|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
2.11.2010 20:19:31   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Aja, smo kupili voziček - Peg Perego Pliko Switch. Ful je lep-zelen . Itak da sem ga že mogla razpakirat in sestavit . Se pa res super na malo zloži, pa športni del se čisto poleži. Lupinico sem pa od sodelavke dobila, tko da mamo zdej komplet.

To bi jaz mela...user posted image , kakšna je pa kaj cena ?

Tale je: http://www.pegperego.si/si/switch-completo-myrto-i7963.shtml. Jst sem same dobre stvari slišala o njem. Edino če je visok sneg, ga baje malo matra (ampak predvidevam da marca ne bo več nekih hudih snežnih zametov user posted image ). Tud kolesa niso tista ultra majhna, kot pri navadnih marelah, ampak so kr konkretna.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
2.11.2010 20:25:34   
Klemy82
oj, končno sem doma, pa se še tu pofočkam... kot sem že objavila na fb, smo imeli morfo danes, vse ok, mali migal kot žverca, smo ga komaj izmeriliuser posted image ... in da, imeli bomo FANTKA!user posted image Tako lepo se je lulček videl, da res ni dvoma. Pa vsi so bili pametni, da bo punčka (glede na stare vraže)user posted image ... meni pa je moj že ful časa nazaj rekel, da se mu je sanjalo, da bo fant, jaz sem pa tudi imela en tak filing, da bo.user posted image Je pa res, da sva si oba skoraj malo bolj želela punčko za prvič, ampak sva fuuuuuuuuuuuuuuuuuul hepi, samo da bo zdravo!
In ja, če sem malo hudobna, zdaj bo lahko svakinja celo tisto svojo rozasto navlako, ki jo špara za ne vem koga, kar komu drugemu uturavala.user posted image
Sem imela pa najprej ful pritiskauser posted image , ne vem, od kod je to prišlo, ko sem pa ven od zdravnice prišla, mi je še enkrat merila in je bilo vse ok, normalno. Pa res mi ni jasno, ker sem bila zjutraj čist v izi, nič živčna al pa kej, ko sem pa ven šla sem bila pa tak čist paf in sem mislila, da mi bo še več pritiska nabilo, je bilo pa vse ok. Tak da si moram zdaj malo doma merit pritisk, just in case.
Ok, še to, sem vprašala G, kaj je s tem cuker testom in mi je rekla, da je test obvezen za nosečke starejše od 35 let, za ostale pa, če imajo sladkorno v družini, ali da se kaj na vodi kaže, ali da jo je recimo imela v prvi nosečnosti, vse ostalo pa po presoji ginekologa. Kakšen G da na cuker test kar vse po vrsti, ona pa tega ne dela in tudi zame je rekla, da zaenkrat ne vidi nobene potrebe, da bi me dala.
Naslednji pregled imam 1.12, pa še ena x G bo nadomeščala mojo, ker je na dopustu, se mi je pa prav fajn zdelo od nje, ker me je vprašala, če bi imela kaj proti, da me pregleda druga G, drugače bi me naročila kak teden kasneje. Pa itak imam samo kontrolo in mi ni panike.
Doma je cela štala, moj je bil danes 14 ur v službi in je doma tak kot furija, s fotrom imata ene hude debate (oba delata v isti firmi) in bom malo popizdila vsak čas, samo še pod tuš grem in direkt spat.

Jst.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
2.11.2010 20:34:40   
Musty
Klemy, bravo bravo!user posted image user posted image user posted image

Meni se pa tolk vlece danes v sluzbi, pa spet samo jem! Sem pojedla ze 2 zelenjavna sendvica, banano in jabolko.... imam se pecivo od vceraj v predalu, ce cuker pade!user posted image

So mi smesni sodelavci, ker so mi prav rezervirali wc zase, da je vedno prost. user posted image user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
2.11.2010 20:39:26   
rožica86
user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
2.11.2010 20:39:27   
rožica86
Pozdravljene!!!

Klemy82, Čestitam za fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image , tud mi navijamo, da bi bil fantek!!! A si bila na telovadbi? Jaz ta mesec še ne morem, nisem si mogla šihta tko zrihtat, bi mogla naredit preveč menjav...

