martythezebra -> možnost nosečnosti? (4.4.2011 10:29:53)
|
Živjo, 2.3. sem imela prvi dan zadnje menstruacije. Ponavadi je moj cikel na 28,29 dni, so redne menstruacije. Menstruacijo bi že mogla dobiti, vendar je do danes še nisem. Sem pa februarja jemala tablete Primolut nor za prestavitev menstruacije, katera se mi je iz 25ga februarja zamaknila na 2.marec. Kontracepcijske tabletke sem nehala jemati oktobra. V petek pa sem tudi naredila test in je bil negativen, test je bil babycheck iz DM-a. Ali naj še par dni počakam s testom? Ponavadi me pred menstruacijo tudi že zvija, krči v spodnjem delu a sedaj tega ni... Aja pluska bi seveda bila vesela Je možno, da se je zaradi jemanja tabletk Primolut zamaknil cikel ali kaj? Včeraj me je cel dan zvijalo, kot da bi imela menstruacijo. Sem imela tako močne krče, da sem komaj stala. Danes menstruacije še vedno ni, me pa malo manj zvija, prejle sem si hotela narediti za jest mi je ratalo malo slabo ( lahko da si to že vse domišljam ker toliko berem o znakih nosečnosti in vsem :) na forumu).. Hvala za odgovore. Pozdravčki
|
|
|
|