tejčica
|
Jutro punce! Jaz sem se danes po norem vikendu komaj toliko sestavila, da sem iz postelje zlezla. V soboto so za norišnico poskrbele mravlje - faraonke. Zjutraj sem jih odkrila med Tajinimi cunjami. To pa je pomenilo pranje vseh njenih oblačil - poletnih, zimskih, prehodnih. Raje ne povem koliko žeht sem naredila. Sedaj pa me čaka še vse to za zlikat. Meni bojo te faraonke dobesedno živce požrle. Komaj sem se jih za nekaj časa znebila in ekola, spet so tu v vsem svojem "sijaju". Potem sem v soboto še pekla za trgatev (sem imela pomočnico ki je poskrbela še za dodatno delo - našo pupo ) in sem bila zvečer tako utrujena, da sem imela krče. Včeraj pa smo imeli trgatev črnega in sem bila na nogah dobesedno od jutra do večera. Jaz sicer nisem trgala, ker sem imela otroški vrtec načez , pa malo sem tašči pomagala pripravljat (bilo nas je 26). Zvečer sem komaj iz banje ven zlezla, potem sem pa samo še dol padla. Pa spet sem imela krče, včeraj veliko močnejše kot prejšnji dan. Sem očitno malo pretiravala, no, ali pa veliko. Danes pa imam pregled. Komaj čakam. Edino česar se ne veselim je tehtanje, imam občutek da bo številka kar nekaj večja kot zadnjič. Erna14, jaz sem v prvi nosečnosti brcike čutila šele v 20. tednu, tako da nič skrbet, je še dosti časa da začutiš . Pa še takrat niso bile to tiste prave brcike, ampak samo tisti rahli mehurčki. Se pa v drugi nosečnosti začutijo dosti hitreje, jaz jih par dni že čutim. Pa dobro opravi na pregledu. Sibil, v kateri kitajski pa je to bilo? Midva z atijem sva ravno ta teden nameravala iti tja (je zadnje čase skoraj vsak dan na Obali in me malo crklja z malicami in kosili ). NMJ, saj pri je kar pričakovati, da ti bo buši hitreje rasel. Pikca, za rezultate. Se pa tudi meni dogaja, da zvečer zaspim skupaj z malo. Včasih še pred njo. Očitno me pravljice zelo pomirijo. Soncek78, hvala za podatke za telovadbo. Ob torkih jaz ne bom mogla, ker ima mala plesne do 18. ure. Preden se preobleče, poslovi od vseh in jo pripeljem domov, mi niti pod razno ne uspe priti tja do 18.20. Škoda. A je telovadba samo ob tej uri? Ela80, če si se dobro počutila po vsej tej rekreaciji, nisi pretiravala. Če je miganja preveč, nam telo to pove. Jaz recimo ta vikend sem pretiravala, kar so mi "pokazali" večerni krči. Danes sem službena šele popoldan, tako da imam sedaj še nekaj časa in bo najbolje da se kar spravim k likanju. Bi se mi pa danes zelo prilegel dan poležavanja, ampak na žalost to ni izvedljivo. Pa kdaj drugič. Pa pa!
|