|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.7.2006 11:51:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZalaTM)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Julij je tu!!!!
11.7.2006 12:01:44   
Nely
Tolk da se javim, da sem js tut še tule, čeprav nam je ponoči šel čep, popadki na 10 min pa so se po treh urah predihavanja umirili. Današnji ctg ni pokazal čisto NIČ, tako da se moram jutri zjutraj javiti v P, če me že danes ne bo kaj več zagrabilo. Popadki pa so taki, da mi otrdeva spodnji del trebuha, pol pa špika zravn v križu ko hudič. Moj user posted image  je že tolk neučakan, da bi me najrajš kr peljal not. user posted image

Vesnica24, ZalaTM, držim pesti, da bomo skupaj predihavale popadke v porodni, pa čeprav na dveh različnih koncih Slovenije. user posted image

Js se na telefon dans sploh ne javljam, tako da me prosim naj vsi pustijo na miru s svojimi radovednimi vprašanji. Sej sem vsem razložila, da sporočim, ko bo kaj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 152
11.7.2006 12:19:41   
Alisa
Punce jaz ne vem kaj je z mano, ne vem niti kaj se dogaja. Cel dopoldan mi že neka sluz teče pa je full nagravžno vidt. Mi pa skoz kar neka voda teče tko da moram met vložk. A mislte da se je začel? Pa kar skoz mi solze tečejo, pa ne vem al od sreče al pa od panike? Otrdevanje trebuha tud čutim sam nekih popadkov pa ni user posted image . Jaz sem čist zmedena: Pa še sama sem doma!

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   [Brisano sporočilo]
11.7.2006 12:31:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
11.7.2006 12:47:01   
Alisa
Sem ga glih pej poklicala in zdaj je on vs paničn, tko da ga pričakujem v kratkem doma.
Res tud jaz ne razumem zakaj ni enga recepta oz. zakaj vsaj začetek poroda ni enak pri vseh?
A misliš da bi mogla poklicat v porodnišnco, zaradi odtekanje vode al naj grem kar tja? Ali je že razlog da greš v porodnišnco če ti odteka po par kapljic al moram počakat na bolj hud izliv plodovnce? Ne morem verjet kok sm kar naenkrat zmedenauser posted image , pa še panična!
Bom počakala mojga pa se bova posvetovala.
Punce mene je strah, ampak ne vem česa?user posted image
Grem nekaj malega za jest pripravit, pa se vam javim kako in kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 155
   [Brisano sporočilo]
11.7.2006 14:27:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Alisa)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   [Brisano sporočilo]
11.7.2006 14:30:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 157
11.7.2006 15:11:31   
Naty*Taja
Zala, da nimaš ti kakih popadkov?
Čestitke Azzuri!!
Jo mene pa še nič ne daje! Pa sej sem se odločla, da grem rodit v petek, a ne?
Ker imam že res poln kufer vsega! Zdej mam pa jaz take noge kot ti Vesnica!!
Mi že kr kapilare pokajo tam dol. Že ene dva dni me desna noga tak boli tam dol  na zgornji strani stopala, pa sem najprej misla, da sem se kam udarla, danes pa malo bolj orng pogledam (kolker nizko sem seveda lahko user posted image ) pa vidim,da so mi te žilce popokale!! Sicer pa ni čudno, ko sem pa kr naprej v muvingu!! Če pa nimam časa počivat. Morem še vse pospravit, pa cote za tavečga pripravit, pa za atija.... Pa ni in ni miru!!
Ja hvala tudi tebi Vesnica za srečo na izpitu. Vam jutri poročam, kak je šlo.
Čuj Vesna kak je  pa kej tvoja hrbtenica zdej? A še imaš kej bolečin, al si čist pozabla na križeka, zdej ko čakaš na svojo bebico.
Tole pisemce bi bilo pa zanimivo prebrat! A ga podeliš z nami?, če seveda ni preosebno? Jaz nimam časa za to, pa bi mogoče kr tvojga skopirala  user posted image .
Lepo se imejte in čvekajte še, če se nam potem kak čas ne bo dalo, al pa ne bomo imele časa?!

MONTIGNAC

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   [Brisano sporočilo]
11.7.2006 15:30:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 159
11.7.2006 15:47:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 160
11.7.2006 16:08:52   
ZalaTM
iiii Vesnica ful lepo bom kar jokala user posted image user posted image user posted image .

