Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice laško in okolica 21.1.2009 14:19:19
|
|
|
|
Goldy
|
Upam, da se ti bo katera javila. Mi smo šele v pričakovanju in verjetno še nismo prava družba. Sem pa drugače iz Laškega. Sigurno boš pa našla katero, naš park je vedno poln otroških vozičkov in njihovih staršev.
|
|
RE: mamice laško in okolica 22.1.2009 11:03:07
|
|
|
|
ajdameti
|
Izkušnje in klepet vedno prav pridejo, o otrocih ali ne :) Za kakšno kavico se vedno čas najde. Lep dan še naprej...
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 22.1.2009 20:16:19
|
|
|
|
Goldy
|
Imaš prav! Se bomo res morale zmenit za kakšno kavo (sicer sem zdaj v bolniški in ne hodim ravno na okrog,a bomo že nekako...) In iz kod si preselila? Jaz sem namreč čistokrvna Laščanka in od rojstva živim tu. Naše mesto mi je takooo všeč. Upam, da si se ti že privadila pri nas? Lep pozdrav!
|
|
RE: mamice laško in okolica 24.1.2009 10:19:00
|
|
|
|
Goldy
|
Še eno vprašanje, vi ste že to dali skozi - kateri voziček imate? Jaz bom namreč doktorirala. Lep vikend!!!
|
|
RE: mamice laško in okolica 24.1.2009 10:32:07
|
|
|
|
Taanikaa
|
ojla..še ena iz tega okoliša se javlja..ja lepo ,lepo da imam družbo na tem forumu... voziček-peg perego pilko..zakaj?ker imam majhen avto,drugače sem pa zelo zadovoljna z njim,je lahko vodljiv...imam pa sineka starga 7 mesecev...punce povejte kaj več,drgač pa kak sprehod,kavica,ni blema!
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 24.1.2009 10:38:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla! Jaz sem tud iz okolice laškega.Imamo Nežo,staro 7 mesecev in pol. Christy,tebe pa že res nisem dolgo zasledila nikjer ,ker sem šele zdej videla,da si nekdanja taanikaa. Moram pa povedat,da ima Neža vodene koze in je prav posuta z njimi.Tak je boga,no zdej so se ji že začele sušit.Jih je pa dobila od starejšega brateca.Kaj čmo.
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 24.1.2009 10:40:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Goldi,kje točno si pa doma,če ni skrivnost?
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 24.1.2009 11:04:09
|
|
|
|
Goldy
|
žanka - zdaj sem doma v Debru. Pa ti? christy - no tole, jaz imam pa rok 17.6.2009. Hvala za izkušnje z vozički. sicer se nam še ne mudi, a vseeno....
|
|
RE: mamice laško in okolica 24.1.2009 11:05:41
|
|
|
|
katka28
|
No, da se se jaz pridruzim. Sama sem mamica dvojckoma, ki bosta kmalu stara eno leto. Sem iz Laskega oz Vrh nad Laskim.
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 24.1.2009 12:13:41
|
|
|
|
Taanikaa
|
ja Goldy da nisma midve sosede mogoče ja Žanka zaradi okoliščin-trenutne jeze ,sem spremenila nick,pa čist zastonj sem ga..zdej jih velik neve da sem nekdanja taanikaa pa imam kr v podpisu to... je pa lepo vidit no da je kr nekaj mamic se javilo... aja Žanka si uredila pri g pol????sem se tolikokrat nate spomnila...
< Sporočilo je popravil christy -- 24.1.2009 12:14:52 >
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 24.1.2009 14:46:05
|
|
|
|
Ryssa
|
Ojla, še ena laščanka, iz debra Imam pa petmesečnega fanta.
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 24.1.2009 21:23:21
|
|
|
|
Goldy
|
Christy - sosede???? Ja, to pa ne bi vedela, tudi mogoče. Ryssa - pa še ena soseda??? Bomo morale zdej bloke oz. hiše bolj natančno locirat.
|
|
RE: mamice laško in okolica 25.1.2009 10:07:55
|
|
|
|
Ryssa
|
Jaz sem prav iz debra, ne iz blokov. Prav bližnje sosede že nismo, lahko smo pa daljne. Med vikendi se ponavadi šetamo po laškem - park, jagoče in čez zdraviliški most, pa dosti mamic srečam. Je katera od vas?
