Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 6.8.2006 20:57:42
|
|
|
|
koala
|
Kapica strogo ti prepovedujem da vržeš puško v koruzo, dokler se tapravi ne vlije!!! Ti pa ne znam povedat kako je nadalje, ker še sama nisem tako daleč. Pa vidla sem, da sem nekaj zafurala, ker sem v napačnem postu "stare" borke klicala, se opravičujem . Pika teba pa itak pogrešam, kako kaj motor??
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 6.8.2006 21:31:21
|
|
|
|
pika74
|
koala - motor dela 100 na uro ups mal več pa že no... ke največ 200km/h kr mal preveč, če mene vprašaš. kapica glede zamrznjenčkov pa tud jest ne bi vedla, ker jih žal nisem nič pridelala . ampak mislim, da je brez kakšnih posebnih špikanj.
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 7:56:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kapica kako je zdaj s tabo? Kako se držiš? Si že kaj boljše volje? Sploh se te ne upam vprašat ali ti je pricurljala , glede na to da sprašuješ o zamrznjenčkih. Srčno upam, da ne. In da si me ubogala in jo poslala k meni, ker meni se neki kaže da zdaj, zdaj bo. Kapica piši, sporoči kaj se ti dogaja oz. kaj se ti plete po glavici OOOOOO, pika pa ma motor in najbrž šiba ko zmešana. Želim ti samo srečo na motorju, pa brez neumnosti. punce lep dan in vsem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 8:00:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja poopsie kje pa si ti? Si že začela? Rekla si da dobiš okrog 6. Si že???????????? Haloooooo, javi se, ku-ku!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 9:19:44
|
|
|
|
teira
|
Dooobroooo juuutroooo kako smo preživeli vikend? Vidim da nekatere kar pestro, zdaj pa novemu tednu pogumno naproti. Kapica tudi jaz ti rečem...ne meči puške v koruzo, včasih taki znaki še ne pomenijo konec vsega... boš videla da bo...mora bit!!! Karmen kot pravi Mišek, leta sploh niso pomembna, važno je le to, da smo mlade v srčku in to mislim, da smo vse . Dobrodošla naša nova soborka Estera 76 ! Istočasno bova v postopku . Sedaj pa bi rabila eno vaše strokovno mnenje. Na žalost sem danes zasledila, da (prehitro) prihaja . 1 teden prej. In ker sem želela pričet s špikanjem že ta mesec nevem kaj naj naredim. Z Rešem sva zmenjena za četrtek in glede na to, da naj bi 2 dan M pričela s špik kaj naj naredim? Res nebi rada čakala še en dooooolgi mesec. A pretiravam Kakorkoli vsem skupaj en velik in lep dan. p.s. Čestitke Vampirki za svojo in Mišek dej pohiti z no . Teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 9:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira, danes po 12 uri pokliči v ambulanto in povej. Jaz sem pravkar klicala, ker mi je zmanjkalo inekcij in so mi povedali, naj pokličem po 12 uri. To ti bo najboljš, ti bojo že oni znali svetovat. Zakaj pa bi čakala en mesec, če lahko začneš že zdaj. Ednino kar je, mogoče bo prepozno za sprejanje. Zato pa poklič in vprašaj. Kolk sem bila zjutraj vesela, da zdaj bo pa pršla, pa spet nič. No v prihodnjih dneh bo ziher. Sem že mal tečna in neučakana. Pol bom pa drug mesec trepetala in si želela, da je ne bi bilo. Joj, če je še kaj na svetu tem pravice.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 10:00:45
|
|
|
|
kapica
|
Hvala punce za vaso tolazbo. se ni prav pricurljala, samo se nekaj temno rjavega maze. In cutim da bo prisla . Sem pa klicala na ivf center in so rekli naj takoj pridem na odvzem krvi, bojo kr danes naredli test in ce bo pozitiven povecali dozo progesterona. Tako da me je malo zmedlo, grem vseeno, ceprav z zagrenjenim obcutkom, ker globoko v sebi vem da bo negativno. Kancek upanja pa seveda se ostaja. Pa takooo sem se veselila da bom koncno nosecka. Vam javim popoldan kako je slo, drugace sem pa se vedno zalostna in zalostna. Ce ne drugega bom vsaj zvedela danes kako je v drugem krogu z zamrznjencki. LP punce.
