Taanikaa
|
oo goldy,možek pa fajn uživa ..ja mi imamo poleti zelo vroče,letos hočem klimo!!..veš kaka kombinacija je bila to lani-jaz noseča,ko ti je že itak bolj vroče in vse,pa še to smrtnonosno sonce ..skoz sem bila noter zaprta v stanovanju z roletami do tal..komaj sem čakala večere,da sem se malo nadihala svežega zraka...glede vozička,če imaš možnost in lupinice od koga kej dobit,zakaj pa ne,veš kak strošek je to..uuu.kr veš...jst sem imela jajčko sposojeno,vozek je najin,ko sma se pa poročila in imeli krst za malega zraven sma pa hvala bogu dobila še stajico,avtosedež,stolček za hranjenje..super no..vbistvu cunjice pa nisma imela od koga za dobit in morema vse kupit,pa že to je en strošek...sicer je fino,ko je otrok poletni in tko malo plasti nosi,zdej se vbistvu ti stroški cunj bolj poznajo,ko je več plasti ..kaj pa nosečniška oblačila?..jih imaš kaj? nosiš jih že ne?..jst se nikakor nisem mogla navadit na modo nosečniških stvari,ker sem sama bolj jeans varianta,tiste kavbojke nosečniške so mi bile pa katastrofa,nikakav kroj,korenčkast kroj ,sej zdej mi pa še vedno ni veliko stvari prav,pa sem na istem k gulim iste cote skoz,k sem optimist,da se bom kmalu stlačuila v prejšnja oblačila bone za BC pa kr špari,jst sem jih ogromno dobila,pa ti zelo prav pridejo,flaške,toplomerji,posteljina...vse sorte...že komaj čakaš na vajino pikico a ne? .jst sem bila čisto nora,samo na koncu me je tako strah bilo
|