|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mleko
16.8.2009 14:20:50   
Nea_teja_
imam več litrov alpskega mleka za porabit kaj predlagate
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.8.2009 14:29:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mleko
16.8.2009 15:22:55   
Jessy
Lahko tudi rižev narastek. user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mleko
16.8.2009 17:00:12   
Nea_teja_
skuto iz alpskega kakouser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mleko
16.8.2009 17:32:11   
noranate
kremšniteeeeeuser posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mleko
16.8.2009 19:52:27   
azik
skuhaj puding

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: mleko
16.8.2009 20:13:41   
Felicita
mlečni riž, mlečni sok, ovseni kosmiči v mleku, prosena kaša, puding, vanilijeva krema,...

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu azik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: mleko
16.8.2009 20:29:38   
Anonimen
sadni shake!

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: mleko
16.8.2009 20:34:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sadni shake!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa rizev narastek!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: mleko
16.8.2009 22:37:22   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

skuto iz alpskega kakouser posted image


Skisaš ga. Lahko žlico limoninega soka ali en jogurt not vržeš, ali kaj takega,  pa odcediš in dobiš skuto. Res da ni polnomastna... je pa.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: mleko
17.8.2009 9:22:08   
Nea_teja_
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

skuto iz alpskega kakouser posted image


Skisaš ga. Lahko žlico limoninega soka ali en jogurt not vržeš, ali kaj takega,  pa odcediš in dobiš skuto. Res da ni polnomastna... je pa.



gina dej ti men napiši cel postopek ker to bi bilo še najbolje

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: mleko
17.8.2009 16:17:05   
katra55
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

skuto iz alpskega kakouser posted image


Skisaš ga. Lahko žlico limoninega soka ali en jogurt not vržeš, ali kaj takega,  pa odcediš in dobiš skuto. Res da ni polnomastna... je pa.



gina dej ti men napiši cel postopek ker to bi bilo še najbolje


Ne vem sicer kakšna bo skuta iz alpskega mleka. user posted image

Ker je alpsko mleko sterilizirano, ga moraš nacepiti, da skisa. Najbolje, da daš 1 žlico kislega mleka ali kisle smetane (ne jogurt, ker so termofilne bakterije)v 1l mleka in pustiš 24ur na sobni T (20-25°C), da skisa. Potem kislo mleko z nožem razrežeš na kocke, nekaj časa pustiš, da se zače izločati sirotka, lahko tudi rahlo segreješ in ocediš.

Lažji način, pa je da mleko zavreš ter v vrelo mleko vliješ nekaj limoninega soka ali kisa, da koagulira in precediš.

samo pomoje je bolje, da skuhaš puding.



(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...




Partner/ica in nosečnost
пеперутка16

Ali vaš/a partner/ica ve, v katerem tednu ste noseči?

Da. (60%)

Ne, vedno pozabi. (20%)

Ne, ne zanima ga/jo. (20%)


Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!