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 25.1.2009 10:14:00
|
|
|
|
Ryssa
|
goldy imamo pa quinny-a speedija, zaenkrat sem ful zadovoljna z njim. Vsepovsod prideš, tudi po tahujših rovtah Od začetka smo imeli košaro, zdaj je pa v športnem delu. Pa hvalabogu da smo se odločli za tega, ker naš fant je velik in je speedi fajn širok, da ima dosti prostora. Eni kritizirajo speedija, da otroci v športnem delu lezejo sem in tja in da je prevelik, nam se pa zdi ravno prav in tamali nikamor ne leze
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 25.1.2009 21:43:03
|
|
|
|
ajdameti
|
Ja pozdravljene mamice, sem prav vesela, da je stran obrodila sadove. Čez vikend smo se malo potepali, zato se nisem nič javila. Glede lokacije - sem se preselila v Rečico. Navadila? hm, kaj pa vem, s tem nisem imela nikoli veliko težav, ker sem že več let od doma, zaenkrat je super :) Mi pa manjka mamicin čvek :) Glede vozička, imamo quinny speedi-ja in smo bili do pred časom zelooo zadovoljni, da ne bo pomote, smo še, le naša princeska ga ne obožuje in jo le s težavo prepričamo za kakšen sprehod. Upajmo, da jo mine in bomo nadoknadili. Trenutno smo presedlali na nahrbtnik in smo vsi zelo zadovoljni, saj se rada nosi in zelo hitro zaspi, pa še prav nam pride ob tem vremenu in morda malce slabših terenih za sprehode. Voziček priporočam, manjka mu le prednje varovalo, ki pa se ga pri novejših že dobi, mi smo ga naročili, ker se ga na srečo da dokupit. Upam, da še kakšno rečemo...sedaj se bom pa kar pridružila princeski, ker se ponoči zbujamo in smo že kar malo slabe volje, ker ne vem kaj naj naredim da bomo bolje spali. Ima morda katera kakšen nasvet? Lep pozdrav vsem...
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 25.1.2009 22:52:35
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla, dekleta! Ugotavljam, da sem edina, ki se je javila na to temo in je šele v pričakovanju. Upam, da me boste vseeno sprejele medse. Mi boste s kakšnimi nasveti pomagale. Hvala za nasvete okrog vozička. Mislim, da bomo doktorirali. Ah, saj bo, se bomo že umirili. Do junija bomo že nekaj našli. ajdameti - mislim, da se midve poznava! Sicer je možno, da poznam tudi katero drugo.....!? Lepo noč vsem!!!!!
|
|
RE: mamice laško in okolica 26.1.2009 10:05:47
|
|
|
|
Ryssa
|
Ojla! Ena kavica za vas ajdameti super za nahrbtnik, pa da se rada nosi Mi ga tudi imamo, ampak zaenkrat še ni v uporabi, bo pa kmalu. Komaj čakam pomlad in zopet pohode na šmohor Upam da bo naš tudi rad notri. V vozičku je rad zaenkrat, velikokrat pa gremo tudi kar v jajćki na sprehod. Če se kam zapeljemo, pa potem samo jajčko na ogrodje in ni treba nič prestavljat otroka. Še hvalabogu da imam voziček na katerega gre jajčka. Evo, Goldy premisli če rabiš to. Mi to res ful rabimo, vsakič ko gremo v trgovino, damo kr jajčko na ogrodje od vozička in je, je tud bolj kamot ko pa da daš jajčko v nakupovalni voziček. Na speediju smo pa dokupili varovalo in je fajn, brez varovala mi tak čudno zgleda, se mi kr zdi da bom tamalga ven zgubila Sem pa jaz tudi skoraj doktorirala iz vozičkov. Sem že imela enega drugega, nižji cenovni razred, pa sem ga potem prodala (hvalabogu) in kupila speedija. Kar se tiče vozičkov se mi zdi, da je boljš dat malo več pa vsaj imaš nekaj...
