|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
31.10.2010 15:21:02   
Musty
Hej, punce!

Jst sem ze pokonci, moz se spi, mu bom nardila en dober zajtrk v zameno za masazo.user posted image Danes imava v planu mal pohajanja, kr je lepo vreme, je treba izkoristit. Bova sla mal v park, pa na skrivaj gledat cunjice za bebico pa na pecen kostanj, mmm! Je pa cela stala v mestu ze ves teden zaradi praznika. Midva bova kar doma pa gledala stare grozljivke zvecer.

Tile rock bodiji so res hudi, meni se dopade tisti od Ramonsov, samo so kr dragi!

Pa joski so me zacel matrat... Sem zmer mela majhne, zdej jih pa v noben modrc vec ne spravim. A nej si ze kr kupim kakega za dojenje? Kaj pa ce bodo se zrastle?

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
31.10.2010 16:10:50   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Musty

Pa joski so me zacel matrat... Sem zmer mela majhne, zdej jih pa v noben modrc vec ne spravim. A nej si ze kr kupim kakega za dojenje? Kaj pa ce bodo se zrastle?

itak da bodo se zrastle. To ti lahko drugorodke potrdijo.
Mene tud ze vsi moji tiscijo in sem si 2 naročila nova. 2 za 22 eur. kar je kr ugodno....glede na to da mogoče jih cez 4 mesce ne bom mogla vec dt gor user posted image sm rekla da vec dnarja pa ne dam. V strih pa ne morem bit, ker me vse tišči in sem potem samo živčna user posted image

Drugače pa se mi zdi da začenjma tud jst počas mojga čutit....tako kot da bi se balonček u trebuhu razpočil user posted image Včraj je blo, danes spet...pol sem pa dala roko gor, je pa mali nehal....no še zmer čakamo konkretne brcike user posted image

drugače sem pa danes sanjala da sem rodila punčko, s CR. Ampak je bila taka konkretna že, glede na to u kerem tednu sem. In potem sem se sekirala..joj, pa nimam še nč za oblečt, nimam vozička, nimam plenic, mam samo postlco, itd....grozno...kok sem se presekirala u sanjah, ampak bla pa ob enem vesela da mam štručko u rok user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
31.10.2010 22:51:51   
5ra8
res tale naša tema čez vikend mrkne

evo za vse fanice trikolensikov....še en... user posted image

http://www.buggy.de/en/products/joggster-twist.html

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
1.11.2010 7:44:46   
Akilene
Dobro jutro,

pri nas še vsi spijo, jaz in moj trebušni telovadec, pa sva že pokonci nekaj ur...fino, spet bo dolg dan! Sem slabe volje, ker je tehtnica pokazala 2 kg več kot pred dvema tednoma, za znoret, pa jem manj kot pred nosečnostjo. Skupaj sem pridelala že 7 kguser posted image , groza! Točno čez 2 tedna imam ginekologa in ne bi smela pridobit niti grama več (je rečeno pol kg max na teden), ne vem, kako mi bo uspelo. Danes grem na en daljši sprehod, mogoče bo pomagalo, če bo hladilnik odsoten?user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
1.11.2010 8:31:57   
naja17
Jutro...

Akilene midve sva na istem s temle spanjem....

S kilami pa... Tud mene je zabasal tole, k sem se v enem mesecu 5 kil, prej pa nič... Po moje je tud mal na tem, kolk si dovzeten za nabiranje kilc, ne glede na to kolko poješ... Upam, da namo prekoračle meje normale....

No, jest sem že mal pospravla, prpravla za kosilo... Zvečer gremo pa lučke gledat...

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
1.11.2010 13:01:01   
SaMaa
Hej pozdravljene,

kakšno zatišje je tukaj med prazniki user posted image

Evo jaz še špagete skuham, potem pa direktivo na kavč mal poležavat. Dopoldne sem pa tole spekla http://www.kulinarika.net/recepti/5034/kruh/makove-ali-sirove-strucke/&id=5034/?offset=40 FENOMENALNO DOBRO, poskusite, ne bo vam žal.

