|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   malo se lovim
1.8.2007 22:53:27   
gumbek
Bi mi lahko pomagala malo smešno ampak sj ni važno zanima me kako delate segedin bi ga meli jutri za kosilo user posted image hvala.

Firbec sem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: malo se lovim
1.8.2007 22:53:50   
Anonimen
Kupim narejenega. user posted image

(odgovor članu gumbek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2007 22:57:43   
gumbek
sem ga enkrat pa mi ni preveč všeč.

Firbec sem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2007 23:04:13   
tajtaja
Začneš približno tako, kot če bi delala golaž iz svinine, torej:
-z vseh strani na hitro opeci na kocke narezano svinino, dodaj narezano čebulo, pokrij, da malo spusti, zmes mešaj, dodaj malo česna, mal premešaj, tolk da zadiši. Potem jaz dodam tudi malo narezane paprike, svež paradižnik in potem vse to skupaj dušim. Normalno soliš, malo vegete, poper po želji. Posebej skuhaj kislo zelje, odcedi in dodaj mesu in kuhaj do konca. Po potrebi zalivaj ali z juho ali z vodo.
Dober tek.
Aja, na koncu se doda smetana, samo jaz je ne dam, ker nimamo radi mlečnih zadev.
Ker baje da je šele z smetano taprav segedin?!

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.8.2007 10:44:10   
Nasy
jaz nič ne kompliciram, naredim normalen golaž iz svinjine, skuham kislo zelje posebej, odcedim in dodam golažu, zalijem in malo pokuham naprej. Najboljši je drugi dan, vsaj meni

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.8.2007 11:26:45   
Anonimen
js pa nardim govej golaž pol pa not kuhano kislo zelje

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?