|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   najboljši mousse
25.2.2007 20:34:47   
solatja
150g rahlo grenke čokolade
150g mlečne čokolade (sem dala 100g v prahu in dve mlečni mercator)
5 jajc
3 žlice vanili sladkorja (sem dala celga)
125 ml sladke smetane (sem dala eno celo malo)
1 žlico pomarančnega soka (sem dala kr eno celo, ker je bla bolj suha)
50g sladkorja

čokolado stopi nad vodno kopeljo (js sm vse skupaj vrgla v ponev, dala mal masla in neki mleka in je blo glih tk ok). rumenjakom dodaj vanili in stepaj, da se sladkor raztopi. čvrsto stepi smetano in ji dodaj pomarančni sok. iz beljakov naredi sneg, ki mu dodaš  sladkor (navaden). rumenjake primešaj čokoladi, temu dodaj počasi  smetano in beljake. postavi na hladno za 3h (sem dala v zmrzovalnik za kako 1,5h je blo super. je pa fajn, da je res hladno. pol ma okus po enem profi čokoladnem sladoledu). božansko!
če bo kera delala, nej sporoči, kako mnenje ma o tem. sama nisem nora na čokolado, ampak tole mi je zmehčalo kolena!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: najboljši mousse
25.2.2007 20:35:22   
Strawberrie Cherrie
sliši se fajn user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2007 20:49:50   
kepica
Ali to potem oblikuješ v kakšne kroglice ali se to je z žlico kot sladoled? Še nikol tega nisem vidla, pa ne vem, kako zgleda. Se pa sliš božansko dobro in bo treba sprobat. Njamiuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2007 20:53:59   
Strawberrie Cherrie
Pa je tut tko penast, kot kupljen?

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2007 21:48:15   
solatja
pride ful fajn penast. sama kupljenih še nism jedla, je pa rekla moja bivša cimra (čokoladoljub prve kategorije, blizu faze odvisnikuser posted image user posted image ), da je bolš ko kerkoli drug kupljen.
js sm ga kr napacala z žlico, ker je bil itak še premehek, ko sem ga postregla (pol je šel pa kr iz sklede user posted image user posted image ), po moje, da ga oblikuješ z žlico za sladoled.
drgač je recept iz Lisa - Čarovnija okusa, morm priznat. piše, da bi naj zravn naredu še nitke iz kuverture (čokoladnega preliva: po navodilih iz embaleže pripravi kuverturo, ene 50g, pol pa na peki papir rišeš tanke črtice, ki jih daš gor na mousse (ko se posušijo, seveda). sem probala, pa je mousse čist dovolj. aja, pa zravn bi naj postregu hruške user posted image user posted image user posted image ne vem, zakaj.
dober tek!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?