Lep dan še naprej.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
1.11.2010 15:19:12   
tanjusi
Še dobro da je jutri konec praznikov in bodo marčevke spet kaj povedale...Pri nas smo imeli danes malo večje kosilo, so prišli na kosilo, zdaj pa so šli skupaj napokopališče, jaz pa počivam, je bilo kar dovolj dela dopoldne...Jutri pa spet ostanem sama že zjutraj, možek v službo, sineka v šolo , jaz pa... ah se bo že kaj našlouser posted image
Zdaj sem si prepisala en seznam kaj bomo potrebovali za bebico in bom mogla počasi začet odklukavati ... trenutno nimam še skoraj nič, razen kinderbeta...Najbolje bi bilo vsak mesec nekaj ... pa bo...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
1.11.2010 15:28:16   
Musty
Uf, za mano je taksna grozna noc. Res si ne zelim se vec takih v naslednjih mesecih. Trikrat sem sanjala, da sem rodila mrtvega fantka, ceprav imamo napovedano puncko. Potem so mi jo pokazali in je imela spacen obrazek.user posted image Mozek me je pomiril, da je to vpliv halloweena in da naj se kar pomirim. Za dodatek je bilo treba se 5x na wc in spit tableto kalcija, da so popustili krci v mecih in stopalih. Zoprno. Ampak si bom po kosilu privoscila eno kitico,medtem ko bo mozek delal. Zvecer se pa dobimo s sodelavci na bolj taki sprosceni vecerji.

SaMaa, te strucke delujejo odlicno! Dober tek! Jaz bom danes probala narest bananin kolac, sem nasla recept tule na RR.  Sem vcasih dosti vec pekla, zdaj pa sploh ne najdem casa, sploh med tednom.

Lepo popoldne vam zelim!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
1.11.2010 15:35:03   
tanjusi
Trikrat sem sanjala, da sem rodila mrtvega fantka, ceprav imamo napovedano puncko. Potem so mi jo pokazali in je imela spacen obrazek

Ja grozno..., meni se je v tej nosečnosti enkrat sanjalo da so mi mrtvega otroka vzeli ven iz mene...joj raje ne pomislim , ampak po moje teh sanj ne bom pozabila nikoliuser posted image user posted image ... saj vem so samo sanje, ampak user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
1.11.2010 18:32:02   
Sitnoba
user posted image kako?

Ja te sanje (more) res niso od muh...mene so danes mučile celo noč.
Pa že par juter se zbudim z glavobolom...na srečo enkrat pred kosilom popusti.

En nasvet prosim:
zanima me voziček PP Uno ( http://us.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Uno)
iz razloga, ker se dajo roče premikat z enega konca na drugega in pač spreminjo pogled otroka med vožjo - ni potrebno samega športnega dela premikat.
Kako pomembno je to - mislim praktično ali bom bolj malo to potrebovala?!?!?
drugače mi je voziček tako tako:
user posted image
  • športni del se spusti in ne potrebuješ košare
  • premični ročaji (iz leve na desno) in seveda po višini
  • velika mreža pod vozičkom
user posted image
  • hmmm.. ni mi pa najlepši user posted image
  • ne zloži se glih na majhno
  • še kakšna negativna lastnost???
A ve katera za kakšen drug voziček, ki se bi dale tako ročaje premikat?

dovolj za danes ... je jutri delaven dan!

Naš mali čmrl ga ima pa že danes..pridno brcne vsake toliko in to čez cel dan... user posted image

Naj vam jutri delaven del dneva hitro mine!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
1.11.2010 21:19:03   
Poli_H
Čer punce!
Se vidi da se vse med vikendi/prazniki rade bolj cartamo... je kar zatišje user posted image

vozički Hauck ne vem več katera je spraševala. V petek sem bila v Avstriji, Toys'R'us, Baby 1, Seiesberg itd. Nad Malibu sistemom sem bila razočarana user posted image  Je hrbtišče športnega dela narejeno kot iz najtanjšega kartona. Plus tega sem 2 vozička sprobala, pa pri nobenem več ni šlo nastavljati različnih naklonov - pokvarjene? user posted image  Moram pa rečt, da je pa njihov sistem Apollo 4 all in one dosti bolj konkreten. http://www.hauckuk.com/apollo-4-337080.html  Cena simpatična, v SLO je komplet 440 €  user posted image   http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_hauck.html 

No, potem mi je še v ožjem izboru Peg Perego Pliko P3 Switch v oranžno - bež kombinaciji.

