|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj mislite
29.6.2006 15:19:33   
Babaloo
Kaj žene ženske (in moške) da osvajajo vezane (poročene in neporočene) moške (ženske)?
Je to njihovo lastno nezadovoljstvo  v njihovi zvezi?
Je to tisti rajc, ko zagleda, da je nekdo očitno oddan (prstan)? In jih prav nič ne briga, kaj povzročajo drugim, samo da dobijo svoje!
Kaj mislite?
Imate izkušnje? Obojestranske!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj mislite
29.6.2006 15:21:30   
Anonimen
NIČ NE MISLIJO, ZATO PA DELAJO TO! user posted image

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.6.2006 15:21:30   
baguSka
Am... men osebno je cist vseen ce dobim vezanega moskega... men je samo vazn da je za stvar. Sej zato sta potrebna dva ne!?user posted image

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.6.2006 15:26:10   
dory
jst pa apriori zavracam vezane dedce, ce majo pa familijo jih pa preziram...klinc od dedca,ce je sposoben sam s taspodno glavo mislit...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.6.2006 15:26:11   
Babaloo
Ja seveda sta potrebna dva!
Ampak eni mal zabremzajo, če vidijo da je oseba vezana, ene pa čisto nič ne moti!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.6.2006 15:29:06   
tulip
Če si obupan nimaš nobenih ovir in ozira... Pač poskušaš, če se da ali ne.
Sicer pa je to potem vprašanje reakcije tistega, ki se ga zapeljuje in njegova odgovornost.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.6.2006 15:29:34   
Anonimen
Je to njihovo lastno nezadovoljstvo v njihovi zvezi?

Gotovo je nekaj na tem, sicer ne bi gledali za drugimi. In po mojem, jim je vseeno, če je vezan/a ali ne, če je prisotna kemija, potem se je težko brzdat. Ne razmišljajo pač o drugem.

(odgovor članu Babaloo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
29.6.2006 15:38:31   
renan
imam prijateljico, ki trenutno zivi s porocenim moskim, ki ji se vedno obljublja, da se bo locil. dobivala sta se ze kaksnih 7 let. pri njej je to velika ljubezen, verjetno se bolj goreca, ker je bila nedosegljiva-bila je namrec 18 let stara, ko sta zacela. pri njem pa nezadovoljstvo v zvezi in mogoce potreba po dokazovanju ali kriza srednjih let, ker je precej starejsi.
na splosno: saj je vendar tisti kriv, ki je porocen in podleze tem carom...

lp, renan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.6.2006 15:46:51   
Anonimen
Po moje ful razulično: lahko lahkoživost in nezrelost, lahko veliko nezadovoljstvo v zvezi.

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.6.2006 15:48:29   
Vilma
Kaj jih žene?
Različno, odvisno od osebe do osebe.
Poznam take, ki jim poročeni predstavljajo dosežek! Zmaga težko ulovljivega plena je sladka.
Drugi spet mislijo, da jim poročeni ne bodo "težili", če imajo doma že resno vezo.
Tretji se spet premalo cenijo in so prepričani, da lahko osvojijo samo take, že oddane.

Kaj pa vem, razlogov je verjetno na milijone...

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.6.2006 16:04:08   
lory05
Najprej, tudi moje mnenje je, da za to morata bit dva. Tako da ravno tisti krivec, ki osvaja tistega poročenege, ker če ti da jasno vedet, da ni za stvar, pač ni. Ponavadi tistim poročenim še bolj paše, ker pač nobenemu ne škodi, če vidi, da je še nekomu všeč, a ne? Niti tebi najbrž ne. In ne mislim, da mora biti v zakonu kaj narobe, da podleže. Lahko je vse v redu, nekaterim pač rabijo spremembe, nekaterim rabi, da jim požene kri močneje po žilah. Razlogov je ogromno. Nekateri se naveličajo monotonosti vsakdanjega življenja in želijo spet začutiti tisti filing, ko si zaljubljen.
A misliš, da si kdo reče, no zdaj bom pa malo osvajal poročene.(no, nekateri že). Večini se pač nehote zgodi, da se pač zaljubi. Saj nihče ne more vedeti, ko se poroči (oz.odloči za resno zvezo), da ne bo nikoli več srečal nekoga, v katerega se bo na smrt zaljubil. Tisti trenutek je pač bil prepričan, da dela prav.
Ampak življenje je dolgo, nikoli ne veš, kdo vse ti prekriža pot.

Malo sem zakomplicirala, ampak sem hotela povedat, da ni neka stvar, ki žene, ampak se enostavno zgodi, nekontrolirano in nehote in največkrat si ne moreš pomagat, čeprav veš, da bo nekdo prizadet.

Samo ponavadi je to tako, dokler ti drugim to delaš je vse ok, če pa drugi tebi, bognedaj.

Tako je moje mnenje.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.6.2006 16:05:08   
Maleal
Ja prepovedane stvari so najboljše.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.6.2006 16:55:40   
Anonimen
Meni je en kolega povedal to finto.Je rekel da ko je ženska vezana,ga vedno zanima,si jo želi,pa sam ne ve zakaj,medtem ko ga samska sploh ne tolikouser posted image

(odgovor članu Maleal)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
29.6.2006 17:01:47   
Aleksandrin
Lepo in izivalno je skakati od cveta do cveta. Kri ti bolj požene po žilah. Ampak da bi živela z obtožbo v sebi, da param družino, svojo ali njegovo- ni vredno.

