Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: možnost nosečnosti? 9.5.2011 7:35:00
|
|
|
|
CariSSa10
|
super martythezebra čestitke še od mene zdaj pa uživaj v , potem pa lahek porod in zdravega želim!!!!
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 9.5.2011 8:41:59
|
|
|
|
martythezebra
|
Hvala CariSSa10. No mojo ginekologinjo sem že poklicala in sem naročena 17.5. na pregled. Sam zdaj ma pa moj ful problemov, glede tega a bi sploh lahko mela otroka ali ne :( Jaz sem trenutno brez službe in naslednji teden začnem preko zavoda delati v vrtcu, on službo ima. Trenutno živiva pri njem oz. njegovih starših, imava veliko sobo in kopalnico v zgornjem nadstropju, svoje stanovanje pa imam tudi jaz. Njemu se pač zdi, da nama ne bi zneslo denarno in ne ve kje bi lahko živela, čeprav si pa tudi on želi otroka. Tako, da sem zdaj res zmedena :(
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 9.5.2011 9:30:22
|
|
|
|
LittleSun
|
Nič ne bodi zmedena, vse se bo uredilo. če si oba želita otroka, se stvari uredijo same od sebe. če praviš da tudi ti začneš delati te ne rabi skrbeti. potem imaš eno leto zagotovljeno porodniško in eno leto časa, da najdeš službo. kar uživajta
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 10.5.2011 11:36:08
|
|
|
|
CariSSa10
|
martythezebra ne sekiraj se. če mata sobico in kopalnico je to vse kaj rabite. najbol pomembno pa je od vsega da se mata rada in je bebica zaželjena, ostalo pa se sproti uredi.... še eni majo hujše razmere.... uživaj kot nosečka, to pa tud traja še 8 mesecev, pa se vama bo rešitev že pokazala..
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 10.5.2011 11:45:17
|
|
|
|
martythezebra
|
CariSSa10 hvala za vse spodbudne besede :) Tudi jaz mislim, da se vse da če se hoče. Itak pa že dva dni brskam po internetu o vseh možnosti za porodniške pa denarne pomoči pa tko. Tako, da čisto brez denarja ne bi bili. Itak pa če bi hotela met vse u nulo urejeno potem lahko še deset let čakam na . Iz moje strani je zaželjen ful, njega pa tudi upam da kmalu zagrabi če ne prej po prvem pregledu. Drugače pa moje počutje je ful fajn, nimam nekih posebnih znakov. Sploh slabosti ne hvala bogu :) Prsi imam ful napeti in me malo bolijo, pa spodaj me na vsake toliko cajta malo špika. Sicer pa komaj čakam naslednji torek ko grem na pregled. Ali lahko že dobim kakšno slikico na prvem pregledu, ali je še prezgodaj. SEm po internetu računala in bi bila nekje v 5. tednu.
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 10.5.2011 12:03:06
|
|
|
|
CariSSa10
|
no vidiš kar lepo pozitivno naprej! je pa tak da super idealnih razmer ni nikoli. ampak si pač stvari prilagodir situaciji. joj kak sem vesela za tebe. ja v 5em tednu začne bit srček, tak da bo to super doživetje! slikica pa itak da se dobi! wau upam da naju tudi kmalu čaka božanje trebuščka! ;)
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 10.5.2011 12:08:45
|
|
|
|
martythezebra
|
No lepo. Seveda bo tudi vama uspelo in bosta kmalu božala. Držim pesti, da čimprej
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 13.5.2011 9:43:08
|
|
|
|
andreja_p
|
martythezebra po kolikšnem času,ko ti je izostala si delala test in ti je pokazal ???? Hvala za tvoj odg. Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 13.5.2011 10:35:25
|
|
|
|
martythezebra
|
Andreja_p test sem naredila po treh dneh izostanka pa sem takoj zagledala . Ker pa nisem bila sigurna, sem naslednji dan naredila še en test pa je pokazal isto . Lp
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 13.5.2011 12:50:06
|
|
|
|
LittleSun
|
martythezebra kako si kaj? že kakšni znaki ? kako sta se odločila, sta pregnala dvome?
|
|
|
|
RE: možnost nosečnosti? 13.5.2011 14:18:39
|
|
|
|
martythezebra
|
Oj LittleSun, se mi zdi da sploh nimam nobenih znakov. Nobene slabosti, hrana mi zaenkrat paše še vsa...Na vsake tolk cajta me edino mal špikne to pa je vse. Zdj pa komaj čakam torek, ko grem na pregled. Z mojim pa se še nisva nič kaj konkretnega pogovarjala, sam pomoje sva kr obadva začela sprejemat. Sem ravno učeri mu rekla, da je zihr kaj narobe z mano ker nimam nobenih znakov pa nobene slabosti in me je ful miriu da to ni nujn da mam takoj pa tko :))) Kako je pa kaj pri vas LittleSun?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?