In pa... Na internetu sem našla edini 3kolesnik ki mi je všeč - Chicco S3 ki mi zgleda ql, ampak bi ga srčno rada videla in sprobala v živo. V MB ga je imel Rutar (nima več) in to je to. V Avstriji bi naj ta Baby One bil zastopnik za njih, pa so imeli samo 1 Chiccotov voziček razstavljen (Trio living) user posted image  Ali katera ve, kje bi še si lahko ta vozek ogledala? Oz. ali ga je katera gledala? Plusi/minusi?

Na splošno, kar se tiče Avstrije. Bile smo 3 user posted image  (ena celo v osmem mesecu) pa vzdržale od 10.00 do 16.00 na nogah! Jao smo razturale trgovine user posted image  Ampak - cene iste, mogoče za odtenek večja izbira, ampak predvsem cotic. Razočarana nad ponudbo posteljic in previjalnih komod - samo enih par, pa še te se po trgovinah ponavljajo. Pa tudi vozičkov ni nikjer, da bi se ti oči lahko zasvetile. Tako da... bolj tak tak, je bil pa lušten izlet (sploh ko smo obvezno pred vsakim WCjem stale) user posted image  

brcike/metuljčki sem še kar pri metuljčkih, ampak res smešno, vsakič ko začne in položim gor roko, pa neha user posted image  Zanimivo a ne?

Jutri pa delaaaaaat user posted image  Kje je januar?????? user posted image  Lep štart v nov delovni teden vam želim user posted image

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
1.11.2010 21:42:53   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

user posted image
En nasvet prosim:
zanima me voziček PP Uno ( http://us.pegperego.com/babyproducts-catalog/2010/Uno)
iz razloga, ker se dajo roče premikat z enega konca na drugega in pač spreminjo pogled otroka med vožjo - ni potrebno samega športnega dela premikat.
Kako pomembno je to - mislim praktično ali bom bolj malo to potrebovala?!?!?

Meni je full pomembno, ker prvo leto recimo full prav pride, da gledaš dojenčka in on tebe, strokovnjaki tudi priporočajo to smer, zaradi vzpostavljanja oz. ohranjevanja stika med dojenčkom in mamo/očetom. Čist tko, je logično, da dojenčku veliko pomeni, da te vidi, torej, da je na varnem, kot pa da okrog gleda vse mogoče... potem ko je pa že večji-a in radovednejši-a pa obrneš.
Drugače je meni recimo še pomembno, da ima dovolj velika kolesa za makadam, npr. park, zoo, da ima ročno zavoro (po hribu navzdol res pride prav, ker je voziček z dojenčkom, torbo in vrečkami kar težek), da so sprednja kolesa vrtljiva in da se naslonjalo nastavi na čim več različnih pozicij, predvsem čimbolj vodoravno.

(odgovor članu Sitnoba)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
2.11.2010 6:00:37   
naja17
Dobro jutro....

Ve vse še sladko spite, ziher, jaz pa pokonc od 4h... Pa ne po svoji volji, mam 2 dni ta zgodnjo službo, ampak pol tud končam pred 14h user posted image ....

seznam - sem si spisala enega, da si bom kljukala kar bo potrebno itd. Nisem še nič...

IZVIRNO SPOROČILO: Sitnoba

A ve katera za kakšen drug voziček, ki se bi dale tako ročaje premikat?

hoco.at user posted image

No, dejmo čveke, konc praznikov user posted image ...

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
2.11.2010 7:33:50   
SaMaa
Dobro jutro,

še malo, pa odhajam na morfologijo user posted image user posted image user posted image  končno!