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 10:31:32
|
|
|
|
teira
|
Mišek HVAAAAALLLLAAAAA res si pravi ! Bom takoj po 12 uri poklicala in upam, da bom lahko začela s postopkom že v tem mesecu!!!! Bila sva malce razočarana, ker je prišla, saj sva upala, da smo z morja prišli 3-je! Tako pač je, gremo naprej ! Kapica ne opubat, po dežju vedno posije sonček!!!! Morda pa te danes čaka prijetno presenečenje! Kasnej sporočim kako in kaj. pa, pa Teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 12:13:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla moje drage damice ! kapica močno močno držim pesti zate in mislim nate vse dokler se nam ne javiš teira dobro rihtaj in upam, da začneš ta mesec , vem kako je to če moraš čakati tako da tudi nate mislim in ti želim, da se dobro izide MIŠEK1 , sem že tu...Ej čakam in čakam na pa ne priteče..trebuh mi bo razneslo tolk me napenja, nje pa od nikoder..Sem že čist nervozna, mal jokam mal se smejem, čist me mede ..naj že priteče no . Kako je pa s tvojo? Še kr čakaš? A ti mogoče veš kako dolgo moram jemati Suprefact?Sem pozabila in zdej ne vem, če čez celo menstro al ne ... Javite se kaj pupe
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 12:38:09
|
|
|
|
Anonimen
|
poopsie ne morem, da se ti ne bi smejala , si faca. Ja, jaz jo tudi še čakam, so me pa punce pomirile, da suprefact in te moje inekcije dipherelina mal zavlečejo hudičevko. Ta moja je že prava važička, k se noče in noče na vložek vsest. Se ti pa vidi, da si zmedena, k smo ti že napislae, da se špricaš do stop inekcije, takrat ti bo tudi reku, da nehaj. Špricaj, špricaj in čaki na , pol pa na juriš na bojno polje in špikanje z bajoneti v rito. A se boš sama ali te bo dragi? zgleda, da bove skupi začele vseen
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 12:52:04
|
|
|
|
Anonimen
|
...madona res sem zmedena...recimo,da sem prikupno zmedena Ja, pismo moja tud kr štrajka..zmerom sem jo dobila, ko sem upala, da je ne bom...do min. sem imela točno evo zdej k pa prosim, da pride pa nič..to je murphy pismo ...na vložek vsest ...Jst sem se zazihrala pa ga že mam v hlačkah in upam in upam, da priteče , po moje si je nisem še nikol tolk želela . Pikal me bo dragi...če mu bo pa slabo se bom pa sama..ni panike. Moj je bolj mehkužec za inekcije tko, da upam, da mu rata ...ma men ni važn jst se bom z zaprtimi očmi pikala če bo treba in tud inekcij nisem tako težko pričakovala kot jih sedaj . Jih bom kr vzljubila Jst mam kr tak filing, da se bova zjutraj na isti dan dobile pri Rešu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 13:00:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsi, jaz bom jutri zjutraj ziher pri rešu. Sem ga zdaj klicala in pravi, naj zjutraj pridem po inekcije. Se ta hudička že tako vleče, da jih nimam več. In jaz ki tako rada vstajam, jutri ob 6 in potem spet ko bo hudička tu. Rana ura zlata ura, me prav zanima koliko zlatih bo ven pršlo. Zdaj bi mogla bit že pravi mali bogataš.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 13:07:18
|
|
|
|
Anonimen
|
mišek zakaj pa ti jemlješ še zraven inkecije? jst imam samo sprej in 2.dan menstre morm prit po 1.inekcijo... Če mi boš zdej rekla, da si mi to tud povedala, bom s stola padla, ker pol sem pa res samo še za spat in vegetirat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 13:12:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie jaz sem to terapijo, ki jo imaš sedaj ti že dala skoz v prvem postopku. Zdaj v tretjem pa imam drugačno. Brez spreja, namesto spreja so inekcije (diphereline), drug dan pa dobim še ene inekcije (menopur). Ja, inekcija na inekcijo. Dans sem se mogla 2x, ke mi prvič ko sem zapičila ni šla cela igla not. Sem jo mogla ven vzet in drugam zapičit. Zgleda da mam tako trde trebušne .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 13:44:04
