|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   meta, melisa?
29.5.2007 8:31:41   
muška
Je to ena in isto? Včeraj sem kupovala začimbe v lončku, pa sem se ustavila pri zeleni meti (ali pa mogoče melisi -pozabila sem). No in me čisto tako zanima, kaj se da s to "travo" začinit, se pravi zakaj se uporablja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: meta, melisa?
29.5.2007 8:36:49   
Dream
Ni isto. Melisa ima rahel vonj po limoni. Obe se lahko uporabljata za čaje in v kuhi, iz melise pa se lahko naredi tudi sirup (za sok). Meto smo pri nas največkrat uporabljali za pripravo ocvirkove potice (ali špehovke).

Tule pa je več podrobnosti:
http://www.trebnik.com/zelisca/poprova_meta.php
http://www.trebnik.com/zelisca/melisa.php

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2007 13:20:09   
muška
ahaaa, hvala user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2007 19:16:39   
Anonimen
Meta je odlična v limonadi. Samo zmiksat jo moraš čist čist na drobčkano (ko mlet petršilj). Zelo osvežilno. Lahko tudi v kateri koli drugi sok. Tako pridejo bolj osvežilni in prava poslastica za vroče dni.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2007 8:57:58   
solatja
meta ma bolj svež vonj, tak pepermintov (sej to so itak vse različice mete - meta je ang. mint!) in se dodaja tam, kjer želiš dati kaj svežine. poleti je npr. zelo osvežilna pijača navadna voda (hladna) z nekaj listi mete (samo namočiš za nekaj minut). medtem ko je melisa bolj limonasta - osvežilna na drugačen način. uporablja se predvsem za čaje. zelo dobra je pa kombinacija obeh v čaju!!!!

sicer pa se kot specialiteta daje tudi palačinka, namazana z javorjevim sirupom in posuta s koščki (sveže ali posušene) mete!! poskusite!!!

< Sporočilo je popravil solatja -- 30.5.2007 8:59:35 >

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?