|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nebeški močnik
23.7.2008 14:36:28   
Šarki
Biskvit:
6 jajc
4 žlice vode
vanili
12 dag sladkorja
12-15 dag moke
malo pecilnega praška. Pečemo pri 180° 20-25 minut.
 
Preliv:
20 dag  jedilne čokolade
1 ½ dl vode
10 dag sladkorja
(nad soparo zmehčamo)
 1 liter alpske smetane
jagodni kompot
 
Pečen biskvit nalomimo na koščke in polagamo v večjo skledo,( lahko si ga razdelimo na tri dele).Na prvi del nalomljenega biskvita polijemo kompot, dodamo narezane jagode, prelijemo z zmehčano čokolado, dodamo smetano. To ponavljamo dokler imamo zadosti materiala, na vrhu naj bo smetana.Hranimo v hladilniku, dokler ne pride prvi sladkosned! IN PONJAMSA
 
če daste v tekleno bovlo, se ob straneh vidijo plastiuser posted image
 
pa jaz dam ponavadi čokolado nad smetano, tako da kakor vam pašejo plastiuser posted image

_____________________________

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nebeški močnik
23.7.2008 20:01:59   
Eca
Bere se nebeškouser posted image , verjento je tudi dobro. Sedaj pa dve vprašanji:
1. Smetana se stepe ali kar tako polije po "sestavinah"?
2. Če je čokolada topla (ker se pač stopi na sopari) in jo potem preliješ (predvidevam da po stepeni smetani) a se smetana "obdrži" v stepeni obliki?

Eca


_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...
TOP 7 juh za hladne zimske dni
Tople juhe nas v hladnih dneh ne le pogrejejo, temveč so lahko vir številnih zdravilnih snovi, ki jih potrebujemo v času...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?