Marogica
|
Bejbika, tvoj način razmišljanja mi je všeč in če sem odkrita, je tako realen in življenski, da je kaj. Seveda ne za vsakega, za večino parov, ki imajo podobno življensko zgodbo, pa je to skoraj vzorčno razmišljanje. Poznam kar nekaj parov, ki so skupaj od 16, 17. leta(beri prva resna ljubezen) in moram ti priznati, da noben od teh parov ni "čist". Torej je vsaj en varal in seveda naskrivaj, kar pri tebi ni tako in je res pohvale vredno. Pohvale vredno v tem smislu, da si se o tvoji želji pogovorila z možem. To pomeni, da ga imaš zelo rada, da ga spoštuješ in da ga nimaš namena zapustiti, saj drugače bi to naredila na skrivaj. Kaj hočem povedati? Mislim, da je premalo, da ti nekdo govori, kakšen okus ima vanilijev sladoled. Vsak ga hoče sprobat, pa čeprav mu le-ta ne bo všeč, ali pa mu bo celo bolj, kot čokoladni. In to je dejstvo. Moje mnenje je, da obstaja samo 1% parov, ki so skupaj iz rane mladosti, 15, 20 ačo cečo več let in niso nikoli prevarali partnerja, si tega ne želijo, se še vedno spoštujejo in so ob vseh teh dejavnikih še celo srečni. Ja, 1 % vseh teh, ki združujejo VSE zgoraj napisano. Vseh ostalih 99% NE izpolnjuje vsaj enega izmed faktorjev. TO seveda ni nič slabega, je samo realna slika, kako človek funkcionira. Dodala bi še samo to oz. na nekaj bi te opozorila v tvojem razmišljanju. Kot si napisala, nimaš namena razdreti vaše družinske idile s tem, da bi "sprobala" drugega moškega. Jaz ti to popolnoma verjamem, vendar se boj pasti, ki se imenuje čustvo. Ženske smo po naravi bolj čustvene in tudi sexamo redkeje, kar tako. Ker sama nimaš izkušenj na tem področju, se lahko vse skupaj dosti bolj zaplete, ko se prikrito priplazijo čustva, brez da bi človek to opazil. Mogoče tudi ne takoj, vendar ta opcija enostavno obstoji. Tudi to je dejstvo. Največji problem pa je, da se seveda tudi ne moremo imeti pod kontrolo. Kajti garancije nimaš, kakor je nima nobeden izmed nas. Celo jaz si ne bi upala tega nikoli trditi, pa sem sprobala kar nekaj sladolednih okusov v življenju in to s čustvi ali brez.Takrat pa lahko nastane problem. Upam, da se pri tebi motim. Vama obema ša želim, da vajin "problem" razčistita tako, da bosta oba karseda zadovoljna in srečna tudi naprej. Vse lepo....
|