|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na pomoč - pečen zajec
27.1.2008 19:11:28   
kaja26
Lep pozdrav

Da vam predstavim moj problem, moj mož si je zaželel jutri za kosilo pečenega zajca.
Meni pa niti priblizno ni jasno kako naj se zadeve lotim.
Lepo vas prosim za kak recept oz nasvet

Lp Klavdija


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: na pomoč - pečen zajec
27.1.2008 19:24:28   
Anonimen
Najbolje, da pogledaš malo na kulinarično Slo.

(odgovor članu kaja26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: na pomoč - pečen zajec
27.1.2008 19:28:43   
Anonimen
Evo, še naslov. http://kulinarika.net/recepti.asp#kategorije

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: na pomoč - pečen zajec
27.1.2008 20:36:16   
NTS
danes zvečer najbolje takoj zdaj ga odtali, posoli povegetaj, malo kumine, narezan česen , brinove jagode(2-3), lovorjev list, zalijež z 1 dcl mleka in 2 dcl vode.

Vse skupaj mora vsaj 12ur stati preden se začne peči, da se meso prepoji z začimbami in tekočino, drugače bo preveč suho in pusto.

Dodajaš lahko še druge stvari ampak pomembno pa je da je marinada vedno en dan prej

javi kako ti je ratalo

pa pa

_____________________________

Naši Nikiti se je pridružil bratec Patrick ! ! !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: na pomoč - pečen zajec
27.1.2008 21:24:21   
Jessy
NTS, tudi jaz sem vedno mislila, da je potrebno zajca marinirati čez noč. Te domneve je podrl tast, ki ga vrže kar direkt v lonec. Res pa je, da da ogrooooomno začimb in zelenjave zraven. Rata božansko dober. Enkrat mi je dajal navodila za pripravo, a meni niti pod razno ni uspel, zato ga sploh ne pečem več.
Zato niti ne znam dati nobenih napotkov.


_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NTS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Bonbončki za krepitev imunskega si...
Virusom se bo otrokov organizem najlažje zoperstavil z učinkovitim obrabnim oziroma imunskim sistemom. Zanj najbolje pos...
Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?