|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   musaka
14.11.2006 16:38:59   
nynna
Prosim za kakšen dober recept za musako. Pa rada bi čist navadno iz mesa in krompirja. Ne malancanov, pa pora, pa bučk, pa ohrovta pa ne vem kaj še vse.
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: musaka
14.11.2006 16:43:10   
Anonimen
Ja nč, mleto meso lepo stenstaš, daš notri čebulo, česen, paradižnik v tubi, kako mesno kocko. Krompir pa nekateri prej skuhajo, lahk daš pa tud surovega, sam na tanko narezanega in zlagaš v posodo, jensko ali teflonski pekač. Pa za vsak ko naložiš krompir, ga zaliješ s kislo smetano in jajcem, na koncu pride krompir in spet kisla smetana z jajcem.
Pečeš pa dokler ni pečeno. user posted image  Sej mal pogledaš v pečico, pa je, na ene 180°.

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2006 16:43:30   
Kalina
Olje, cebulo preprazis, solis, das malo cesna, cisto malo, dodas mleto meso, preprazis. Krompir olupis, narezes na tanke rezine, malo oljis, vegetas. Pelac naoljis, polozis rezine krompirja das cez meso, se enkrat krompir, potem meso, pa spet krompir, das pect, na koncu polijes cez zmesano kiselo smetano in 2 jajca. Zapeces.

Jst dodam mesu mal zelenjave (zmrznjene) in malo spinace, da lepo poveze meso. Je mnjami.

dober tek!

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2006 16:50:49   
Anonimen
user posted image  Jaz jo delam tako:krompir olupim in narežem na šnite(ne predebele),posolim.
Mleto meso prepražim na čebuli,posolim,dodam malo vegete,majarona,šetraja ,paradižnikove pelate ali mezgo.Nazadnje dodam sesekljan česen in peteršilj.Ko se masa ohladi dodam še 1 jajce,da skupaj veže.
Pekač malo naoljim in nato zlagam krompir,po krompirju meso,spet krompir....dokler ne porabim vsega.Na vrhu mora biti krompir,ki ga malo naoljim.Pečem pri 180 stopinj približno 40 minut(odvisno od pečice).Pred koncem polijem z mešanico kisle smetane in jajca,lahko tudi malo naribanega sira.Vse lepo zapečem.Zraven najbolj paše zelena solata. DOBER TEK!!!!!

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2006 20:44:49   
Anonimen
Prepražim meso s čebulo, skluham krompir.
V naoljen pekač na tanke rezine narežem plast krompirja, dodam plast mesa, pa spet plast krompirja, nato spet mesa in na koncu krompirja (lahko pa samo spodaj krompir, vmes meso in na vrhu spet krompir). Nato vse skupaj polijem s kislo smetano, ki jo prej zmiksam skupaj z jajcem, in dam v pečico pečt za kakšne pol ure.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
20.11.2006 22:34:44   
LeGourmet
Mogoče krompirjeva z ohrovtom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?