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.6.2006 17:03:25   
LARIKA
Ne vem kaj mislijo ko to počnejo user posted image ?
Zase vem, da se poročenim oz. vezanim moškim izogibam čim mi začnejo s takimi ponudbami. Konec koncev sem tudi sama poročena in edini poročeni moški, ki se ga ne izogibam je moj mož user posted image

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.6.2006 19:53:24   
nina6
Verjetno jim je všeč to, da vidijo, da so še neki drigi osebi všeč ne samo partnerju. Po moje, je kriv tisti, ki je vezan. On mora reči ne.

(odgovor članu LARIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.6.2006 20:11:00   
Anonimen
Jaz sem v "prejšnjem življenju" tud kdaj kakšnega poročenega ali vezanega imela. Zakaj? Ker sem bila samska in mi ni bilo do ničesar drugega kot do seksa. Čist preprosto.
Sem pa zdaj, ko sem poročena zelo zelo previdna s kakšnimi samskimi "prijateljicami". Sploh jih pogruntam še predno se same zavejo, kaj počnejo (osvajajo mojega moža).
Je pa res-vsi dobri so že poročeni (vezani) user posted image

(odgovor članu nina6)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.6.2006 20:26:58   
Anonimen
e pa res-vsi dobri so že poročeni (vezani)

Ne me strašit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.6.2006 20:36:27   
Anonimen
joj pikec0...pa sej veš, tadobri poročeni, tanajboljši še čakajo tebe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
29.6.2006 20:38:49   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej prihaja prva generacija ločencevuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
29.6.2006 21:19:32   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Babaloo

Kaj žene ženske (in moške) da osvajajo vezane (poročene in neporočene) moške (ženske)?
Je to njihovo lastno nezadovoljstvo  v njihovi zvezi? JA
Je to tisti rajc, ko zagleda, da je nekdo očitno oddan (prstan)? In jih prav nič ne briga, kaj povzročajo drugim, samo da dobijo svoje! JA

To sta dva možna odgovora, eden bi bil tudi ta, da si nekdo s skoki čez plot "boža" ego in dviguje samozavest.
Včasih je za nekoga celo zanimivo, da bi šel s poročenim, ker tako nima in ne more imeti obvez, ker jih enostavno ne zna ali noče imeti.
Pa najbrž je še kakšen...

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.6.2006 22:18:25   
Anonimen
Če si me kdo želi osvajat, naj me.. če mu to paše. Pač naj mi plača tisto pijačko, dve al pa tri, pa naj se slin okol mene. Če mu je to ful fajn. A je to kej slabga????

Pol je pa čist od mene odvisn kaj bom nardila..... jaz bi lepo rekla, hvala za lep večer in odpujsala bi domov.

Kdo drug bi pa podlegel čarom tega neznanega oboževalca.

Sam se odločiš kaj narediš ko pride do te situacije.

Sicer pa, če me kdo začne osvajat, kako naj sploh ve da sem oddana??? Poročena nisem, na čelu mi pa tud ne piše kako in kaj.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
29.6.2006 22:38:16   
Anonimen
Še ena moja:

Ko smo bili zuni - klapa, je okol mene začel en model neki brenčat (saj ne da mi ni pasalo). Pa sem mu jasno dala vedet, da ne bo nič, pa je vztrajal in vztrajal. Moj bivši pa se je iz kota smejal. Ko so ga opozorili, da se en mal neokusno okol mene muva je prjavu: 'Sam si bo kriv, če jo bo dobil.' user posted image

Kaj ljudi vleče - pojma nimam verjetno ima vsak svoj vzrok.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.6.2006 10:11:01   
Anonimen
V dostih primerih je tako...ni pa zmeraj..
Sama sem vedno govorila iste stvari, kot jih ve sedaj...kako vas zasedeni moški ne zanimajo in so on...
Pa se mi je enkrat v življenju zgodilo ravno to, nisem rabila pozornosti, nisem namerno flirtala in se ponujala, nisem si božala ego in dvigovala samozavest, kot to opisujete....Sej vas razumem, to govorite, ker ne veste...Amapk poskusite pogledati z druge strani...ni vse tako kot se zdi.
Oba z mojim user posted image  sva bila zasedena( ne poročena), ko sva se spoznala, nisva planila en na drugega in se dala dol v treh dneh poznanstva, nisva imela aferco zato, ker nama je dolgčas...zaljubila sva se, ja zaljubila. In skušaš brzdati svoja čustva in nisem žival da so me gnali nagoni ampak proti ljubezni ne moreš. Nikoli mi ne bo žal, ker imam sedaj najboljšega partnerja na svetu s katerim sem srečna, s katerim ustvarjava domek in družino, kateri me je naučil ljubiti in mi pokazal kako je če si ljubljen.
In vem, da bo katera od vas rekla, če je naredil to njej bo tudi tebi...možno in kaj nja jaz naredim, dokler je ljubezen tega ne razmišljam, ker tudi vam drage moje dame se lahko zgodi kaj takega...nikoli ne reci nikoli.user posted image

Brez zamere, me take stavri mal pogrejejo pol se pa kr malo razpišemuser posted image
Pozdravček,
poopsie

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
30.6.2006 11:15:38   
Bubamaraa
nikoli ne reci nikoli...............

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......