|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
2.11.2010 9:24:15   
Akilene
thunder - greš na koncert, pa me zanima, če te ni strah, da bi te kdo "ruknil" ali pa da bi bilo preglasno? Jaz bi zelo, zelo rada šla na koncert 20. novembra, Amorphis, je pa v Cvetličarni...pa ne vem, če je to dobro za otročička?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
2.11.2010 9:32:49   
nadka30
TANJUSI to so pa slikice zate

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

da ti malo polepšam nosečnost in ta turoben dan. lp

user posted image user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
2.11.2010 9:39:13   
tanjusi
Nadkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala,hvala! Upam da bo dan kljub slabemu vremenu pozitiven... kar želim tudi vsem user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
2.11.2010 9:44:56   
tanjusi
Jaz sem bila ob 5.30 danes že pokonci, pa sem spravila ta velikega v šolo, potem sem dremala do pol sedmih, spravila še ta malega v šolo,potem pa zaspala do 8.30user posted image

zdajle sem pri zajtrku, potem pa ne vem, ah bo že minilo....
Drugače pa tudi jaz spremljam oglase na bolhi za vozičke, pa tko intenzivna še nisem , ker še imam malo časa,pa globoki del bi kr mela ,sicer zelo upam na lepo vreme, ta mali je poletni otrok in je bil dobesedno celo poletje zunaj v vozičku, sma imela srečo da je bilo lepo vreme, pri ta večjem pa sem imela samo marelo potem, je pa zimski otrok , pa bi mi kdaj košara prišla pravuser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
2.11.2010 9:45:12   
thunder
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

thunder - greš na koncert, pa me zanima, če te ni strah, da bi te kdo "ruknil" ali pa da bi bilo preglasno? Jaz bi zelo, zelo rada šla na koncert 20. novembra, Amorphis, je pa v Cvetličarni...pa ne vem, če je to dobro za otročička?

Ni me strah...ne bom žurala v prvi vrsti user posted image user posted image user posted image . Js sem pač bolj takega mnenja, da če mami uživa potem tudi otroček. Koncert bo v Velenju v Rdeči dvorani (kr velika hala) in predvidevam, da ne bo nabito polna, tk da mislim, da ne nebi smelo bit nič narobe. Zdej si še lahko privoščim, ko sem še kolker tolk stabilna in polna energije.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
2.11.2010 9:48:50   
tanjusi

Ni me strah...ne bom žurala v prvi vrsti . Js sem pač bolj takega mnenja, da če mami uživa potem tudi otroček. Koncert bo v Velenju v Rdeči dvorani (kr velika hala) in predvidevam, da ne bo nabito polna, tk da mislim, da ne nebi smelo bit nič narobe. Zdej si še lahko privoščim, ko sem še kolker tolk stabilna in polna energije.

Jaz sem se poročila v 20. tednu pa je bila ful žurka... glasna muzika, plesala ko nora, ma danes najbr ne bi, ampak takrat sem bila 13 let mlajšauser posted image , aja pa se spomnim , da je mali takrat kr intenzivno brcal, je imel svoj žuruser posted image

(a camus)

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
2.11.2010 10:00:27   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: thunder

IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Ni me strah...ne bom žurala v prvi vrsti user posted image user posted image user posted image . Js sem pač bolj takega mnenja, da če mami uživa potem tudi otroček. Koncert bo v Velenju v Rdeči dvorani (kr velika hala) in predvidevam, da ne bo nabito polna, tk da mislim, da ne nebi smelo bit nič narobe. Zdej si še lahko privoščim, ko sem še kolker tolk stabilna in polna energije.

Podpišem pod tole... Jaz grem na hokej, k je ful gužva, v petek na koncert Oliverja, bo tud gužva, pa čakte še veseli december je nekje...

Akilene ti kar pojdi, ne lih v prvo vrsto, najdi si plac in zažuraj, dete pa s tabo user posted image ....

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
2.11.2010 10:02:56   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Podpišem pod tole... Jaz grem na hokej, k je ful gužva, v petek na koncert Oliverja, bo tud gužva, pa čakte še veseli december je nekje...

jst bi šla tud na Oliverjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  Ok, ne na njega, ampak poslušat.... user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
2.11.2010 10:07:08   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

jst bi šla tud na Oliverjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image  Ok, ne na njega, ampak poslušat.... user posted image user posted image

Ja pejt z mano... V petek je v Kr. Gori user posted image ... Sam spat te nimam kam dat k sva midva zdej na tistem kar je blo prej za goste user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
2.11.2010 10:07:19   
Akilene
Oooooo, ste opasne punce!user posted image  Same žurerkeuser posted image ! Thunder, uživaj na koncertu! Se strinjam, da če uživa mami, uživa tudi bebi. In Rdeča dvorana je res dovolj velika. Cvetličarna je pa veliko manjša in zna bit huda gužva, tako, da mož niti slišat noče, da grem zraven. V bistvu je največji problem ravno majhnost dvorane in posledično večja glasnost, močni basi in podivjana horda metalcevuser posted image . Sej bi stala na stopnicah, a bi sigurno morala vsaj 1x na wc, kar pa bi bilo dokaj tvegano. Eh, bo še pa že prilika...user posted image  zdaj je moj Svit na prvem mestu.

Drugače pa - danes ponoči se je žur začel ob 3.30 in trajal do 7.30...mislim, da dobimo še enega ponočnjaka.