No jaz sem še kar doma,...če bo kaj pa itak javim,...kaj zdaj ta polna luna, bo kaj čarala ali nič,....

baj, baj,....M.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 161
11.7.2006 16:10:14   
sašaš
user posted image  Azzurra, ČESTITKE!  user posted image

Joj, babnce, vsem se spet nekaj dogaja... jaz bom pa sama tukaj ostala... user posted image  Alisa, a nisi rekla, da greva drug teden skup?  Naty, vsaj ti še ne pobegnit, saj imaš še čas... user posted image  Jaz sem še kot rožica - nič me ne matra, boli ali špika, kaj šele kakšen čep...

user posted image  Ampak sem vseeno vesela za vsako, ki bo vsak čas zagledala svojega user posted image ! Res vsaki posebej želim čim lažji porod! user posted image

Vesnica, sem imela vse kocine pokonci... user posted image

Zdaj pa priznam, da me je že malo strah. Mešajo se občutki - rada bi čimprej šla, po drugi strani pa čedalje več strahu...user posted image  Saj to je normalno, a ne?! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
11.7.2006 17:21:00   
Nely
Vesnica, ful si lepo napisala. user posted image  Tvoj sonček je lahko zelo ponosen na svojo mamico. Res lepo.

Na ctgju danes se spet ni nič videlo, čeprav me je enkrat vmes tk fajn zvilo. Zdej so popadki na 7 min, (bolijo user posted image ),  tako da bomo še malo počakali doma. Čep se počasi izloča, sem pa pozorna, če bi mi slučajno voda odtekala. Zaenkrat še ni videt. Po navodilu G lahko čakam doma, da se popadki okrepijo, če pa se ne bi, pa moram jutri zjutraj kr v P. Alisa, Vesnica24, Zala - držim pesti za vse. user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   [Brisano sporočilo]
11.7.2006 20:23:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nely)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
11.7.2006 20:51:51   
sašaš
Waw, Vesnica, zdaj gre pa res zares! Držim pesti! user posted image   Kaj pa ostale? Alisa?

SREČNO vsem! user posted image  Pa luna le deluje... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 165
11.7.2006 22:11:10   
ZalaTM
Ojla punce,

Vesnica mi je javila, da je že v porodnišnici uštimana za akcijo - user posted image user posted image user posted image .

Jaz pa sedim tule doma  -  pa še vedno štejem te moje popadke 8-10 min so pa se kar ne premakne naprej,...pa ne vem,...ali naj se odpravim ali naj še čakam,....nočejo it na 5 minut pa nočejo.

pišuka nouser posted image user posted image user posted image .

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 166
11.7.2006 23:03:39   
Nely
Punce, tut js grem v akcijo. Popadki so na 5-6 min, torej letimo v Rim. user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 167
11.7.2006 23:23:10   
sašaš
user posted image user posted image user posted image  Vso srečo pa da bo čim hitreje - pri vseh, ki danes odhajate oz. ste že odšle v Rim! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nely)
Neposredna povezava do sporočila: 168
12.7.2006 2:58:26   
LEJLA
vsem ki ste v P zelim cimlazji porod in da boste hitro cartale svojeuser posted image

ostalim pa sporocam, da je tuki se ena, ki se ni pobegnila v rim
sicer se mi pa se ne mudi 28.7. je PDB
lpuser posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 169
12.7.2006 6:57:32   
Naty*Taja
Hojla Saša in Lejla!! Dejta še kej več povedat, ker zgleda, da smo same ostale!! Vse so že šle.....
Jaz tudi grem, sam na izpit, ne še rodit user posted image .
Me pa imamo rok skup, in lahk še kak teden čvekamo, a ne?
Srečno punce, ki so danes šle.
Komi že čakam....