SaMaa, a sve se midve pogovarjale, da boš vprašala za tiste bolečine v trebuhu... Kr mal me je "vrgl" k sem prebrala, da boš na polovičnem delavniku, pa da potrebuješ počitek... A je še kej drugega rekla G?

< Sporočilo je popravil rožica86 -- 2.11.2010 20:42:56 >

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
2.11.2010 20:43:42   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: rožica86

Pozdravljene!!!

Klemy82, a si bila na telovadbi? Jaz ta mesec še ne morem, nisem si mogla šihta tko zrihtat, bi mogla naredit preveč menjav...

Danes ne, ker sem pred 1 uro šele prišla domov, upam, da mi v četrtek rata, če ne pa obvezno naslednji teden. Moram malo ven iz hiše pa migat, ker se mi že rola.user posted image

Jst.

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
2.11.2010 21:26:07   
5ra8
dejmo babe, kera še ni potrdila al pa nepotrdila za miting, mate invajt na FB user posted image
Če ga pa ni pa pejte na grupo, pa pod events, pa boste najdle user posted image

drgač pa čestitke klemy za pobčeka user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
2.11.2010 23:15:03   
nina42
Samaa in Klemy čestitke za user posted image  user posted image user posted image user posted image

Mi smo tudi danes šli nabavit voziček, Jane Slalom Pro Reverse user posted image user posted image user posted image Sem ga sestavila kar med kuhanjem večerje user posted image Je tak turkizen in bi ga vzela, tudi, če bi bila user posted image , ampak za user posted image je itak še bolj primeren, ker je bolj na modro.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
3.11.2010 7:17:27   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

Mi smo tudi danes šli nabavit voziček, Jane Slalom Pro Reverse user posted image user posted image user posted image

like like like user posted image user posted image

drgač pa jutro....pa smo že v sredi user posted image  kok je to fajn ko gre tok hitr. user posted image

pri nas megla, sicer pada ne nič, ampak je čist tako novembrsko vreme. Bo že.

Najprej ena kavica in potem se zapodit v papirje user posted image

user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
3.11.2010 10:31:48   
Heilie
Dobro jutro user posted image !!

Evo mi smo že iz morfologije in je vse ok tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image
Ati in mami happiii najbolj user posted image

Uglavnem v teh merah sem se zgubila in jih ne bom pisala, mat. vrat zaprt, posteljica mislim da spredaj, trenutno leži z glavico dol,...

Smo 20 minut gledali ampak na koncu prišli do zaključka (zaradi položaja se je slabo videlo), da bo najverjetneje user posted image , ampak zna biti pa tudi user posted image . Uglavnem trenutno bolj kaže na user posted image , bo pa vsekakor presenečenje user posted image

Velikost spet kaže na PDP 4.3., ampak ginekolog vseeno pravi, da pustimo 9.3.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
3.11.2010 10:35:59   
SaMaa
Hej pozdravljene,

hvala vsem za čestitike user posted image  

SaMaa, a sve se midve pogovarjale, da boš vprašala za tiste bolečine v trebuhu... Kr mal me je "vrgl" k sem prebrala, da boš na polovičnem delavniku, pa da potrebuješ počitek... A je še kej drugega rekla G?

Ja, sem ti obljubila, da ti poročam, kaj bom opravila pri G. Ni mi ničesar drugega rekla, razen pač tega, naj počivam (ni rekla, naj strogo ležim). Ostalega mi ni omejevala. Je pa res, da mene vse tišči samo takrat, ko sedim (tudi doma) in to je tudi razlog, da mi je glede na moje delavno mesto + stres dala 4 urni delavnik. Sedajle komaj čakam, da bo ura 12, da šibam domov.

Ali ima še katera tak občutek, kot da bi uteži nosila na trebuhu? Mene namreč tako "dol tišči".

5ra8 ti nam pa samo sline cediš s svojimi slikcami user posted image

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
3.11.2010 11:55:19   
nelikaa
Pozdravljena dekleta!

Eto, se vam spet malo oglasim, čeprav vas redno berem. Žal je situacija taka, da je trenutno v službi ogromno dela, po službi ogromno tekanja po trgovinah ter nakupih za hiško, ko pa sem doma sem pa v postelji. user posted image

ZOBOBOL: pred kratkim sem imela full bolečine user posted image , potem so pa po 3 dneh čudežno izginile. user posted image  Moram preveriti, da je vse OK. Pred 3 meseci sem bila pri zobrici in mi je rekla, da je vse tipi topi in naj se oglasim čez 6 mesecev...

