Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kosila za en dan vnaprej - rabim ideje 3.7.2006 21:26:06
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Kakšno filano papriko( ali čufti ) komot pripraviš en dan prej pa še otroci jo imajo zelo radi in jo shraniš v hladilnik.
|
|
RE: kosila za en dan vnaprej - rabim ideje 3.7.2006 21:29:09
|
|
|
|
tulip
|
Mineštro, joto, sarmo, riževo solato, solato iz testenin, pastičo...
|
|
|
|
RE: kosila za en dan vnaprej - rabim ideje 3.7.2006 21:33:08
|
|
|
|
piškotka
|
Čufte? Ideja, ni kaj. Kako jih pripraviš?
|
|
|
|
RE: kosila za en dan vnaprej - rabim ideje 3.7.2006 21:39:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Golaž, naslednji dan skuhaš samo še polento, stvar 5 minut. Ali pa narediš polivko, pa naslendji dan skuhaš makarone ali špagete - največ 10 minut. Ričet, segedin.
|
|
|
|
RE: kosila za en dan vnaprej - rabim ideje 3.7.2006 21:43:33
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Naredim jih iz 1 kg mletega mesa, eno pest riža, eno jajce, sol, poper, peteršilj prepražena čebula. To vse skupaj zmešam v eno maso in potem dodam tudi nekaj drobtin da se lažje delajo kroglice. Naredim mal manjše kroglice cca. 3-4 cm ker se kar precej razkuhajo. Ne rabiš dat vseh kuhat če jih imaš preveč jih lahko pospraviš v zmrzovalnik za drugič in jih samo daš kuhat v omako. Omako pa naredim tako: Kupim v steklenici pasiran paradižnik katerega vlijem v posodo da zavre , dam še noter malo ketchupa in dva deci vode, solim, sladkam(če imaste radi sladko) nato pa še malo zatepa naredim z moko in vodo(do primerne gostote omake kakršna vam je všeč). Ko je omaka pripravljena dam noter čufte in počasi kuham okrog ene ure zraven pa ponudim pire krompir. Sem ti to čisto po domače napisala in upam da se spoznaš ven. Pa dober tek želim.
|
|
RE: kosila za en dan vnaprej - rabim ideje 3.7.2006 21:50:21
|
|
|
|
piškotka
|
Super si, jih bom delala v sredo, jutrer pa ješprenj. Hudiča, šele zdaj vidim, kolk pomeni, če ti kuha mama.
|
|
|
|
RE: kosila za en dan vnaprej - rabim ideje 3.7.2006 22:00:48
|
|
|
|
tejčica
|
Jaz ravnokar kuham za jutri ričet za moje. Naredila ga bom še malo več, tako da bo še za v skrinjo za kdaj drugič. Včeraj sem naredila puranje zrezke v smetanovi omaki in so se danes samo pogreli. Tudi njoke in cmoke lahko daš v skrinjo in jih potem ko jih rabiš daš samo kuhat. Končno jutri pride tašča z dopusta in bo kuha spet njena. Saj drugače v kuhanju kar uživam, ampak trenutno sem na dieti in kuham v dveh rundah. Pa preveč hrane je doma in hitreje kaj "pomotoma" zaide v moja usta.
|
|
|
|
RE: kosila za en dan vnaprej - rabim ideje 3.7.2006 22:10:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ričet je dobra ideja, tudi jaz sem ga skuhal včeraj, malo zmrznil, malo pa za sproti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?