|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
4.9.2006 10:19:50   
dolgolaska
MEAA...jaz sem stara 27 let...na NS pa grem 13.9.,in to je moja prva NOSEČNOST!!

LEINA....sta pa imela srečo z temi vajinjimi vojački,a ne??? user posted image

Včeri sem si šele prvič dala tiste borex svečke...pa mini vložek,jah kaj pa sem vedelauser posted image ...sem se zbudila sredi noči sem imela vse mokro... user posted image !Kolikokrat pa si jih dam???V paketku jih je 10...a vse ????

A še katera tako slabo spi ponoči kot jaz???Pismo od 22h-3ali4h zjutraj spim ku top...pol pa se samo še premetavam...mislm groza,kaj naj naredim da bom vsaj do 5-6h spančkala ne pa da mi energije zmanjka že ob 14h!!!!user posted image user posted image user posted image

Vidim da ste se lepo imele za vikend(jaz tudi user posted image  user posted image  user posted image  )!
Tudi danes zgleda da bo po dolgem času en fulllllll lep sončen dan!!!!

Pa-Pa  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
4.9.2006 10:33:47   
bibi
Dolgolaska svečke jemlji toliko časa, dokler te ne neha pečt in srbet in se boš počutila dobro. Meni je bilo po 3 dneh super. Pa opazila sem, da meni pa ni nič ven teklo. user posted image  Ali je mogoče nožnica tako izšušena al kam je šla tekočina? user posted image

Drugače pa se počutim ok. Edino ta vikend je bil stresen. Od družinskih prijateljev je umrla mama (imela je raka na maternici v 84 letu, velikost kot ena velika pomaranča) in smo včeraj pri njih doma molili pozno v noč in seveda jokali tudi. Celo noč sem slabo spala in samo njo sem imela pred očmi.

< Sporočilo je popravil bibi -- 4.9.2006 10:37:22 >

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
4.9.2006 10:52:26   
anna2007
DOBRO JUTRO PUNCE!

MEAA,jaz sem stara 35 let, na NS pa grem 15.9.,(in zastonj ker imam 35 let!)
to je moja prva NOSEČNOST!! (po ss) sem na bolniški (ker sem imela ss in sem stara in, ...)

Dolgolaska svečke sem uporabila en paket, ampak je že bilo po 3 dnek OK.Sedaj če kutim da me peče tudi si dam (1x ali 2x)

Jaz spim od 22 do 3, potem grem lulat in berem eno uro (včasih tudi nekaj malega jem, če me želodec boli) in potem spim od 5 do 8-9

Vikend je bil super ker je včeraj mož bil cel dan doma !

lp, anna

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
4.9.2006 11:54:42   
dolgolaska
TINAAJA...še 2 dni..držim pesti zate!!!!!user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
4.9.2006 11:55:00   
NMJ
.... tudi jaz imam težave s spanjem. Običajno mi znese nekje do 3.18 (mož pogleda na uro in točno takrat se vstanem) , ko grem lulat, piti in od tedaj se premetavam v postelji. Grozno.
Ta teden še delam potem pa grem na bolniško. Stara sem 35 let in to je moja prva user posted image .

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
4.9.2006 12:00:06   
dolgolaska
BIBI...a ti si tudi te svečke uporabljala???Jaz sem bila vsa mokra..kaj pa če sem si jo premalo notri porinla...je tok gumjasta da sem jo komaj!!!user posted image
Ampak mene nič niti ne peče niti ne srbi   user posted image   imam samo ful šmrkljastega belega izcedka!

ANA2007...in ti si jih uporabljala??Mene peče samo med spolnim odnosom,drugače ne...pa še to samo na začetku,mogoče dokler se dobro ne navlaži,al pa kej??!!!A tebi je kaj ven teklo ali ne???????????

Lep  sončen pozdrav!(a nebi bilo sedaj lepo na morju...hm....?)

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
4.9.2006 13:11:57   
anna2007
živio!
Mene ne peče med spolnim odnosom, včasih po ampak drugače ne več
Mogoče je malo teklo ampak ne preveč

lp,anna

Neposredna povezava do sporočila: 1332
4.9.2006 13:55:05   
bibi
Ja dolgolaska, tudi jaz sem te svečke uporabljala. Ja pa nisem imela izcedka, samo srbelo in peklo me je ful. Pred nosečnostjo sem 1 x tudi imela to reč in takrat se je meni tudi cedilo na vložek, zato mi je čudno zakaj tokrat pa ne. user posted image

V četrtek imam pregled! Komaj čakam da vidim svojo pikico! In upam, da se bo že videl spol!

Aja kar se pa starosti tiče. Oba sva stara 25 in pol, sveže poročena (3 mesece) tako da je najina pikica plod poročnega potovanja. user posted image

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
4.9.2006 15:17:28   
anna2007
bibi a lahko poveš kje sta bila?
mogoče je dobro vedeti kje je plodna zemljauser posted image
lp,anna

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
4.9.2006 15:41:53   
Katja80
Oj!
To bo moj prvi otroček user posted image , rodila bom pa v CE.