Glede vozičkov pa meni je še vedno ful všeč Baby boom, pa tudi tale Chicco S3 mi je zelo všeč, očitno bomo kar na trikolesnikih ostali user posted image  ampak ko bom kakšnega v živo videla, se zna moje mnenje spremeniti. Ta vikend načrtujem en napad na Baby center, da malo vidim te stvari v živo. Pa še za previjalno bo treba pogledat.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
2.11.2010 7:45:49   
5ra8
jutrooo

najprej da se malo okrepčamo
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Ve vse še sladko spite, ziher, jaz pa pokonc od 4h... Pa ne po svoji volji, mam 2 dni ta zgodnjo službo, ampak pol tud končam pred 14h user posted image ....

no pol mas zdej dva dni čas da greš mal nogce pretegnit user posted image  pa na spreeeehoood user posted image

drgač pa je tale podaljšan vikend prehitro minil...bi pasalo še kakšen dan bit doma user posted image  ampak saj bo kmal vikeeeeeeeeend user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
2.11.2010 7:52:41   
Akilene
Ojla babe,

ste bile pa tiho ta vikend! Vsem, ki imate ta teden preglede veliko užitkov ob pogledu na bebije, ter javite kako bo šlo!

Za našega Svita imamo že večino stvari parajt, spremljam še ponudbo vozičkov na Bolhi, pa so sami trikolesnikiuser posted image , ali pa kakšni stari modeli...jajčko dobim, ležalnik tudi, povijalno imam, podlogo tudi, posteljico...sem kar pridna. Sploh ne vem, če bi vzela voziček s košaro, se mi zdi brezveze za 2 meseca, pa še marec, april - slabo vreme, mogoče bova ravno 3x zunaj na sprehodu. Imam pa en star voziček, ki sicer ni za javnostuser posted image  , ga pa lahko postavim na balkon in bo dete lahko na svežem zraku. Ja. sem se spomnila, da prvega sem v košari peljala samo 2 x, pa je rojen aprila. Potem pa ni hotel več ležat...In za sprehode nisem imela časa, saj sem skoz prala, peglala, kuhala, če ne pa dojila...sedaj pa imam še starejšega otroka, s katerim je treba sedet zraven knjig...Bo kar pestro!
Nič..grem jest!

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
2.11.2010 7:57:53   
5ra8

user posted image  
user posted image

user posted image
1.3.11
inia, 30 let, 2user posted image , 2user posted image , štajerska user posted image user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted imageMb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , sg user posted image   user posted image
morowi, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Poljska

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , Mb user posted image  
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , okolica LJ user posted image
pikachu, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  Štajerska  user posted image user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image , SG user posted image user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image ,  New York, ZDA user posted image   user posted image
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , Štajerska user posted image user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , KRAJ
Katja1984, 26 let, 2user posted image , 1user posted image , Velenje, user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , kraj   user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , KRAJ user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , kraj user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , Savinjska user posted image user posted image
mija75, 34 let, 2user posted image , 0user posted image , LJ   user posted image user posted image   

6.3.11

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , MB user posted image
daissy, 3user posted image , 2user posted image , ljubljana user posted image
discoamela, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , PRIMORSKA user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , Dolenjska user posted image
tinkapobalinka, 1user posted image , 0user posted image , Maribor user posted image user posted image

9.3.11
Heilie, 26 let, 1user posted image , 0user posted image ,  Zasavje  user posted image user posted image
Sarakitara, 27 let, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
skokica_, 28 let, 1user posted image , 0user posted image , LJ, user posted image

10.3.11
Nocturama, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , Nm user posted image user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , gorenjska user posted image  user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , kraj user posted image user posted image user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Mb user posted image

13.3.11
mashi, 2user posted image , 1user posted image ,  kraj
SaMaa, ? let, 1 user posted image , 0 user posted image , Kamnik, user posted image
stellaria, ?user posted image , ?user posted image , Domžale, user posted image
tejka23, ? let, 2user posted image , 1user posted image , Prekmurje

14.3.11
Deset_ka, ? let, ? user posted image , ?user posted image , kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image ,kraj
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image user posted image
*Ninočka*,
28 let, 2user posted image , 0user posted image , MB user posted image
gamet, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image , Mb

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , NG
libna, 31 let, 3user posted image , 1user posted image , Posavje user posted image
gsara, 23 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica Sežane user posted image

