srki -> RE: Pretepanje-ko popustijo živci! (30.6.2006 13:16:01)
|
Jasnika, nobedn starš ni popoln in vsak dobro ve, kaj pri otroku pali. Ti bom svojega enkrat pripeljala, ali pa si želim, da bi svaj videla njegove izbruhe. Zadnjič me je s stola tako porinil, da sem skoraj iz njega padla. Res je grozen, ko trmari, želim si, da tega ne bi bilo. Tako moč dobi. Pa kaj naj bom hladnokrvna, ko me začne udarjat (do takrat, ko je on mene udaril, ga tudi jaz nisem NIKOLI, pa tudi noben drug ne, zato mi ne rečt, da je to pobral od mene). Če pa kakšnega otroka udari, ni nujno, da on začen prvi. Mogoče je dobil udarec od drugega otroka, pa se pač samo brani. A ti bi pustila, da te nekdo udari, bi ostala dolžna? Verjetno ne. In razigran otrok je čisto nekaj drugega, kot pa trmast, neubogljiv. Vem, kakšni so taki otroci, in tako, kot pišeš ti, lahko funkcionirajo samo tisti, ki imajo "zlate" otroke. Enim zaleže, da ga grdo pogledaš, enim povzdignjen glas. Kaj bi dala, da bi bilo tako. Zakaj obljubila bonbon? Ker enostavno nisem imela več idej, kako ga spraviti ven iz banje. Pri enournem "igranju v banji" sem bila mnenja, da zdaj je pa dost, pa moram tudi jaz in še marsikdo kaj postorit, pa njega dat spat, kje je še ostalo. Verjemi, da nimam energije do 12. zvečer se z njim ukvarjat, zjutraj pa pred peto uro vstajat. Pa če je to zate, da ga enkrat po riti, tepež, prav, pa če se tebi zdim slaba mama in brutalna mama, tudi prav. Jaz že vem, kaj delam in vem, kaj moj otrok potrebuje in kakšnen je.
|
|
|
|