|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   način kuhanja
23.8.2006 14:46:26   
Anonimen
Zanima me, ali kuhate bolj na tradicionalen način, kot so naše mame, babice, po skoraj točno določenih receptih ali pa na bolj moderen način? Ali kuhate vsak dan sproti ali si kaj pripravite v naprej? In če ja, kako potem uskladite čas...

Mene ni nikoli nihče učil kuhat in zato so mi tradicionalni recepti nepoznani, nekaj sem se sicer že naučila, ampak veliko raje kar scopram nekaj iz stvari, ki so trenutno na zalogi, tako da uporabljam veliko zelenjave, priznam pa, da se mi pogosto ne da porabiti veliko časa. Včasih se mora moj zadovoljiti kar s kuhano zelenjavo, kuhanim rižem brez dodatkov in kakšnim koškom mesa na žaru, sicer se ne pritožuje in je najbolj zdravo, ampak nimam več idej za kombinacije... Seveda pa včasih naredim tud kako specialiteto in si npr. vzamem čas tud več kot dve uri za kuhanje, ampak to so večinoma nedelje.

Zanima me kako je pri vas in od kod črpate ideje?

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 23.8.2006 23:11:45 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: način kohanja
23.8.2006 15:04:01   
Anonimen
Jaz sem včasih visela na kulinariki 24 ur na dan user posted image priznam evo me.Sem si kar veliko receptov izpisala ven,ampak ni enako kot po maminih receptov
Sicer pa imam tudi veliko receptov od svoje predrage mamice,ki mi zelo prav pridejo,saj je hrana njami in si še prste poližemo na koncu.
Jaz vsak dan sproti kuham,kot recimo sedaj.Mali spi,sem dala kuhat in evo me sme na RR.sicer pa grem sedaj pouser posted image spravljat .
Mame so zakon in pa njihove domače jedi



(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: način kohanja
23.8.2006 15:11:10   
total
Kuham čisto normalni in različno.Imam svoje recepte,ki se jih držim,ne pa rada ekspremintiram,ker se mi ne ljubi.Za user posted image  kuham vsak dan različno,gledam da ima na jedilniku veliko zalenjave in ostalih stvari.Rada probam kakšno stvar,ki je še nisem delala pr tem mi pa pomga mami.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: način kohanja
23.8.2006 15:18:47   
GATA
Tradicionalen ali moderen način kuhanja user posted image  (pojma nimam kakšna je razlika), glavno da je kuhano user posted image . Kuham po vzgibu kaj bi danes jedli in kaj sploh imamo. Seveda gledam na to da je različno kar se da. Da ni vsak dan meso in da ni zaporedno dva dni "težka" hrana.
Tudi meni se kaj dosti ne da eksperimentirati oz. kuhati novih stvari, sem pa sicer to delala takrat ko sem se učila kuhat user posted image .

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: način kohanja
23.8.2006 20:07:38   
kapica
Hm, jaz imam vedno probleme s tem. Nekatere pac nismo za kuhanje. Tako da ponavadi vedno gledam da je cimprej gotovo in najbolj enostavno. Neke tradicionalne kuhinje oz. receptov ne poznam, moderne pa tudi pravzaprav ne. Tako da kr tako nekaj skuham, je vedno bolj kot ne enako, ampak enkrat bo ze. ce primerjam moje jedilnike sedaj in pred dvema letoma, sem ze zelo zelo dobra user posted image .
Mamika in tasca pa zivita predalec, da bi od njih dobivala kaksne konkretne nasvete.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: način kohanja
23.8.2006 20:44:06   
Anonimen
Jaz pa kuham samo ob vikendih. In si dam takrat duška.
Najraje kakšne lazanje, narastke, mineštre, kitajske jedi....
Ja skoz neki druzga.
Zelo pa rada jem tud tradicionalne jedi sam bl redko pridejo na vrsto.
Če se nama zalušta tradicionalno slovensko kosilo se pa povabiva na kosilo k eni ali pa drugi mamici.user posted image
Sej ga znam skuhat, sam glih v veselje mi pa ni. Rajš kej novga in neznangauser posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: način kohanja
23.8.2006 21:35:59   
Magi*
sem rojena eksperimentatorka, navdušena nad svetovnimi kuhinjami in seveda pravo domačo kuhinjo. med tednom kuham na hit, med vikendi pa počasuser posted image  vsake tolko se mi kaj posebej posreči, sicer pa se domači ne pritožujejo. sem pa tudi mojster roštilja, na kar sem posebej ponosna;) mamini in babičini recepti so zakon, še posebej kadar jih pokombiniram s kakšnim novim detajlom.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: način kuhanja
23.8.2006 23:15:47   
Anonimen
Jst (kadar kuham, vecinoma le zase), kuham tko, kot kuha mami (visenje v kuhinji in opazovanje se obrestuje, pa ko enkrat zacnes kuhat, se ti ze itak priblizno sanja, kaj bi pasalo zraven), mal sicer priredim, kake zacimbe ne dam in kako dodam pa je. Pa mal po svoje probam, po receptih pa nikoli ne kuham. Ce pa kej ne vem, pa itak user posted image  vsake 2 minute klicem kaj in kako moram dat pa ce lahko tko in kaj gre v to in to omako pa kako se to nardi, pa je user posted image  

Ne maram pa vnaprej pripravljene hrane, mrzlega in/ali pogretega mesa .. Sej te zamrznjene stvari so sicer ok za vcasih, pa hitro se naredi, samo je zame se vedno najboljse doma pripravljeno. Se noben pogrej&pojej ne more primerjat, pa razni piscancji medaljoni tudi ne. Spageti s smetanovo omako z grahom so itak skuhani v 15-ih minutah max user posted image  

Aja, za vnaprej ne kuhamo, pa zamrznit tudi ne damo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Praznično ustvarjanje v kuhinji
Naj bodo letošnji prazniki zabavni tudi v kuhinji smo za vas pripravili seznam receptov, s katerimi boste navdušili svoj...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?