|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   možnost nosečnosti?
4.4.2011 10:29:53   
martythezebra
Živjo,
2.3. sem imela prvi dan zadnje menstruacije. Ponavadi je moj cikel na 28,29 dni, so redne menstruacije. Menstruacijo bi že mogla dobiti, vendar je do danes še nisem. Sem pa februarja jemala tablete Primolut nor za prestavitev menstruacije, katera se mi je iz 25ga februarja zamaknila na 2.marec. Kontracepcijske tabletke sem nehala jemati oktobra. V petek pa sem tudi naredila test in je bil negativen, test je bil babycheck iz DM-a. Ali naj še par dni počakam s testom? Ponavadi me pred menstruacijo tudi že zvija, krči v spodnjem delu a sedaj tega ni...
Aja pluska bi seveda bila vesela Je možno, da se je zaradi jemanja tabletk Primolut zamaknil cikel ali kaj?
Včeraj me je cel dan zvijalo, kot da bi imela menstruacijo. Sem imela tako močne krče, da sem komaj stala. Danes menstruacije še vedno ni, me pa malo manj zvija, prejle sem si hotela narediti za jest mi je ratalo malo slabo ( lahko da si to že vse domišljam ker toliko berem o znakih nosečnosti in vsem :) na forumu)..
Hvala za odgovore.
Pozdravčki

< Sporočilo je popravil martythezebra -- 4.4.2011 10:30:34 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: možnost nosečnosti?
4.4.2011 11:03:33   
Anonimen
ponovi test ko ti bo M izostala nekje 35 dan. pri meni je bilo podobno, saj je bil + test šele 35 dan izostanka, pa imam M tudi redno na 28-29 dni.
glede tablet pa ne vem.

(odgovor članu martythezebra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2011 11:08:10   
martythezebra
Hvala za odgovor.
Grem danes kupit test, bom probala še clearblue pa bomo vidli kaj bo :)
Seveda rezultat sporočim :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2011 12:27:34   
Medea10
Pa sporoči, kaj ti pokaže test. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2011 13:10:47   
martythezebra
Evo test opravljen, na žalost je pokazal - :( pa drugič...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2011 13:15:57   
Anonimen
ne vem kaj naj ti rečem. jaz sem 2x delala in so bili minusi.ker M še ni bilo sem čez 3 dni ponovno naredila test in je bil +. žal sem pa tudi spontano splavila.
tako da dokler nimaš M, je vse možno.

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2011 15:42:01   
Medea10
martythezebra če ne dobiš user posted image v naslednjih dneh opravi še en test. Mogoče se bo kasneje videlo, če se bo. Vso srečo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2011 18:33:33   
martythezebra
Hvala za odgovore. Bom res počakala še par dni, če je ne bo še enkrat po test pa ma da pokaže + :)))
Bom sporočila če bo kaj novega :)
pozdravčke vsem

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2011 18:20:37   
martythezebra
No danes zjutraj pa je prišla user posted image . Čeprav samo tri kapljice zjutraj pa potem cel dan nič. Bomo vidli kaj bo jutr verjetno bo spet na ful. Zdaj pa novim zmagam naproti :) lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.4.2011 12:59:02   
Medea10
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2011 21:47:29   
pupa000
Pozdravljene, 23.3. sem imela prvi dan zadnje menstruacije. Takoj naslednji dan po ovulaciji, ko sem se zbudila sem imela grozno vrtoglavico in slabost. Minili sta do 11 ure zjutraj nakar se je pojavila huda lakota. Od takratimam vsak dan glavoboli. Od začetka so bili glavoboli od jutra do večera, sedaj se pojavijo za nekaj časa ampak vsak dan. Glavobol je v predelu senc. Tudi vrtoglavice se še pojavljajo. Pridejo tudi trenutki v dnevu, ko je nekakšna čudna slabost, vendar mine. Povečal se je beli tok, ki je včasih kar moteč, saj imam občutek da je prišlo do krvavitve (mens) vendar se izkaže da je le beli tok. Čustveno konstantno niham, tako kot prva dva dni menstruacije. Že 10 dni me špika v jajčnikih. Špikanje se izmenjuje iz leve na desno. Ponavadi me je špikalo le nekaj ur pred menstruacijo.
Cikel imam navadno dolg od 25 do 28 dni. Menstruacije pa so zelo boleče. Opravila sem test, ki pa je pokazal -. Je mogoče, da sem ga opravila še vedno prekmalu, ne glede na znake, čeprav ocenjujem da bi se lahko M pojavila jutri oz v naslednjih nekaj dneh?