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
2.11.2010 12:14:02   
tanjusi
user posted image

< Sporočilo je popravil tanjusi -- 2.11.2010 12:15:23 >

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
2.11.2010 12:14:37   
tanjusi
http://dl.dro_pbox.com/u/1332976/dojencek/bebe001.jpg

stvari, ki jih bomo mogoče potrebovale user posted image

< Sporočilo je popravil tanjusi -- 2.11.2010 12:16:03 >

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
2.11.2010 12:45:25   
Akilene
tanjusi - link mi ne gre odpret?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
2.11.2010 12:49:32   
tanjusi
bem....user posted image user posted image ...bom še enkrat probala... čakaj !

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
2.11.2010 12:51:02   
tanjusi
http://dl.dropbox.com/u/1332976/dojencek/bebe001.jpg

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
2.11.2010 12:51:39   
tanjusi
Zdaj bi pa moglo ituser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
2.11.2010 13:01:48   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Zdaj bi pa moglo ituser posted image

men je pa ze u prvo šlo user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
2.11.2010 13:12:20   
SaMaa
Heeejjjj evo mene iz morfologije, kjer sem doživela manjši šok. Z bebico je vse OK, je pa namesto lulike zrastel lulček user posted image user posted image user posted image  tako, da bomo imeli zelo živahnega fantka user posted image  , ki je trenutno težek 0,5 kg.

Glede bolečin v trebuhu je pa tako, da se priporoča počivanje, meni je danes predpisala 4 urni delavnik, pa da vidim, če bo kaj bolje. Očitno otrok precej pritiska "dol".

No kakorkoli moj naslednji pregled je 5.12.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
2.11.2010 13:22:58   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

je pa namesto lulike zrastel lulček user posted image user posted image user posted image  tako, da bomo imeli zelo živahnega fantka user posted image  , ki je trenutno težek 0,5 kg.

user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
2.11.2010 13:29:50   
5ra8
oo še en luli user posted image  morm hitro spremenit seznam.
Drgač pa čestitam. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
2.11.2010 15:31:03   
Musty
O, SaMaa, bravo za user posted image user posted image !!

Jaz sem pa danes cist v izi, spet je bla bolj boga noc. Sele ob pol dveh zjutrej me je zmanjkalo, cez eno uro sem ze cepela na wc-ju, potem pa ze ob 6 v luft.

Uf, Dragojevic! To bi tud jst takoj sla! Me zadnje dneve spet daje domotozje, bi rada domacim pokazala svoj trebuscek v zivo, ne samo preko neta in delila svoje veselje z njimi. Mi mozek pravi, da greva na obisk za novo leto, sam bi jst po eni strani raje denar sparala, ker imam obcutek, da me po porodniski ne bo nazaj v sluzbo. Nekaj se ze suslja po pisarnah, da bodo zamenjave.
Bosta pa moja starsa prisla za dva meseca konec marca, komaj cakam, samo do takrat je se daleeec!user posted image

Sibam zdaj na trznico po sveze sadje za malico, potem pa delat! Lp, Rebekauser posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
2.11.2010 15:39:36   
pizmek
Mene pa zanima če se je katera nosečka, ki ima PDP konec marca user posted image , odločila da gre rodit v Postojno? user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
2.11.2010 16:00:52   
slama
Hello!

koncert uh, zadnji koncert je že 3 leta nazaj ... pa po pravici povedano, se mi zvečer sploh ne da ven hodit.

porod jaz bom šla spet v Lj, imam od prvič zelo lepo izkušnjo. Upam, da bo tudi tokrat tako.

Samaa user posted image  za user posted image . Jaz sem pa ravno danes sanjala, da bomo pa punčko imeli. Bomo videli čez 2 dni na MF. KOmaj čakam. Ju3 grem še vodo pa kri dat.

Punce, a greste vedno na tešče v lab? Zadnjič je sestra nekaj omenjala, da ni nujno bit tešč ...

Zdaj grem še hitro piskre pomit, potem se pa z našo pupo igrat. Mogoče bova v BC šibali kupit tablo, ker se je že spet lotila risanja po stenah user posted image . No, na srečo so večino pralne barve, sam dnevna je panika ...

Aja, naja, če je še treba: jaz sem vsak četrtek v City Parku ...

Uživajte. Pa pa

(odgovor članu pizmek)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
2.11.2010 19:00:56   
pikecpokec
Evo mene. V četrtek sem imela morfologijo - s tamalim je vse OK. Ni pa vse OK z mojim cukrom. Dans sem mela še drugi, 100-gramski OGTT in rezultati po eni uri niso vredu. Čakam pa še da mi sporočijo kako je bilo po dveh in po treh urah. Sem pa zaenkrat na bolniški, še zaradi ene viroze od prejšnjega tedna. Čeprav se v bistvu čist vredu počutim, ampak je očitno moj zdravnik previden. Samo mi je pa tečno ždet doma ker imam občutek da mi bojo možgani čist zastali.
Tko da zdej čakam da me pokličejo iz ginekološke in mi dajo nadaljnja navodila. Verjetno bo dieta, brez sladkarij, bele moke, cukra...  samih dobrih stvari user posted image .

Aja, smo kupili voziček - Peg Perego Pliko Switch. Ful je lep-zelen user posted image . Itak da sem ga že mogla razpakirat in sestavit user posted image . Se pa res super na malo zloži, pa športni del se čisto poleži. Lupinico sem pa od sodelavke dobila, tko da mamo zdej komplet.

Lepo se mejte!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
2.11.2010 19:33:27   
tanjusi
Aja, smo kupili voziček - Peg Perego Pliko Switch. Ful je lep-zelen . Itak da sem ga že mogla razpakirat in sestavit . Se pa res super na malo zloži, pa športni del se čisto poleži. Lupinico sem pa od sodelavke dobila, tko da mamo zdej komplet.

To bi jaz mela...user posted image , kakšna je pa kaj cena ?

(a camus)

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......