|
|
|
|
Anonimen
|
boga revica , v trebuh si jih pikaš? Kam bolj boli v rito al trebuh?Pa po resnici povej . A je tvoja terapija kaj močnejša( ta ki jo imaš sedaj). A kaj veš po kakšnih kriterijih določajo te terapije? Jst sem brala da po teži? Ampak ni samo to ane? A te igle so ful velike??Ker če so velik se boj moj v hlače pol si jih bom pa res mogla sama? Joj, sej vem, da sem tečna ampak me zte stvari res zanimajo in sem laik v tem in imam blage veze ..pol se pa spravim na prvo žrtev, ki je prijaznain jo zbombardiram..mi je žal da si to ravno ti, ker si tooolk prijetna in prijazna
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 14:23:28
|
|
|
|
teira
|
Evo me punce. Ravno kar sem končala pogovor z Rešem in grem k njemu en dan prej in to ob 6h zjutraj.. jupyyy ne bo spanja Nekaj me pa res zanima? Kako to, da meni ne omenja nobenih sprejev ali špikanja kot predpriprava? Ker je to moj 1. postopek sem tudi jaz pravi laik in mi ni čisto jasno kako to, da me pokliče kar za 2. dan ???? Upam, da je to normalno in da nebo kakih presenečenj. Mah bomo videli. Grem delat napreeeeej..... gužvica.... lep popoldan in dejte že enkrat dobit to tiste ki jo težko pričakujete, vse ostale pa čimveč ! čau
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 14:40:21
|
|
|
|
Anonimen
|
teira, superca ..zdej si pa z nami v postopku, d best . Vedno več nas je, sem res vesela zate . Jst ti bolj težko pomagam zato upam, da se ti čimprej javi kak stručko in ti razloži ..sej veš jst sem tud čist nova. Drži se in poročaj... pozdravček
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 14:55:41
|
|
|
|
teira
|
Poopsie hvaaaaalaaaa Sem tako vesela in komaj čakam, da se vse začne. Sproti bom poročala kako bo in upam, da nam končno vsem uspe! Eh ja, zdaj gre pa zares čau Teira
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 15:05:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira nažalost ti ne znam pomagat. Jaz sem skozi 2 postopka šla tako, da sem mogla vsaj en teden prej k njemu prit po sprej ali inekcije in še potem enkrat, 2 dan . En postopek pa sem šla 2 dan , sam mi je takrat dal klomifen. Tudi pri drugih nisem zasledila, da bi jim dal inekcije 2 dan , brez predhodnih sprejev ali inekcij. Čudn, sam nikoli ne veš. Že mene firbec kaj ti bo delal. Sporoči takoj ko boš vedela, do takrat pa boš mogal bit nestrpna oz. mogoče se bo pa res našu še kak stručko, ki bo vedel odgovor. Poopsi, če povem po pravici mene manj boli ko se sama in se v trebuh. V prvem postopku me je dragi v rit šopal in prvih par dni me ni nič bolelo, potem pa se je, vsaj pri meni, začela kalvarija . Na koncu sem že tulila, da sem vse sosede ob 6 zbudila. Moram pa priznat, ad so se mu prve dni tako roke tresle in cele noči ni mogel spat, k je razmišljal kako bi me špiknu z čim manj bolečin. Je bil smeško na kvadrat . Aja pa še to, da te ne bo kap, ko bo Reško vzel debelo in dolgo iglo v roke. Jaz sem se usrala . Ko pa jo je zamenjal z majhno, pa se mi je od srca zvalil cel triglav. S ta velko posrkaš samo tekočino iz ene ampule in jo špricneš v drugo kjer je prah, potem pa menjaš iglo in se pikneš z mičkeno in tanko. Glede terapij pa je tako. Večinoma smo vse začele z suprefactom in menogonom, naslednjo pa ti reš menja na dephereline in menopur. On ti stalno menjava, če slučajno na eno bolj reagiraš na drugo pa manj. Ponekog ti stalno šopajo ista zdravila, ne glede na to ali ne reagiraš. Nekatere punce jemljejo tudi gonal. Najbrž je tudi od teže odvisno in kakšne vzroke neplodnosti so ti odkrili.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 15:42:18
