Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sprememebe pa so zmeraj dobrodošle in lahko osvežijo tudi že dolgotrajno razmerje. Čisto iskreno misliš tako? Nimaš predsodkov, če seksaš z nekom, za katerega veš, da se ne ljubita, niti zaljubljena nista? A ne gre potem za šport? Jaz tega ne bi mogla, zato me zares zanima, če res nimaš niti najmanjšega problema z odpiranjem hlač in prijemanjem ........ nekomu, do katerega nič ne čutiš, kr nekomu? Za kakšno osebnost se imaš, prosim? Še zmeraj pa živiva po isto streho, spoštujeva drug drugega in skupaj vzgajava otroke. Tu pa tam še celo skupaj spiva. Zakaj še vedno živita pod isto streho? Ljubita se več ne, sta si to povedala ali še vedno mislita drug za drugega, da je boljše ne povedat, da je tako, kot je bilo pri meni, nisem mu povedala, ker sem mislila, da me ljubi? Kaj čutiš, ko spiš s svojim možem? Jaz sem na koncu, po zadnjih dveh seksih jokala, prav bedno sem se počutila, seksala sem kot prostitutka seksa brez ljubezni, ona seksa za denar, jaz sem pač seksala, ker se mi je to zdela moja dolžnost. Skupaj sva živela še celo leto in bi verjetno še danes, če on ne bi zgubil živcev, ko je videl, da ga res niti malo več ne ljubim, bil je nasilen, na srečo. Zdaj vem, da je bil tisti večer velika sreča, prelomnica v mojem življenju, kljub policiji, pospravljanju in pometanju stekla,......, že veliko let živim sama, v miru, zveza brez ljubezni bi me kmalu ubila. A nikoli ne dvomiš v pravi način svojega življenja, se ne obsojaš zaradi številnih laži, ne le možu, otrokom najbrž tudi ne poveš, da imaš druge moške? Res me zanima, če je možno čisto mirno živeti z nekom, ki ga spoštuješ, včasih celo spiš z njim, a mu kdaj tudi rečeš, da ga ljubiš? Oprosti, ker toliko sprašujem, a res me zanima, kaj čutiš ob vsem tem?
|