|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   musaka
30.8.2007 13:25:33   
Šaki
no kako jo pripravite?

ali prej vse skuhate ali kar surovo v pečico pa se pol speče?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: musaka
30.8.2007 13:35:06   
mert
Jaz meso malo popražim in začinim, pa zelenjavco dam notri. Krompir pa dam surov. Se mi zdi da dobi krompir boljši okus če je surov kot če ga prej pokuham.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: musaka
30.8.2007 13:36:29   
Strawberrie Cherrie
Jaz ga samo na pol prekuham. Tko pravi Dzajmiuser posted image

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: musaka
30.8.2007 13:38:27   
orhideja75
Jaz pa meso že prej prepražim in skuham, kot za golaž. Krompir pa tudi kuham že pre, vendar ne čist, ker potem se ne da lepo narezati. Potem se pa itak vse skupaj še v pečici peče naprej.
bad girl a izdaš kaj si bila prej? ne morem ugotoviti.


_____________________________

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: musaka
30.8.2007 13:39:14   
Luckica
čebulo sesekljam,prepražim na olju,dodam vegeto,sol,poper in mleto meso. meso dušim cca 20 minut.  daš v posodo,kjer se bo pekla musaka sloje seveda. v tej ponvi,kjer sem dušila meso,dam liter mleka in 1-2 jajci,posolim,zmešam in polijem musako. recept z kulinarike. sem 1 x probala tako in je ful dobra, ni suha musaka

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: musaka
30.8.2007 13:39:45   
Strawberrie Cherrie
Jaz dam še malo pelatov, ne dam pa vegete.

(odgovor članu Luckica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: musaka
30.8.2007 13:46:40   
mert
Ja tudi jaz se vedete izognem, zato dan več ostale zelenjave med meso.
(Peteršilj, zeleno, česen, čebulo, malo peteršilja, paradižnik ali mezgo, korenček vendar vsakega malo). Ko se to kasneje prepeče s krompirjem MMMM krasen okus.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: musaka
30.8.2007 15:08:12   
Šaki
bad girl a izdaš kaj si bila prej? ne morem ugotoviti.


neuser posted image user posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: musaka
30.8.2007 16:36:38   
bamby
Jaz tudi meso stenstam s čebulo in začimbami, krompir pa že narezan na pol skuham. Porazdelim v musako: krompir, meso, krompir in polijem z eno kislo smetano, jajcem, mleko, sol, poper, da pride skor do vrha pokrito. Tako je musaka zelo sočna.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: musaka
31.8.2007 8:28:20   
Enolla
Mleto meso prepražim na čebuli - dodam sol in malček popra. Nalistam surov krompir in potem dam v namaščen pekač plast krompirja in plast mesa - no tako kot se dela. Ko porabim surovine stepem dve jajci in cca 4 dcl mleka. S to mešanico zalijem musako in jo spečem dokler ni pečena.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!




Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?