Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 13.7.2006 9:39:12
|
|
|
|
Valentina76
|
No da vam povem....naš Jošt je imel na začetku 2 dudi. Pol sem mu pa kupila še eno in še eno itd . Ampak mali vleče samo tisti prvi dve. Pa bi jaz zelo rada da še kakšno drugo " potegne" . Ostale kar ven pljune. Ta prvi dve sta že čisto bljaki ampak on samo ti dve hoče. Kaj svetujete? V
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 13.7.2006 9:49:09
|
|
|
|
Barbs
|
Valentina, dobra tema in hkrati podvprašanje.... ko berem o desetih vaših dudah, ki jih dajate otrokom, ne morem mimo dejstva, da je duda izvorno nanica - kar pomeni nadomestek za crkljanje, tolažnik, pripomoček za lažje spanje itd.... Torej - če je vse to, potem je logično, da se otroček navadi na eno, kvečjemu dve - ker je to prav Tista duda, ki ga tolaži, uspava.... ne pa katerakoli duda. Pa tudi - ravno zadnjič sem govorila s prijateljico in mi je povedala, kako je bila hčerkica nesrečna, ker je hotela svojo dudo in nobene druge, čeprav ji je že skoraj razpadala v ustih, ko so ji hoteli zamenjati... No ja, morda pa je tudi z dudami tako, kot z ostalimi zadevami v tem reaktivnem času . Hitimo, menjamo, pretiravamo s količino, ker nam manjka časa za umiriti se in urediti po "normalni" poti. Dejstvo pa je, da bodo vsi zrasli - nekateri bolj, drugi manj umirjeni oz. znervirani. Z dudami ali brez.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?