MONTIGNAC

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 170
12.7.2006 12:09:14   
kapesanta
punce jaz sem pa DOMAAAAA. Zdej pa grem ta prvo manjkajoče dneve prebrat, pol vam pa kaj več napišem.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 171
12.7.2006 13:05:05   
kapesanta
No pa sem vse prebrala. Sem si začela pisat katerim vsem moram čestitat, pa vidim da ste praktično že vse odšle....
Skratka ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM - PA VELIKO VELIKO SREČE Z MALIMI BEBIKAMI   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Preostalim julijkam pa kot je že ena prej napisala: porod kar pride - manj ko pričakuješ, prej je tukaj. Jaz sem bila 100% da pred 10.07. ne bo nič.
Pa moja izkušnja o porodu: če rečem da ne boli ko user posted image  se bom grdo zlagala - takoj ko je bil mali zunaj, sem se pa spomnila le, da je bolelo - samih bolečin se pa ne spomnim - mati narava res dobro poskrbi.
No ja, zdaj se pa selimo na drugi forum - se beremo tam, čau čau. user posted image  user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.7.2006 15:58:12   
Naty*Taja
Zdravo Kapesanta - a na slikci je že tvoj mali?
No jaz pa samo sporočam, da sem naredla še zadnji izpit in da kljub vožnji in živčkom sem še kr v enem kosu user posted image
Sem imela zjutraj tudi pregled, pa je še vse diht zaprto, mali pa baje ni tako mali, čeprav mi je ona to rekla samo  na podlagi vaginalnega pregleda in meritve trebuha z metrom. Sem pa sedaj skoraj prepričana, da bomo dobili še enega fanta, glede na to, da mi je tako lepo povedala, da bo še večji in težji , kot taprvi. Ta je bil težak 3700 g! No ja potem naj gre pa še čez rok, bomo pa hitro tam pri 4,5 kg, tak kot od kolegice. Sam mene še zmeri ni nič strah, ker vem, da bo tole ziher lažje, kot taprvič. Pa še v formi sem, ker sem kr naprej v muvingu za tavečjim !user posted image user posted image

No se kr pozna, da je že večina  šla, ni nič novega, razen Kapesante user posted image user posted image
Pa menda mi ja ne bo zdej dolgčas tule gor? Dejte še kej napisat tiste, ki ste še ostale, drugače se bom kr predčasno pridružla Kapesanti na oni drugi debati. user posted image

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 173
12.7.2006 16:20:28   
LEJLA
Hi cakajoce :)

Jaz sem ravno od rednega tedenskega pregleda.
Povedat pa nimam veliko, ker je bil moj pregled gotov v 22 minutah (s parkirisca, z liftom v 7. stuk, pregled in nazaj na parking).
Vse kar pri nas naredijo je teza, pritisk, voda, pa z doplerjmem je poslusu srcka in z rokami preveru, ce se cuti glavico.
Do zdej se nisem imela ctg ali da bi gledu, ce sem ze kej odprta.user posted image

Skratka uzivam doma (ceprav bi mogla uradno se delat). Kolk je lepo, ko je vse uteceno. Res se kar bojim kako se bo vse zdej zdej postavilo na glavouser posted image

Nas veliki fant pa se zadnjih 10 dni odvaja od plenicke in dela mami ful ponosno.
Upam, da ni vse zaman in se bo po prihodu user posted image nadaljevalo.
user posted image se je zadnje case zacel tako lepo crkljat, kot da bi cutil ,da mora izkoristit priliko.

Naty kako je bilo na izpitu? A je bil ustni ali pisni?

Neposredna povezava do sporočila: 174
12.7.2006 17:16:08   
klaja
Pozdravček!

Jaz sem še tudi tukaj! Včeraj nisem imela časa, da bi se javila, pa se je tolk novega zgodilo.
Tako lepo po vrsti najprej LP Lejli, ki se nam je pridružila!
Sedaj pa še enkrat čestitke vsem novim mamicam!

Alisa sem prebrala kaj si napisala in sem očitno kar na istem kot ti. Jaz sem najprej mislila, da pač imam bolj močen izcedek, ampak sedaj pa ne vem več če je to to. Je kot neka sluz oziroma kot krpice. Pa parkrat sem čutila nekaj mokrega in sem si tudi dala vložek not. Samo to se meni dogaja že od sobote. Če ne bo nič hujšega bom počakala na petek ko imam pregled, pa bom takrat videla kako in kaj.
Naty-Taja torej nisem zastonj držala pesti!? Jaz pa sem danes dobila potrditev dispozicije in bom morala kar pohitet, če želim čim več napisat še te dni.

Čim lažji porod pa tistim, ki so že na poti proti porodnišnici oz. so že tam!!!!!!!!

(odgovor članu LEJLA)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?