|
|
|
|
teira
|
jooooj punce jaz ne razumem več nič . Na koncu bom letela tja na vse zgodaj za nič in bom morala čakat še en mesec. Pa saj sem povedala za kaj prihajam in kako je stvar?! Mah nevem. Bomo videli na dan D. Kakorkoli, bom lepo v miru počakala in vam sporočila kako je. čauuuu
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 15:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira sam ne obupat. Pri rešu nikoli ne veš. Jaz sem se 4 dni pred menstro začela špikat, le da te menstre zdaj ni. Tako da se lahk zgodi, da boš tudi ti že ta mesec na vrsti. Mogoče pa boš med redkimi, ki bojo tako začeli postopek. Vem da se ti ti dnevi vlečejo, ampak počaki na dneve, ko boš čakala ali si ali nisi . Kdaj pol greš k Rešu. Jutri?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 16:48:19
|
|
|
|
Anonimen
|
teira ne obupaj...sej vem, da ti je težko, da bi rada čim prej začela z vsem ampak ne sekiraj se prehitro. Reš najblje ve in prepričana sem, da se bo vse uredila in da se nam boš pridružila. Držim pesti in ti podarjam eno za srečo MIŠEK, zdej se bom pa čist pokakala ...pa tolk sem bla pogumna in sem govorila, da me ni nič strah in bla bla, zdej bom pa itak celo noč razmišljala kaj naj naredim, da me bo manj bolelo ...ne mi prosim z debelimi iglami...boga moja ritaka no , pa tolk jo čuvam, da je urejena in čvrsta zdej bo pa zabuhla od bolečin ...mah kaj nej zdej, sem hotla resnico zdej jo pa mam...sem bom vsaj pripravila, mogoče pa ne bo tko bolelo...Sem prov razmišljala, če se zdej prpravim na fuuuul bolečine me mogoče pol sploh ne bo tolk bolel ... Jst mojmu sploh ne smem povedat, da bo bolel, ker drgač bo revček rano na želodcu fasu, če bo vedu, da bom trpela zraven, k se tko sekira...Morm bit pogumna Če me več kot tri dni ne bo na rr potem veste, da tulim kt zver in da sem že napol mrtva od bolečin...tko za info
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 16:48:31
|
|
|
|
teira
|
hvala Mišek eno dobiš, ker se tako pridkana. Jaz samo upam, da ni Reš kaj zamešal. Pa ja vsaj približno ve koga ima v postopku? Kaj mislite Težka bo ne? Dobro, bomo že. V sredo grem k njemu na obisk in javim kaj se mi bo zgodl !
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 16:51:51
|
|
|
|
teira
|
poopsie ti si pa taka faca, da tud če je nevem kaka igla ti ne bo pršla do živga! Sem prepričana, da ko jo boš zagledla se boš kr smejat začela ! Samo tako naprej, pa bo.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE 7.8.2006 16:52:06
|
|
|
|
Anonimen
|
teira ti si pa taka k jst ...skoz sam razmišljam da ni pri meni Reš kej zamešal, ker sem brala, da ti terapijo določa glede na tvojo težo in on mene ni nič vprašal kolk sem težka samo mojga je vprašu no in moja glava je prišla do zaključka kaj če se je Reš zmotu in zdej misli, da sem težka skor 65 kg in mi je terapijo prilagodil glede na težo in me bo zdej šopal s fuuuul enimi hormoni primernimi za žensko težko 65 kg ne 52 ...a nisem grozna, moj se mi skoz sam smeje
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?