ajdameti -> RE: mamice laško in okolica (25.1.2009 21:43:03)
|
Ja pozdravljene mamice, sem prav vesela, da je stran obrodila sadove. Čez vikend smo se malo potepali, zato se nisem nič javila. Glede lokacije - sem se preselila v Rečico. Navadila? hm, kaj pa vem, s tem nisem imela nikoli veliko težav, ker sem že več let od doma, zaenkrat je super :) Mi pa manjka mamicin čvek :) Glede vozička, imamo quinny speedi-ja in smo bili do pred časom zelooo zadovoljni, da ne bo pomote, smo še, le naša princeska ga ne obožuje in jo le s težavo prepričamo za kakšen sprehod. Upajmo, da jo mine in bomo nadoknadili. Trenutno smo presedlali na nahrbtnik in smo vsi zelo zadovoljni, saj se rada nosi in zelo hitro zaspi, pa še prav nam pride ob tem vremenu in morda malce slabših terenih za sprehode. Voziček priporočam, manjka mu le prednje varovalo, ki pa se ga pri novejših že dobi, mi smo ga naročili, ker se ga na srečo da dokupit. Upam, da še kakšno rečemo...sedaj se bom pa kar pridružila princeski, ker se ponoči zbujamo in smo že kar malo slabe volje, ker ne vem kaj naj naredim da bomo bolje spali. Ima morda katera kakšen nasvet? Lep pozdrav vsem...
|
|
|
|