ZGAGA: Ojoj...full me daje

BOLNIŠKA: Aaaah kje pa. Sploh si ne želim, čeprav mi je direktor sam ponudil to možnost. Kaj pa naj delam doma???user posted image  Samo kg bi nabirala, tako pa vsaj malo migam.

SREČANJE: Komaj čakam in SEVEDA pridem!

ROCK/METAL OBLEKICE ZA DOJENČKE: Takoj sem poslala link mojemu, ker je tudi on metalec heheh. In njegov najljubši bend so IRON MAIDEN user posted image . Full luštn, moram reči. Bi pa tudi sama rada kaj podobnega našla, ampak bolj za stari rock sceno user posted image .

SANJE: tudi jaz imam čudne sanje o user posted image . Sanjala sem, da sem vozičkala enga luštnga user posted image  z blond lasmi. Z vozičkom sva šla po klančku navzdol, spodaj je bla železnica. Nakar sva drvela navzdol in se sploh nisva mogla ustaviti, kar mi je bilo čudno + bilo me je strah, da se zaletim v vlak. bilo je kar grozno.

No, grem spet nazaj veselo na delo in se čujemo.

P.s.: Čestitke vsem za dobre rezultate na MF, tudi jaz čakam vsa nestrpna :)

LP

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
3.11.2010 13:05:27   
netopirček
helou štorkelje!

kako? pri nas je megla....

Kile: meni jih je že uspelo pridelat 5 in se že nagibam k 6im... joooooj, je G rekla, da morem pazit, da se ne razpočim user posted image ... ker nisem bila neka ful suhica pred nosečnostjo, pač normalna... se mi pa zdi, da nič kaj več ne pojem, pač gibam se ne kaj dosti - prisilno mirovanje...

moj dragi že 3 dni čuti brcike, ko položi roko na trebušček! je celi navdušen, pa celo o imenih se je začel pogovarjat z mano, a nisva našla skupnega jezika! to še bodo borbe!

voziček: midva greva gledat v toys r us, v graz, baje imajo krz ugodne no name zadeve... če bo kaj, javim... no saj greva šele čez 2 - 3 tedne...

preseljena še kr nisva, zdaj nama kitajo in barvajo stene, v pon. pride parketar potem pa bo počasi... user posted image

danes greva v materinsko šolo... hehehehe, bomo vidli kako bo...

lepo bodite

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
3.11.2010 13:14:34   
tanjusi
Toliko da se pofočkam...Sem že bla kar aktivna danes, oprala perilo , zložila suho ... kdo ga bo likal še ne vemuser posted image user posted image ...Zdajle sem pa kosilala(sama) sina jesta v šoli, možek pa pride pozneje, bom najbrž še z njim jedla...saj vem sem požrešnauser posted image ..pa kislo mi paše... včeraj segedinar, danes repauser posted image , pa če tok pašeuser posted image ...
Drugače pa meni tudi dol tišči, me vse boli tam spodaj ... pa mislim da tudi zaradi žil, pruha in hemeroidov- a se me še lahko kaj lotiuser posted image user posted image ...
V materinsk šolo začnem jaz hodit drug teden, saj ne da pričakujem da se bom ful kaj naučila, ampak se mi gre tudi za družbo...

< Sporočilo je popravil tanjusi -- 3.11.2010 13:16:13 >

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
3.11.2010 13:22:23   
5ra8
Mene pa zanima, predvsem prvorodke, ali boste vzele pakete ali denar ob rojstvu otroka?

tukaj je napisano vse kar dobiš v posameznem paketu in sličice so zraven.

http://www.novorojencek.com/

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
3.11.2010 13:25:27   
tanjusi
Jaz razmišljam da bom vzela denar, pa si bom kupila vozek in jajčko( pa najbrž še bom kaj mogla pridat user posted image ), previjalna miza je v delu , postlico pa mamo ...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
3.11.2010 14:09:06   
maja1985
Tak, mi2 sva tudi iz morfologije. Tamali je težek 540 g user posted image , maternični vrat ok, leži z glavico obrnjen dol. Vse je ok. Edin mami mora malo več počivat. Drug teden grem pa na cukr test user posted image Mi je že zdaj slabo user posted image Je rekla, da predvideva, da bo imel tamali okol 4kg ob rojstvu. Ah, vsak je še prišel ven :) Naslednji pregled imam 2. 12.

