
|
Če je stanje tako urgentno, naročimo pizze!
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 15:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Kava, kakšna koka kola in pivo je vedno doma, če ne se pa na Petrol na hitro skoči. Keksov in podobnega peciva pa tako in tako ne strežemo na obiskih. Kaj pa vem, nismo vajeni. Aja, edino morda slano pecivo, to pa ja.
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 15:40:49
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz imam doma piškote, pa kakšen sok, kva in čaj se itak vedno najdejo. lahko pa daš tudi kakšen sladoled, sploh zdaj ko se bo počasi ogrelo ali pa narediš sadno solato če imaš kaj sadja.
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 15:44:28
|
|
|
|
Jančika_
|
Bobi palčke in suho sadje je vedno na zalogi. Saj nenapovedani obiski ne pridejo jest, ampak malo počvekat, ne. Vsaj upam .
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 15:50:33
|
|
|
|
Anonimen
|
vedno je doma kak čips, bobi palčke, slano pecivo... pa itak za pit-pivo, vino, sok...
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 15:50:34
|
|
|
|
Vilma
|
Suho sadje in oreščki so vedno doma. Če pa so obiski lačni, pa spečem tortilla koruzni čips. Dobi se ga povsod, poliješ ga z omako, mislim da se ji reče tortilla mexicana al neki tazga čez naribam sir, vržem v pečico za 5 minut in voila Isto kot v Joe penasu, ko naročiš Nachos.
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 15:58:56
|
|
|
|
mynyka
|
kava,sok,keksi kaksno slano pecivo,čips,smoki
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 16:28:09
|
|
|
|
cukerček
|
Kalšen čips, smoki in sadje, to je ponavadi vedno na zalogi. Kava, sok pivo,...
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 19:18:20
|
|
|
|
TONČI.
|
Mi imamo doma vedno v skrinji od Pečjaka, ali navihančke ali pa čokoladne žepke. Ko pridejo obiski smukneš v skrinjo iskat, počakaš 30 min in že postrežeš.
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 19:34:33
|
|
|
|
copka
|
kar so ze druge omenile- cips, piskoti....za pit pa kava, sok, vino... sem bila pa presenecena, ko so prisli prijatelji- sicer napovedano- ampak meni se ne da ne vem kaj pripravljat. No in sem dala na mizo koruzni cips in tiste mehiske omakice: nachos sir, guacamole in tisto malo pikantno omakico. Kaj so zmazali- sem kar gledala, in to tudi dva kolega, ki kao ful gledata, da zdravo jesta! ( so pa te omakice tudi nama vsec, ker ce ti niso, so kozarcki sicer kar veliki) Ce ne pa od pecjaka rogljicki, pa vcasih kaksen puding....
< Sporočilo je popravil copka -- 31.5.2006 19:35:25 >
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 19:55:58
|
|
|
|
Marogica
|
Za nenapovedane obiske nimam nič, razen pijače, pa mogoče se najdejo kakšni keksi/napolitanke, če mož ni vseh pojedel. Najbrž niso prišli jest, če so prišli nenapovedano. Če pa so, si pa naj kaj zraven prinesejo. Človek res ne more pričakovati ne vem kakšne postrežbe v takšnem primeru. Vsaj od mene ne.
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 20:24:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Sladoled, češnje, jagode, smoki, to je trenutno na zalogi. Kava, pivo, voda. Dober čvek
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 20:57:42
|
|
|
|
lelaval
|
LKava, sok in voda, pa vino je vedno pri naši hiši. Navadno pa imamo tudi tuno v konzervi in narediva (pravzaprav moj naredi, da ne bo pomote) namaz. Zraven pa lahko ponudiva le kruh ali sir in kaj kislega - to navadno je v hladilniku. Ali pa naročimo pizzo, pa je problem rešen.
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 31.5.2006 21:09:30
|
|
|
|
soncece24
|
Skuham kavo in ponudim sok,pivo,vino...kaj je pač v hladilniku. Nimam ravno navade vsakemu nekaj za jest delat. Razen če povabim na kosilo/večerjo.
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 1.6.2006 8:22:23
|
|
|
|
bskrle
|
POzimi postrežemo s sadno kupo (brez smetane, saj imamo breskve in češnje vložene), kakšno jabolko ali banana se pa tudi najde za zraven. Skuhamo čaj in kakšne piškote. ZA poleti je v skrinji na zalogi sladoled. Od pijač vino, sok. Če so obiski pri nas eno uro, potem kaj narežemo (sir, mesnine). PRI 4-članski družini res skoraj nikoli nimam praznega hladilnika. Dostikrat na kruhke dam sir in nanj nekaj kapljic oljčnega olja ter origana in dam v pečico. Če kaj zmanjka pa skočim k mami v zgornje nadstropje. Prijateljice so pa tako in tako zadovoljne s čvekom in kavo. Mene redkokdaj spravijo v zadrego. Nenapovedanih obiskov se ne bojim.
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 1.6.2006 9:05:10
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mislim da je sok in kava čisto dovolj. Tudi kakšne napolitanke in keksi se najdejo. Če pa se napovejo pa že kaj pripravim.
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 2.6.2006 23:25:47
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz pa običajno na brzino nekaj sladkega spečem, ampak kaj takega, ki je zmešano v trenutku, pečeno pa tudi v dobre pol ure. Drgač pa naročimo pice, ali pa samo pijemo, ker pijača je vedno na zalogi.
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 3.6.2006 14:01:43
|
|
|
|
Anonimen
|
nenapovedani obiski dobiijo njaveč kavo in kozarc vode ker je to edino kar mam doma. piškotov in sokov ni nikoli na zalogi!
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 3.6.2006 14:04:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz pa ne sprejemam nenapovedanih obiskov.
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 3.6.2006 14:13:34
|
|
|
|
Joe
|
Sok in seks, pardon, keks. V resnici pa: copate.
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 3.6.2006 14:15:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Joe, a si reku seks?
|
|
|
|
RE: nenapovedan obisk in kaj postreči 9.6.2006 12:03:36
|
|
|
|
Grascakinja
|
Najboljše za nenapovedance so (ne)flambirane banane.... te imamo skor vedno pri hiši, naredi se jih pa tako: na margarini stopiš (karameliziraš) sladkor in/ali med, dodaš na kolute narezane banane, malo obrneš sem in tja, zaliješ z nečim alkoholnim (viski, vino, šnopc, rum, karkoli že). Tukaj bi načeloma prišlo v spored flambiranje, pa se mi tega ne gremo zaradi požarne varnosti (enkrat sem si ožgala lase) in raje samo pustimo, da alkohol povre. Potreseš s cimetom, po potrebi zaliješ z malo sadnega soka ali vode in gotovo. Če je pa še smetana zraven ali pa sladoled, pa sploh.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično ustvarjanje v kuhinjiNaj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?