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2011 22:06:56   
pupa000
Pozabila sem dodati tudi nihanje pritiska. Navadno imam normalni oz nižji pritisk, sedaj pa je zjutraj lahko visok in nato pade oz se normalizira.
So tudi trenutki, ko je povečan srčni utrip. Sem tudi bolj utrujena, popoldan si nujno privoščim počitek, kar ni bilo v moji navadi. Utrujenost me napade že okoli 13 ure.

(odgovor članu pupa000)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.4.2011 8:44:48   
LittleSun
pupa000 lahko da si, lahko da nisiuser posted image kot zmeraj. počakaj na prvi dan zaostanka in naredi še en test. meni je moja g rekla, da naj delam šele 10 dan zaostanka user posted image . znaki PMS in nosečnosti se pa kaj dosti ne razlikujejo, je pa možno, da želja in pričakovanja naredijo svoje. držim pesti, da v naslednjih dneh zagledaš plusek. 

(odgovor članu pupa000)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.4.2011 19:47:37   
pupa000
Hvala LittleSun. Danes je bil zjutraj zopet glavobol, špikanje v jajčnikih, slabost, rahlo siljenje na bruhanje, ki pa je nenadoma minilo.
Nato so sledile še bolečine v križu. Nekatere zadeve so kot pri menstruaciji, samo hujše. M pa še vedno ni.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.4.2011 8:22:28   
LittleSun
pupa000 naredi test na 35 dan zaostanka user posted image . poskusi se čimbolj odklopit in ne razmišljat o tem.user posted image

(odgovor članu pupa000)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.4.2011 7:45:03   
LittleSun
pupa nič nisi javila. si ali nisi??upam da jauser posted image

martythezebra kako pa gre kaj tebi? ste pridno user posted image ?? da bova skupaj upaliuser posted image mi smo ta mesec tako, tako, sem jaz malo zbolela, ampak upam, da se bo vseeno kaj prijelouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
27.4.2011 15:33:42   
martythezebra
LittleSun midva sva kr pridnouser posted image . Kaj pa bo bomo pa kmalu vidli ;) držim pesti tudi zate, da naslednji teden ne bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
1.5.2011 10:46:46   
LittleSun
No jaz sem jo dobila danes user posted image user posted image tako, da sem zgleda imela zelo zgodaj O, pa sva malo zamudila. bomo pa zdaj maja malo več user posted image .

tebi pa držim pesti, da zagledaš te čudežne user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 18
1.5.2011 15:38:08   
vesper
LittleSun user posted image user posted image
saj bo pa zdaj, v tem ciklusu sigurno, še vedno imaš možnost, da zagledaš user posted image v maju user posted image
Drugače pa, ne vem kaj je zdaj to, da nas naša O nekaj jezi. Moja O je bila ta mesec tudi nekam nenormalno hitra, ko sploh ne bi pričakovala da je že. user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

Neposredna povezava do sporočila: 19
3.5.2011 9:33:16   
martythezebra
Littlesun user posted image user posted image .
Saj bo saj bo. Zdj pa čimveč user posted image .
No js pa še čakam, da  ne bo prišla user posted image , zaenkrat še ni nič. Do konca tedna počakam potem pa po test, pa da vidimo če smo bli zadosti pridni :). Sporočim, ko bo kaj novega. Lp

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.5.2011 9:37:40   
LittleSun
držim pestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 21
7.5.2011 7:06:33   
martythezebra
Živjo,
No pa se končno javljam :)...Sem cel teden čakala, user posted image   ni prišla zato sem včeraj naredila test.
Test je pokazal user posted image  :).
Naredila sem test first sign iz DMa, pa grem danes za vsak slučaj še po clearblue, da bo za zihr, ker sploh ne morem verjeti, malo sem tudi zbegana ker ne vem kako pol naprej pa tko :)
lp

Neposredna povezava do sporočila: 22
7.5.2011 8:47:10   
LittleSun
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke. juhuhuhuhu, zelo sem vesela zate. nič ne skrbi kako naprej, vse od zdaj naprej je tako lepo. uzivaj v nosečnosti in zdravo štručko ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
7.5.2011 8:49:55   
martythezebra
Hvala littlesun :)...Pa upam, da se mi čimprej pridružiš ;)

Neposredna povezava do sporočila: 24
7.5.2011 8:54:08   
LittleSun
mogoče že konec mesecauser posted image user posted image

sem vsak dan malo šla pokukat če si kaj napisala, tako da sem bila že prav nestrpna in je to prav lepa novica za začetek vikendauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?