Koncerti ...
jaz sem bila prejšnji teden v Cvetličarni in ni bilo problemov. Pa imam še namen iti na par koncertov pred porodom (moj dela pri enmu bandu, tak da grem kdaj zraven user posted image ).

Lep dan!

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
3.11.2010 14:20:14   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Mene pa zanima, predvsem prvorodke, ali boste vzele pakete ali denar ob rojstvu otroka?

Kaj je možno samo denar vzeti?

Jaz sem razmišljala, da bi vzela paket E in ga sama sestavila.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
3.11.2010 14:22:48   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Še ne vem. Moram najprej skup dat vse, kar imamo že doma od svakinje pa po žlahti se že dela iskalna akcija, kje je posteljica... je še moj spal v njej, je obnovljena in pravzaprav so vsi otroci v ožji družini not spali, res fletna, samo noben ne ve, kdo jo je nazadnje imeluser posted image ... potem bom pa videla, kaj še rabimo, pa če bo kak paket kul, bom vzela, če ne pa denar.

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
3.11.2010 14:29:33   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

Kaj je možno samo denar vzeti?

Jaz sem razmišljala, da bi vzela paket E in ga sama sestavila.

Zakon o starševskem varstvu in družinskih prejemkih določa, kot darilo ob rojstvu otroka, tri različne zavitke (A, B in e) z opremo za novorojenca ali enkratni denarni znesek, namenjen nakupu opreme za novorojenca. Število, vrste in vsebino zavitkov, predpiše minister za delo, družino in socialne zadeve.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
3.11.2010 14:36:29   
maja1985
Aja ... mi bomo v tem paketu kar denar vzeli in potem s tem denarjem kupili, kar nam bo še manjkalo.

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
3.11.2010 16:09:40   
rožica86
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Ja, sem ti obljubila, da ti poročam, kaj bom opravila pri G. Ni mi ničesar drugega rekla, razen pač tega, naj počivam (ni rekla, naj strogo ležim). Ostalega mi ni omejevala. Je pa res, da mene vse tišči samo takrat, ko sedim (tudi doma) in to je tudi razlog, da mi je glede na moje delavno mesto + stres dala 4 urni delavnik. Sedajle komaj čakam, da bo ura 12, da šibam domov.

Ali ima še katera tak občutek, kot da bi uteži nosila na trebuhu? Mene namreč tako "dol tišči".

SaMaa, full hvala za izčrpne informacije. Drgač pa tud mene tišči takrat ko sedim, to je pa predvsem v službi... Sam upam, da ni kej nevarnega... In da, tudi meni tak vse dol tiši, k da bi mi hotl vse "ven dat"... Prav zoprn filing...
Upajmo, da bo kej bolše....

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
3.11.2010 16:09:41   
rožica86
Za paketek jaz še premišljujem, sam pomoje bom vzela dinarčke, sam če mi bo ratl res kej fajnga v e-paketku zbrat skup...

Jojjjjj, jutr dva tedna pa MF.... odštevam ne  sam dneve, tud ure mi že grejo po glav...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rožica86 -- 3.11.2010 16:12:14 >

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
3.11.2010 16:31:07   
mama123
bravo vsem za uspeno opravljene morfogikeuser posted image user posted image user posted image
mi pa imamo obe punci bolani,najprej ta večja smrkanje kihanje,vročina-nato en dan za njo še mala vuser posted image ročinauser posted image tako da sem nočna negovalka in posledično zelo utrujena zj služba,upam da se čimprej pozdravita,po

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
3.11.2010 16:40:50   
Akilene
Super, punce, čestitam za morfologijeuser posted image !!

Jaz pa sem bila danes v Babycentru in našla idealni voziček. Še barva mi je všeč:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192521

Ampak budget za voziček je namenjen za rabljen voziček, zato mi je vsota prevelika...user posted image  Mogoče, samo mogoče....user posted image  ga prinese božiček?

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu mama123)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?