|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: duda kot modni dodatek ?
12.7.2006 13:55:21   
muki1
Če je že debata o dudah, mene zanima, če katera ve, kje se da tiste smešne dude dobit, z zobami, tako ko včasih po mejlu dobiš slike......
Sicer pa, mi smo imeli ene 4, ko smo jih še uporabljali, bolj zaradi praktičnosti, ker so se gubile.... jih je pa hitro zavrgla.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.7.2006 15:01:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Meta, ti pa ne pretiravej...

Mater, pa sem res zoprna. Včasih mam pa res tumač posiljevalske ideje.
Se opravičavam, spet.

Em, obenem pa že razmišljam, kje dobiti dudo v obliki kifeljčarja, k je zdej pr nas doma sezona?

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
12.7.2006 15:07:46   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Meta.
Mater, pa sem res zoprna. Včasih mam pa res tumač posiljevalske ideje.
Se opravičavam, spet.

Ja a se ti ne zdi, da je problem mal globji? Sej ji ne rečem: "Lej, Zaronja, ta duda je pa modra in obvezno paše k jeansu!"
Men se ni treba opravičevat, se nimaš za kaj...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.7.2006 15:20:11   
Anonimen
Kva si zoprna? No, zdej k si me že razvnela, bom samo pojasnila, kaj sem hotla podrobit v prvem postu. Namreč, da če bo otrok videl, da mama navdušeno prebira dude in da se ji zdi to nekaj šminkerskega, bo seveda v igri sodeloval in še bolj navdušeno nosil dudo. Ampak ker si jaz predstavljam, da si vsaka mama želi, da njen otrok čimprej neha nosit dudo, bi jaz na vse možne načine hotela detetu dopovedat, da duda ni nekaj, s čimer bi se bilo za hvalit naokoli in bi kazala znake ne-navdušenja nad dudo na splošno. A ni tko? user posted image

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
12.7.2006 15:21:26   
Anonimen
Jaz sem  včasih res tudi na to pazila, posebej takrat, ko so bile še tiste ketnice za pripeti dudo aktualne. Pozneje pa ne več (kaj preveč).

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
12.7.2006 15:23:55   
Anonimen
Meta, saj to tako narediš, da otrok nič ne opazi. Vsja jaz sem. Tudi glede oblačenja. Vedno sem ga rada lepo oblačila, ampak on nima pojma o tem. Meni se tako zdi prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
12.7.2006 15:25:17   
Urša
Mi jih mamo več, ne zarad barvne usklajenosti,ampak zarad tega, da jo najdemo, ko jo rabmo...pa še zmeri se zgodi,da iščemo po celi bajti: ''Kje je kakšna dudaaaa???''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.7.2006 15:32:11   
tincci
Men se pa zdijo dude čisto mim pa tudi otroci z njimi prav čudn zgledajo. To je samo en način, da utišaš otroka, ker se ti ne da drugače. Pol so pa reveži čist odvisni od nje pa jih iščete po stanovanju kot odvisnik cigarete! Čez eno leto jih pa mečete v morje pa lažete, da so jih podarili ribicam user posted image Najprej silite, pol odvajate. Pa ne mi rečt, da imate otroke z blaznim sesalnim refleksom, ker sem to poslušala in v porodnišnici in od babce, ki je user posted image silila dudo v usta, .. pa smo čisto preživeli brez nje. Zdej kombinirate k oblačilom, pol vas bo pa možgane kravžljala. 

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.7.2006 15:36:13   
ZARA
tincci, meni so jo navadili v porodnišnici! Brez moje vednosti. Če bi se mene kaj vprašalo je ne bi imela NIKOLI!? A štekaš? In ne pametuj.

Ti Meta, nisem zoprna in vem, kaj si hotla povedat, ampak v praksi zgleda tako kot je napisala Splišni.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.7.2006 15:48:42   
Anonimen
To je samo en način, da utišaš otroka,

Ja no, ali pa pomiriš, če malo razmisliš.

(odgovor članu tincci)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
12.7.2006 16:22:53   
Anonimen
no mi dud nismo nikol prekuhaval. če je bla umazana smojo pod vodo opral, da bom pa js prekuhavala dude ona bo pa zravn pesek iz peskovnia jedla mi je pa mal adijo!

tincci, no eni smo bl komot a ne? user posted image  tvoj otrok tut vrjetn sam vodo pije, ima same lesene igrače, nič flaše, samo joško do enega leta, leži na leseni pojstli brez povštra in lula v kahlo od rojstva zato da ne onasnežuje okolja user posted image  se hecam ampak starši smo si k sreč različni!

ja meta ti pa nehi težit user posted image  to kombiniranje nardiš neopazno tko k prav splišni in v to igro ne vključujem otroka! tut pri 23. mescih smo dudo čist lepo preč dal brez večjih problemov!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
12.7.2006 17:04:30   
tincci
Joj, pozabla sem, da ste same babe in bi morala napisat "brez zamere"!!! Brez zamere, punce user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.7.2006 17:17:16   
žiža
Zakva hudiča ne bi smel dude imet, če ga to potolaži !?!
Še vsi so se odvadli, pa tud moja se bo. Pa za nobeno stvar ni zato prikrajšana, če z dudo zaspi, še najmanj pa za materinsko ljubezen.  Pa nč niso bogi pa odvisni pa ne vem kaj še. Pač imajo dudo in če zato lažje in mirneje spijo, lahko rečem samo še hvala bogu za dudo.