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 26.1.2009 11:36:31
|
|
|
|
katka28
|
Dobro jutro Ja kar se vozickov tice je treba kar premislit.Mi sicer nismo meli problemov, ker smo imeli znanko, ki ga je prodajala in smo ga potem kar od nje kupili sicer pa tako ali tako, za dvojcke ni eliko izbire. Imamo pa tudi nahrbnik, ki se ni veliko uporabljal mogoce trikrat saj pocasi postane otrok tezek pa hrbet kar trpi. Če ga katera rabi ga prodamo. Drugace pa jaz komaj cakam na pomlad, da se bom spet sprehajala po parku upam, da se kaj vidimo, da bomo skupaj rekle kako debato...
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 28.1.2009 13:15:49
|
|
|
|
Ryssa
|
Hm, ste kar poniknile nekam Jaz sem pa le mislila, da se bomo mal na kup nabrale...
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 28.1.2009 17:04:35
|
|
|
|
Goldy
|
Ryssa - jaz vsak dan pogledam gor, če je kaj novega..... Verjetno imate ve, ki že imate dojenčke več dela, kot pa jaz, ki sem v pričakovanju?! Lep pozdrav vsem!!!!
|
|
RE: mamice laško in okolica 28.1.2009 19:01:55
|
|
|
|
Ryssa
|
Ja sej jaz tudi gledam, pa ni nič Sej je delo z dojenčki ampak se še vseen najde čas za postranske zadeve No vsaj pri meni.
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 29.1.2009 9:16:05
|
|
|
|
Taanikaa
|
dober dan..no jaz se javljam,če bom slučajno prebila led... ..smo bili malo bolni,pa malo sitni pa ni bilo toliko časa,čeprav tud sama kej pokukam gor... goldy-kako se počutiš?..si doma, v bolniški al delaš? Kako poteka nosečnost?,Že čutiš brcike?Že veš kaj bo?..no drugače sem pa doma iz blokov v debru pri Tušu trgovini,res bi se lahko kdaj zmenile za kak čvek ,kavico,sprehod.ja tudi z našo goldy,saj veš v nosečnosti se je treba sprehajat .nič bit plašne ..sej je meni tud malo hecno kao laščanke se bojo našle na kupu ..no pa javite se,kako so vaši sončki,kaj več povejte kdo ste,kako preživljate prosti čas,jst sem po cele dneve sama z našim malčkom pa kak družba je tud dobrodošla..se mi zdi da še sam kuham,in kuham in kuham,,pa previjam.... ..in tko-zelo zabavno potekajo moji dnevi
< Sporočilo je popravil christy -- 29.1.2009 9:18:03 >
|
|
|
|
RE: mamice laško in okolica 29.1.2009 12:37:51
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla! Christy - ja, pol smo pa medve res sosede. Jaz sem tudi doma v bloku pri Tušu (taprvem). A si ti iz tadrugega? Sem videla zadnjič eno z vozičkom, jaz sem šla pa v avto. Če si bila ti? Al se midve celo poznava? Sem na bolniški, tako da sem večino doma. Ja, našo razgrajačko čutim. Pravijo, da bo punca. Bomo videli, če ji ni kaj zraslo (jutri imamo morfologijo). Na začetku mi je bilo precej slabo, bruhanje....zdaj se je to umirilo, me je pa že začel boleti križ, pa želodec, tak da moram kar naprej neki jest (tako pravijo). Pa vse mine, tudi to bo. Pa dosti počivam, ko tako pravijo. In se mi zdi, da dnevi kar letijo. Čaooo! Grem tudi jaz kuhat, da ne bomo lačni.....
|
|
RE: mamice laško in okolica 29.1.2009 13:06:36
|
|
|
|
Taanikaa
|
Dan..ja ja goldy ,mene si videla zadnjič z vozičkom,ko sem tko 20 minut hodila po parkirišču,ker je mali spal,pa ga nisem hotela budit,moža sem pa poslala domov kuhat ..drgač pa sma se ravno s tvojim možekom pogovarjala po telefonu in je obljubil,da te pripelje kaj na obisk,ker te je do sedaj tako uspešno skrival ..se mi je pa kr zdelo po tvojih posih da si taprava ...tko da kavica vabi ..se kar oglasita kaj za vikend,da kako rečemo ..jutri pa fajn zrihtaj na morfologiji,jutri boš malo mere zvedla,kako je že velika vaša princeska (če ji še ni kak podaljšek vmes zrasel )..malo heca more bit...zdej pa kuuuhaaat naprej za našega škrata
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.