Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 13.7.2006 9:39:12
|
|
|
|
Valentina76
|
No da vam povem....naš Jošt je imel na začetku 2 dudi. Pol sem mu pa kupila še eno in še eno itd . Ampak mali vleče samo tisti prvi dve. Pa bi jaz zelo rada da še kakšno drugo " potegne" . Ostale kar ven pljune. Ta prvi dve sta že čisto bljaki ampak on samo ti dve hoče. Kaj svetujete? V
|
|
|
|
RE: duda kot modni dodatek ? 13.7.2006 9:49:09
|
|
|
|
Barbs
|
Valentina, dobra tema in hkrati podvprašanje.... ko berem o desetih vaših dudah, ki jih dajate otrokom, ne morem mimo dejstva, da je duda izvorno nanica - kar pomeni nadomestek za crkljanje, tolažnik, pripomoček za lažje spanje itd.... Torej - če je vse to, potem je logično, da se otroček navadi na eno, kvečjemu dve - ker je to prav Tista duda, ki ga tolaži, uspava.... ne pa katerakoli duda. Pa tudi - ravno zadnjič sem govorila s prijateljico in mi je povedala, kako je bila hčerkica nesrečna, ker je hotela svojo dudo in nobene druge, čeprav ji je že skoraj razpadala v ustih, ko so ji hoteli zamenjati... No ja, morda pa je tudi z dudami tako, kot z ostalimi zadevami v tem reaktivnem času . Hitimo, menjamo, pretiravamo s količino, ker nam manjka časa za umiriti se in urediti po "normalni" poti. Dejstvo pa je, da bodo vsi zrasli - nekateri bolj, drugi manj umirjeni oz. znervirani. Z dudami ali brez.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.