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.7.2006 20:01:24   
soncicaT
Naš dude niti sekunde noče imet v ustih, imamo jih ene 5 komadov...tako da duda pri nas odpade.

Je modni dodatek kar mamina zizika..user posted image

Me prav zanima, kako bo ko se bomo nehali dojit.user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.7.2006 20:05:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: soncicaT

Naš dude niti sekunde noče imet v ustih, imamo jih ene 5 komadov...tako da duda pri nas odpade.

Je modni dodatek kar mamina zizika..user posted image

Me prav zanima, kako bo ko se bomo nehali dojit.user posted image

Naša je potem "napadla" varuško user posted image  user posted image

(odgovor članu soncicaT)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
12.7.2006 20:24:55   
dory
hm jst sem mu tud kupla ene 4 dude, ki jih ni maral..sem jih pa spravla,k mi je tok cute zadeva..pred parimi dnevi jih je najdu in zej z dudo spi...ampak to z uno st.1 za novorojenckeuser posted image user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.7.2006 21:03:46   
CIPRESA
Naš pa ni nikoli hotel dude, kupila sem jih pa ene 10 in vseh možnih variant in različnih proizvajalcev pa je na koncu še vedno ven pljuvaluser posted image
So mi pa vsi dojenčki in nedojenčki z dudo cortkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S.: Da ne pozabim Spliš vaše nogice so tudi cortkaneuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.7.2006 21:05:22   
Anonimen
Tole je pa tadrug najbolj smešen post danes. Absolutni zmagovalec je na Zbirateljstvu, "prodaja šparovih točk"  user posted image

Punčke, luna seka. user posted image

Gud najt.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
12.7.2006 21:07:57   
CIPRESA
Saj res dobra ideja!!!

Tiste ki jih ne rabite več jih ne mečite stran ampak probajte  s "prodajo domačih dudik"user posted image user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
12.7.2006 22:01:15   
soncek&luna
moj user posted image  ima vec dud... barvno usklajena je samo z drzalom za dudo... imajo jo samo za pomirit in da zaspi, pol jo sam ven "flikne"

Mami, pika moja!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.7.2006 23:22:07   
Jessy
Mi imamo 2 dudi. Ena je roza, druga je vijola in ko se oblečemo, ji dam dudo, katera najbolj paše k oblekam. V tem ne vidim nič slabega!

Na dudo sem jo pa sama navadila (najprej je nisem hotela navaditi in smo bile 14 dni brez dude) in sicer po nasvetu moje sestre. Resnično se velikokrat potolaži z dudo, pa me to niti najmanj ne skrbi, da je ne bomo mogli odvaditi od dude. Še vsi so se, pa se bo tudi naša!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.7.2006 0:13:27   
viv_
žiža narobe - prava materinska ljubezen je to, da maš podočnjake do kolena, ker si bla 6x ponoči pokonci, vmes si pa na pol ure dojila, zato ker nasprotuješ temu, da bi otrok imel dudo user posted image

tincci - mi smo imeli pri 2 letih in pol še vedno 9 dud v uporabi! Meta. - vsak večer se je odločila, kera ji najbolj tekne. user posted image  Potem je pa zobarca rekla, da konec dud. Brez besed jih je nesla muckom in je ponosna sama nase, da jih je dala in to vsakemu pove.

aja tincci, še to... a ni z dojenjem isto... najprej mu tiščiš jošk v usta kadar je le prilika, nakar ti enkrt svane, da je dovolj in pol ne dojiš več user posted image  

pa brez zamere user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.7.2006 8:35:54   
soncek&luna
IZVIRNO SPOROČILO: viv
aja tincci, še to... a ni z dojenjem isto... najprej mu tiščiš jošk v usta kadar je le prilika, nakar ti enkrt svane, da je dovolj in pol ne dojiš več

user posted image  viv, to sem ravno jaz premisljevala vceraj zvecer

Mami, pika moja!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.7.2006 8:51:59   
sc-2
Evo še malo dud za kombiniranje: http://www.prankplace.com/teeth.htm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.7.2006 9:21:49   
žiža
No evo, moja prvorojenka raste brez prave materinske ljubezni in drugemu se očitno obeta isto user posted image  
Da me ne bo kdo na csd prijavil user posted image  

(odgovor članu sc-2)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?