Sita
|
Ker Sita ta čas nima dostopa do računalnika, me je pooblastila, da lahko jaz napišem kakšen odgovor, če me bodo preveč prsti srbeli, vsekakor pa o tej temi misliva zelo podobno. Še nikoli nista imela spolnih odnosov s kom drugim razen vidva med seboj, kajne. Zase veš zanjo pa nisi več prepričan? Mislim da si zelooo ljubosumen in dvomiš v početje svojega partnerja. Čutiš se zavrnjenega, ker si si v glavi ustvaril idejo, da te ona ne ljubi dovolj in bi morda raje bila s kom drugim, pa se bojiš, da te bo ta drugi izpodrinil. Kako pa veš, kaj ona misli, če se ji pa ti ne upaš naravnost povedati, kaj ti čutiš ob njenih izjavah? Ampak moraš povedati lepo mirno, kot na primer:« Veš, jaz pa še nisem sposoben prenesti, da bi te v resnici lahko delil še s kom drugim«, brez užaljenosti, ali kakšne druge teatralnosti. Ona tebi zaupa svoja čustva, ti pa se raje skriješ za sarkazmom, kot pa da bi se ji povsem odprl. Praviš, da ti ne gre v glavo, kako lahko sploh pomisli , da bi na tak način prekinila vajino čustveno in intimno vez. Jaz pa mislim da ona sploh ne razmišlja o kakšni prekinitvi česarkoli, ampak le o nadgradji vajine čustvene in intimne vezi. Praviš, da je radovednost ubila mačko? Če bi to upoštevala dobesedno ne bi poskusila najti ljubezen niti s teboj; marsikatero pokonča že prvi poizkus najti partnerja kot vidimo, kajne. Obnašaš se kot človek, ki je prišel v težave, pa je pomislil, da bo poprosil prijatelja naj mu pomaga prebroditi vsaj najhujšo krizo. In ko je razmišljal, kako ga prositi za pomoč, se je vedno znova oglasil črv dvoma, kaj pa če me zavrne. In ko je končno prišel do njegovih vrat je bil že tako jezen nanj, da mu je brez da bi mu razložil po kaj je prišel in še predenj bi ga ta sploh utegnil zavrniti zabrusil:« Pojdite k vragu ti in tvoja družina!«, oni ga je pa le debelo gledal ker sploh ni vedel, za kaj gre. Ona pa verjame vate in lahko si počaščen, ker ti toliko zaupa, da ti je bila pripravljena povedati tako veliko skrito spolno fantazijo. Ona bi to lahko tudi naredila in ti nič povedala, kot je že ena napisala prej za dve prijateljici, pa tega ni storila. Če boš preveč ljubosumen, jo boš sam pahnil v to da bo to morda zares realizirala brez tvoje vednosti. Ljudem se vse sorte podi po glavi, kot berem, nekatere ženske vzburi misel, da so posiljene. Pa to niti slučajno ne pomeni, da si to tudi v resnici želijo doživeti. Običajno je takšno fantaziranje bolj razburljivo, kot pa bi bilo dejanje samo, če bi prišlo do uresničitve. Vsekakor je priložnosten sex kot postan sendvič na bencinski; nasiti te, v ustih pa ostane obupen okus. Je pa res, da je sosedova trava vedo bolj zelena kot pa domača, kajne! Pridruži se tem fantazijam in razpravljajta ( ne ob kavi, temveč v postelji, najbolje med ljubljenjem) o tem, kaj si predstavljata, če bi bila s kom drugim pri tem početju. Kot sam pišeš je bila zelo navdušena nad to igrico, ko si se jo nevede z njo šel. Morda rada vidi, da je njen mož atraktiven tudi še kateri drugi in ima občutek, da ima v rokah nekaj za kar se je vredno truditi. Če si ne boš predstavljal pri tem, kako grozno bi bilo, če bi šlo zares, je lahko prav vzburljivo za oba. In čez čas boš spoznal, da vajini vezi takšno razpravljanje prav nič ne škoduje, prej nasprotno, še bolj se krepi zaupanje med vama, ker si lahko povesta vse skrivnosti, brez da bi bil drugi užaljen. Če želita, da bo vajina veza trajala » dokler vaju smrt ne loči«, med vama ne sme biti skrivnosti in če je zaupanje popolno so skrivnosti tudi nepotrebne. To, da ne preneseš jo videti v objemu z drugim, je lahko le začasne narave. Sedaj je takšno razmišljanje zate velik šok, ker se ne pogovarjaš z ženo o tem na pravi način in ker si glede tega preveč črnogled. Ljudje ki so sposobni duhovno rasti, so vedno pripravljeni priznati, da morda o kakšni stvari nimajo prav. In tudi ti boš čez čas morda spremenil mnenje glede sprejemljivosti ženine želje, morda čez leto, morda čez 10 let, ali pa tudi nikoli. S tem se ne obremenjuj. Tako visoke stopnje ljubezni do svojega partnerja je sposobnih le majhen odstotek ljudi. Zato je ne smeš zatreti in reči, to je pa zame povsem nesprejemljivo in pika, ampak le, da zaenkrat tega še ne preneseš, morda pa boš lahko kdaj kasneje, pa te bo povsem razumela. In nenazadnje: če želiš ustvariti vajino vezo polno zaupanja, pokaži to tvoje in naše pisanje svoji ženi in oba razpravljajta o tem! Boš?? Priporočam pa vama, da si dobita knjigo »Orgazem brez meja«! Bosta imela kar nekaj časa kaj raziskovati v spolnosti brez gneče v postelji. Če pa bi se kdaj čez čas odločila (sedaj še prav gotovo nisi sposoben prenesti) , da bi uresničila in šla z kom drugim v posteljo, pa obstaja pravilo VETA. Pa če je kdorkoli od vaju še tako zagret, da stvar izpelje do konca, ima tisti od vaju ki pri tem čuti prehudo bolečino v srcu, v vsakem trenutku pravico reči »ne grem se več« in »ta prikrajšani« tega ne sme zamerit, sicer bo vajina veza šla rakom žvižgat. Za konec pa še en resnični primer, kako je težavo rešil nekdo, ki je bil v podobnem položaju kot ti: Znanec mi je pripovedoval o prijateljevi ženi, ki je stara že preko 50 let in je že dolgo v sebi držala fantazijo, da bi bila z dvema moškima naenkrat, pa si tega možu ni nikoli upala povedati. Po tem ko je razmislil o tej njeni želji, je čez čas povedal to temu, ki mi je o tem pripovedoval, kaj si žena želi. In on ( kot dober prijatelj, kajne!) mu je to pomagal izpeljati. Ta gospa je ugledna meščanka nekega mesta v Sloveniji, mati in tudi že babica in prav tako tudi vsa leta zgledna in zvesta žena. Očitno je potrebovala takšno izkušnjo, pri izpeljavi zelo uživala, sedaj pa ima mir in je to ne zanima več. Firasto