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , Domžale user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image ,  okolica LJ user posted image user posted image
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lj  user posted image user posted image
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , kraj
Sitnoba, ? let, 2 user posted image , 0 user posted image , Nm user posted image
najcom, ? let, 3 user posted image , 1user posted image , kraj  user posted image
minka tonka, 25 let, 1user posted image , 0user posted image , Nm,  user posted image

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image ,kraj

19.3.11

20.3.11
njoko, ? let, 1user posted image , 0user posted image , kraj, user posted image

user posted image

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  LJ user posted image
ička, 24 let, 3user posted image , 0user posted image , okolica LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , Velenje user posted image
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image
jasa, 32 let, 4user posted image , 2user posted image , dolenjska
*piškotek*, 32 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ, user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , kraj
nina42
, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , LJ, user posted image user posted image

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , kraj

Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, okolica LJ user posted image  user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11
anina7, 27 let, 5user posted image , 0 user posted image , okolica Celja user posted image

30.3.11
pupica25, 1user posted image , 1user posted image , MB user posted image
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image ,kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
roladica

SKUPAJ  user posted image  = 75 user posted image

št.
user posted image : 15
št.
user posted image : 17
št. user posted image
user posted image : 45 (zaenkrat dva dvojčka user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image user posted image
jaznoseca user posted image user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Telovadba na Dolenjskem in okolici:
user posted image  Balnea, Dolenjske Toplice, vsak teden v sredo od 06.10 naprej ob 17h - obisk 6 EUR

user posted image  ZD Novo mesto, spodaj pri fizioterapiji, vsak teden v ponedeljek ob 18h - obisk 6 EUR

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
2.11.2010 7:58:08   
5ra8

user posted image

user posted image

user posted image  04.11 - Sitnoba
user posted image  08.11 - Poli_H
user posted image  12.11 - netopirček
user posted image  15.11 - Akilene
user posted image  17.11 - 5ra8, _tina
user posted image  18.11 - tanjusi, njoko
user posted image  22.11 - Naja17, mama123, Musty
user posted image  23.11 - lina10
user posted image  24.11 - Vanček*, discoamela
user posted image  25.11 - _sanja_*, *Ninočka*
user posted image  29.11 - morowi

user posted image

user posted image  02.11 - Klemy82, SaMaa
user posted image  03.11 - Heilie, maja1985, *piškotek*
user posted image  04.11 - nelikaa, slama, Lun1ca
user posted image  05.11 - Eva07, gamet
user posted image  08.11 - seven7, nina42, njoko
user posted image  09.11 - minka tonka, thunder, *Ninočka*
user posted image  10.11 - Čebel@
user posted image  18.11 - rožica86

user posted image

user posted image  22.11 - discoamela
user posted image  10.12 - nina42

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
2.11.2010 8:06:35   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

no pol mas zdej dva dni čas da greš mal nogce pretegnit user posted image  pa na spreeeehoood user posted image

Sej sem bla čez vikend tud pridna s sprehodi user posted image ... Mam pa obiske napovedane, mam čakalno vrsto, tko da bom vidla kak mi bo uspel user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
2.11.2010 8:07:43   
SaMaa

Dobro jutro....

Naja17 nisi edina, ki imaš probleme s spanjem user posted image  jaz sem se danes zbudila ob 4.30, čez vikend pa vsak dan ob 5h. V povprečju spim 6-8 ur, kar še v življenju nisem user posted image  ponavadi je bilo moje povprečje blizu 9-10 ur user posted image  očitno se že navajam na nov ritem.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
2.11.2010 8:12:18   
5ra8

Mam pa obiske napovedane, mam čakalno vrsto, tko da bom vidla kak mi bo uspel user posted image ...

Sej se še nisem najavila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
2.11.2010 8:38:03   
naja17

Mam pa obiske napovedane, mam čakalno vrsto, tko da bom vidla kak mi bo uspel user posted image ...

