solatja -> RE: najboljši mousse (25.2.2007 21:48:15)
|
pride ful fajn penast. sama kupljenih še nism jedla, je pa rekla moja bivša cimra (čokoladoljub prve kategorije, blizu faze odvisnik[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]), da je bolš ko kerkoli drug kupljen. js sm ga kr napacala z žlico, ker je bil itak še premehek, ko sem ga postregla (pol je šel pa kr iz sklede [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]), po moje, da ga oblikuješ z žlico za sladoled. drgač je recept iz Lisa - Čarovnija okusa, morm priznat. piše, da bi naj zravn naredu še nitke iz kuverture (čokoladnega preliva: po navodilih iz embaleže pripravi kuverturo, ene 50g, pol pa na peki papir rišeš tanke črtice, ki jih daš gor na mousse (ko se posušijo, seveda). sem probala, pa je mousse čist dovolj. aja, pa zravn bi naj postregu hruške [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ne vem, zakaj. dober tek!
|
|
|
|