Azzurra
|
Vrtnica24 že crklja svojo punčko! Ja, zgleda da to naše dete kar noče iz podnajemništva, samo mislim tudi, da je pač samo rok narobe izračunan, saj meritve skozi nekako kažejo, da "se je prijelo" kasneje, kot je pač po izračunu zadnje M. Zdi se mi pa vseeno, da tiste, ki malenkost prej rodijo, da so na dosti boljšem oz. da jim je dosti prišparano, če ne drugo, vztrajno teženje in zvonenje telefonov in sms-ov, dostikrat brez meje dobrega okusa. Moram tudi to rečt, da se počutim, kot da sem v zadnjih treh tednih zafurala vse, kar sem celo nosečnost gradila - telesno pripravljenost ( pred 3 tedni je začela grozljiva vročina in tukaj na Obali ni bilo za hodit ven, posledično sem čepela doma in izgubljala kondicijo in energijo), napadli so me hemoroidi in to taki, da sem še med spanjem jokala od bolečine, zadnji teden, ta preko roka, pa je itak ena sama živčna vojna in odhodi na preglede vsak 2 dan, kar tudi ni mačji kašelj. No, ma važno, da je dete v redu, drugo bomo pregurali tako ali drugače, še vedno pa upam, da na najboljši možen način. Stuhica, jaz sem prvi ctg naredila pri svojem ginekologu 5 dni pred PDP in še to bolj izsiljeno, kot ne. Sestra me je vprašala, če čutim popadke, pa sem rekla, da ne vem, ker ne vem kakšni izgledajo, da pa čutim otrdevanje. No, pa je rekla naj bo ctg.... Držte pesti, no, da se jutri ali pa vsaj zelo kmalu pridružim Vrtnici24, jaz sem že itak rekla, da bi bila rada njena cimra
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|