Azzurra
|
Res je, julij je tu in z današnjim dnem tudi moj PDP . Izgleda, da bomo šli preko! Danes sem bila na pregledu, posneli so mi ctg, izpis krasijo štirje krasni popadki jakosti cca 80 na tisti skali, če to komu kaj pove....jaz pa sem ta občutek že prej poznala, samo sem mislila, da je to otroček, ki se je tako močno raztegnil , hkrati mi je malo zastal dih in malo mi je postalo vroče. Je bilo hecno, ker sem šele takrat pogruntala, da so to popadki. In naslednjega sem že znala napovedat, da prihaja. Potem je sledil pregled in dr pravi, da se je maternični vrat stanjšal za polovico in da sem odprta 1 cm. V ponedeljek pa gremo spet na pregled. Sem pa ful zadovoljna, da sem šla danes na pregled, vsi so bili zelo prijazni, poleg tega pa sem srečala še 3 deklice v isti situaciji in včasih malo klepeta pozdravi tudi malo pesimizma. Ampak resno me zanima tista skala na izpisu ctg posnetka. Gre od 0 do 100. Kaj potem pomeni popadek na 80? To bi že moral bit kar fejst popadek, vsaj tako si mislim. Zanimivo zanimivo. No, fajn se imejte in upam, da bomo kmalu mame, oz. ob svojem času. Lahko noč.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|