Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 6:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Robi ima 7 dud (vse kot darilo), uporablja pa samo eno, ker sam tako hoče. Veliko, silikonsko, prozorno. Grdo.
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 6:55:18
|
|
|
|
srki
|
No, pol je pa najboljše, da jih kar ti nosič in ne tamala dva .
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 7:11:27
|
|
|
|
Anonimen
|
sem ji dala dudo, ki je bila barvno vzklajena z njenimi oblačili A to tudi mora bit? Mi imamo sicer več dud, tudi različne barve (vse isti model), ampak iz praktičnih razlogov - ena vedno v posteljici, ena na verižici, ena pri babici, ena pa skrita v previjalni torbi za izhod v sili.
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 7:16:45
|
|
|
|
Urška//
|
jaz sem ista, pa ne vem zakaj, ampak pač vedno ji dam dudo enake barve kot jo oblečem, mi je fino lp
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 7:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki No, pol je pa najboljše, da jih kar ti nosič in ne tamala dva . ja srki sem že razmišlala pa nikjer ne najdem modela za 28 let
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 7:18:31
|
|
|
|
ajdaN
|
Evo še ena taka . Čeprav sem se zdaj mal umirila, prve mesece je pa imel (če je le šlo) tudi dudo barvno usklajeno s cunjami. Doma so me zafrkavali, da mi mali da premalo dela, ker tako gledam na to . Drugač ima pa trenutno 6 dud - enaka oblika pa drugi barvni motiv.
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 7:48:08
|
|
|
|
ZARA
|
Ja itak, LARA Zara jih ma 8 al pa 9...ne vem točno in vsaka je druge barve, da pašejo povsod...
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 7:48:15
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Robi ima 7 dud (vse kot darilo), uporablja pa samo eno, ker sam tako hoče. Veliko, silikonsko, prozorno. Grdo. Ker sam tako hoče ta je dobra,ja
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 7:49:54
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Ja itak, LARA Zara jih ma 8 al pa 9...ne vem točno in vsaka je druge barve, da pašejo povsod... Kje za hudiča dobite toooool različnih barv??? Tjaša ima od Nuk-a, uno kavčuk varjanto...pa obstaja samo roza, rumena,pa modra. Modre ji ne dam-ker je punčka , ostaneta pa samo še dve Nooo??? Kje jih staknete??
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 7:52:23
|
|
|
|
ZARA
|
Ja Zara ma Aventove...maš barv kar jih hočš, anitaz...
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 7:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
tisa je mela tut od mam pa od tommee tippee..tm maš pa izbire kar jo hoč. zdej pr miji mam pa nukove in so res dogocajne za umret. morm pogledat še kdaj chiccotove al pa kere druge firme k ma isto obliko cuclja k nuk
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 8:01:53
|
|
|
|
Blink1
|
No, naša jih ima tudi en miljon, različnih barv. Vse so Nukove...silikonske. Več vrst...spalne, različno oblikovane, s čebelicami, snoopyem itd... Z oblačili jih ne usklajujem, ker če kam gremo dude nimamo zraven, ker jih potrebuje samo za spanje. Takrat ba obvezno rabi 3. Eno v ustih in po eno v vsaki roki. Namesto nanice
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 8:13:35
|
|
|
|
Udb
|
Mi mamo samo eno.
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 8:16:57
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Mi jih imamo ene 5.. vse so enake, prozorne in pašejo povsod. 5 jih je pa zato, ker smo na zečetku imeli 2 in sem jih nonstop iskala.. no sedaj so povsod
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 8:18:42
|
|
|
|
Marogica
|
Mi imamo trenutno 6 dud, od teh sta dve "izginili" (beri: jih ne najdemo), ostale 4 pa se "izmenjujejo", ker jih tudi vedno iščemo, no vsaj dve sta vedno nekje, kjer ju najmanj pričakujemo. Usklajujemo dude z oblačili nikoli, ker smo srečni, da jih najdemo in v tistem trenutku ni pomembna barva, temveč dudaaaaaa......
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 8:25:12
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Udb Mi mamo samo eno. Mi pa nobene. Barvno usklajevanje dud? No ja, sto ljudi, sto čudi. Dokler jim ne usklajujete barve leč v očeh, verjetno ne škodi.
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 8:33:24
|
|
|
|
srki
|
No, na vprašanje pravzaprav še nisem odgovorila. Tole usklajevanje dud z oblekami mi je po pravici povedano malo mimo. Zame. Če pa vam tako paše oz. mislite, da morat to tako bit, pa prav.
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 8:35:14
|
|
|
|
viv_
|
Ja, Mirna jih je imela okrog 10 - tudi vseh barv, sem gledala, da paše. No, na koncu se je pa že sama odločala v stilu: "A mi daš modro dudo? Danes bi rumeno dudo!"
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 8:50:59
|
|
|
|
puncica
|
Naša tavelika ima 4 dude pa jih vedno iščemo, da bi pa še iskala pravo barvo da se uskladi s cotam, ma ki mam pa cajt, že itak sem jezna na te dude ko hudič, ker jih vedno iščemo, novih pa nočem kupovat za 2 letnico, ni pa šans da bi ona dudo dala stran, se dere cel dan. Pa še zdej si je naprdnla da hoče sam modro dudo in tako jo še dvakrat bol iščemo
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 9:54:05
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Tole usklajevanje dud z oblekami mi je po pravici povedano malo mimo. Še sreča. Si predstavljaš, da bi poleti, ko bi Aljažu oblekla mornarsko majčko, morala nekje stakniti tudi belo-modro progasto dudo?
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 9:57:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da če ga ne bi tako srale z dudami kot modnimi dodatki, bi se marsikateri otrok precej prej odvadil dude. Seveda, če pa že ve tako navdušeno dude kombinirate, kako se mora šele otrokom fino zdet!
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 11:23:14
|
|
|
|
Mimmi78
|
Na kolk časa pa prekuhate oz. sterilizirate dude (in pa tudi ostale stvari, ki gredo v usta)?
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 11:27:10
|
|
|
|
hubi
|
Mi imamo dve, domačo in potovalno. Prekuham jih samo ob nakupu, potem pa perem pod vodo.
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 12.7.2006 11:48:40
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mimmi78 Na kolk časa pa prekuhate oz. sterilizirate dude (in pa tudi ostale stvari, ki gredo v usta)? Na nč časa ...mogoče od začetka (cca pol leta) ene 2x, pol pa ne več... Meta, ti pa ne pretiravej...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.