... glede sprehoda dones noooo.... če pa češ na obisk, se pa le napovej, ker je čakalna lista kr dolga, pa moj urnik, je treba vse skombinirat, tam enkrat januarja user posted image  user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
2.11.2010 8:41:09   
5ra8

... glede sprehoda dones noooo.... če pa češ na obisk, se pa le napovej, ker je čakalna lista kr dolga, pa moj urnik, je treba vse skombinirat, tam enkrat januarja user posted image  user posted image

uh, saj bom še hitro prišla na vrsto. Sem mislila da boš napisala enkrat septembra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
2.11.2010 8:43:12   
naja17

uh, saj bom še hitro prišla na vrsto. Sem mislila da boš napisala enkrat septembra user posted image user posted image user posted image

Ufff ne ne, za takrat sploh še nimam urnika, bom po moje po porodu kr blokirala, ker bo po moje naval na ful.... user posted image

Moji bosanđerosi se že napovedujejo, mami bi gor pršla, ker nekdo mi pa ja mora pomagat, sem rekla, da hočmo bit sami... Bemtiš, če smo ga znal narest, bomo pa znal tud poskrbet zanj user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 2.11.2010 8:44:28 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
2.11.2010 9:03:40   
thunder
IZVIRNO SPOROČILO: Poli_H

vozički Hauck ne vem več katera je spraševala. V petek sem bila v Avstriji, Toys'R'us, Baby 1, Seiesberg itd. Nad Malibu sistemom sem bila razočarana user posted image  Je hrbtišče športnega dela narejeno kot iz najtanjšega kartona. Plus tega sem 2 vozička sprobala, pa pri nobenem več ni šlo nastavljati različnih naklonov - pokvarjene? user posted image  Moram pa rečt, da je pa njihov sistem Apollo 4 all in one dosti bolj konkreten. http://www.hauckuk.com/apollo-4-337080.html  Cena simpatična, v SLO je komplet 440 €  user posted image   http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_hauck.html 

Hey hey :-). Evo še en lep pozdrav od mene. Končno mam tudi jaz malo časa, da še kej napišem, sej berem vas pa redno. U glavnem, tudi mi smo bili v petek v Austriji. Moram rečt - čista zmaga. Zapravli smo kr nekja € (prevečuser posted image ) ampak se je splačalo. Tudi sama sem si v živo ogledala te Hauck-ove vozičke v Toysu in še najbolj mi je sedel ta Apollo 4 in cenovno zeloo ugoden, čeprav mislim da to ne bo ta pravi izbor. Še vedno kolebam med Peg Perego GT3 in pa Chicco S3. Oba moram v živo sprobat. GT3 sem že (mi je pri srcu), Ciccota pa še ne, tk da bo treba počasi v akcijo. Otroka sta blila v Toysu itak čist zdrogirana od količine ponudbe user posted image user posted image user posted image , tako da sem ju komaj spravila od tam - seveda vsakega z svojim Lego izborom. Potem pa Ikea. Mislim da smo bili tam kr ene 4 ure in nabavli kar nekaj dekoracije za našo hiško. Sem bla pa kr mal utrujena zvečer, ko smo prišli domov. Bom pa po vsej verjetnosti letos še enkrat odtavala tja po darila - se kr splača.

Srečanje - mene žal ne bo - naša babi praznuje 70.let, zvečer pa grem še na koncert Tabujev, tk da žal...pa drugič. Bom pa budno spremljala vaše poročanje user posted image .
Danes sem pa dopolnila točno 20 tednov user posted image user posted image user posted image . Tako, zdaj pa veselo v drugo polovico nosečnosti. In točno čez en teden morfologija. To pa že res komaj čakam, da vidim kaj nosim pod srčkom. Sej ne morem verjet kako čas beži. Žurka v trebuščku je pa že kr konkretna - res me lepo brca in takrat sem dobesedno "in heaven".

Kile...ups...bom tiho...too much sem jih nabrala, kljub normalnim obrokom...in veliik čokoladeuser posted image ...ma ne bom sekirla (še neuser posted image )...upam da ne bom kregana na pregledu. Sej drugače sem še vedno ok, problem je samo v tem, da sem jih kar "na enkrat" pridelala "too much" (...beri 4 v enem mesecu in res ne vem od kod).

Lepo mi bodite...se beremo... pa pa user posted image .

(odgovor članu Poli_H)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......