lory05
|
Najprej, tudi moje mnenje je, da za to morata bit dva. Tako da ravno tisti krivec, ki osvaja tistega poročenege, ker če ti da jasno vedet, da ni za stvar, pač ni. Ponavadi tistim poročenim še bolj paše, ker pač nobenemu ne škodi, če vidi, da je še nekomu všeč, a ne? Niti tebi najbrž ne. In ne mislim, da mora biti v zakonu kaj narobe, da podleže. Lahko je vse v redu, nekaterim pač rabijo spremembe, nekaterim rabi, da jim požene kri močneje po žilah. Razlogov je ogromno. Nekateri se naveličajo monotonosti vsakdanjega življenja in želijo spet začutiti tisti filing, ko si zaljubljen. A misliš, da si kdo reče, no zdaj bom pa malo osvajal poročene.(no, nekateri že). Večini se pač nehote zgodi, da se pač zaljubi. Saj nihče ne more vedeti, ko se poroči (oz.odloči za resno zvezo), da ne bo nikoli več srečal nekoga, v katerega se bo na smrt zaljubil. Tisti trenutek je pač bil prepričan, da dela prav. Ampak življenje je dolgo, nikoli ne veš, kdo vse ti prekriža pot. Malo sem zakomplicirala, ampak sem hotela povedat, da ni neka stvar, ki žene, ampak se enostavno zgodi, nekontrolirano in nehote in največkrat si ne moreš pomagat, čeprav veš, da bo nekdo prizadet. Samo ponavadi je to tako, dokler ti drugim to delaš je vse ok, če pa drugi tebi, bognedaj. Tako je moje mnenje.
|