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
4.9.2006 18:03:10   
anna2007
ŽIVIO NMJ!!
tudi jaz imam 35 let, si bila že na NS?
jaz grem 15.9
zakaj greš na bolniško? (če lahko sprašujem)
in tudi jaz sem prvičuser posted image
lp,
anna 10t

(odgovor članu Katja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
4.9.2006 19:57:40   
Anonimen
Tejčica, v bistvu sem ga v čakalnici vprašala, če želi vedeti za spol ali ne, pa je rekel da se bo notri odločil. No in pol sem na koncu vprašala Pušenjaka, če se kaj vidi kaj bo, pa je rekel da bo čisto na koncu še enkrat pogledal, ker ni gledal na spol in moj je bil tiho in gledal v enkrat, kar sem slutila da želi vedeti. In pol je rekel, da se ne vidi, nato pa ja, nekaj se vidi - tri pike, kar naj bi pomenilo fantka?!
Bomo 15. marca za sigurno pogledali, ane!user posted image

Lp, jjasna

Neposredna povezava do sporočila: 1337
4.9.2006 20:11:24   
Žabika
Da se še jaz malo oglasim po prelepem vikendu, ki sva ga z mojim preživela na svežem gorenjskem zraku! Noro dober sem se počutila in zgleda da sem res padla v tisto najlepše obdobje user posted image ! Vse ki vas še dajejo tegobe, naj potolažim s tem, da čas hitro teče in da bo slej ko prej prišel ugodnejši čas!

Urla: jaz sem danes začela z aerobiko v Fit-u - bilo je super!

dolgolaska: jaz sem uporabila par svečk, sem pa tudi jaz imela poplavo med nogami! Pa tudi sem imela težave z vstavljanjem - je bolj ven kot noter hotla! Zdej sem pa dala skozi eno kuro s Canesenom in je zaenkrat dosti bolje!

Lep pozdravček, moram nekaj pojest, ker me lakota daje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
4.9.2006 21:32:36   
Snorklja
Pozdravljene punce,

tut jaz sem preživela lep vikend v gorah in v soboto imela toliko energije, da sem hotela kar na vrh. Še sreča, da sem planinske čevlje pustila doma, z adidaskami pa potem nisem rinila v višave. Očitno lepo vreme, ne stresno domačo okolje ugodno vpliva na moje počutje.

V službi ravno sedaj največja norišnica. Če bi vedeli, da sem user posted image , bi me sigurno imeli lepše, a še nisem povedela, ker imam NS šele drugi teden.
z našimi
Meaa jaz sem stara 30 let in je moja prvauser posted image .

Lep teden želim vsem skupaj in držim pesti za vse, ki imate ta teden NS za čimboljše rezultate. In punce 3 meseci so že za nami, 1/3 in naši user posted image  so že pravi korenjački.

LP, Snorklja.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   [Brisano sporočilo]
4.9.2006 21:48:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Snorklja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1340
4.9.2006 22:28:06   
tejčica
Sem vas samo na hitro prebrala, ker me že od zgodnjega popoldneva daje glavobol. Pa spet se mi je vrtoglavica začela. Sploh ko pridem iz avta, se kar opotečem. Bo treba it še malo na dopust, pa bo.user posted image

Nočko!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
5.9.2006 8:07:09   
dskubin
Dobro jutro vsem. Jaz in user posted image sva se vrnila z enotedenskega počitka in razvajanja pri moji mami. Sem si prav napolnila baterije. Bova mogla še kdaj ponovit. Drugače pa v četrtek imamo nuhalno v Postojni. Po eni strani komaj čakam, po drugi strani pa me je kr malo strah, kaj bo. Ma sej bomo preživeli. Spet en lep dan za kopanje tu na obali.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
5.9.2006 8:15:16   
anna2007
dobro jutro dskubin sem  zelo ljublosumna nate
razvajanje pri mami (moja prive še le 1 okt na obisk)
in še kopanje .....
tukaj je zelo megleno in žalostno

kr-enamami dobrodošla v klubu 35!!!

srečno vse ki imate NS ta teden

jaz moram še en teden potrpeti!!!

lp, anna 10t

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
5.9.2006 12:52:19   
urla
Čvekice drage, kje ste se pa danes skrile? Sem ravno iz malice. Odštevam dneve do drugega pregleda v četrtek.

Pa lepo se imejte na tako sončen dan.

user posted image  Urša

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
5.9.2006 13:59:08   
NMJ
ANNA2007: NS imam v petek 8.9. Na bolniško pa odhajam ker pričakujeva user posted image user posted image  in ti avtomatično pripada, da greš takoj na bolniško, če želiš, ker je namreč bolj rizična nosečnost, pa še službo imam takšno, da bi bila preveč pod stresom.
Sicer se pa dobro počutim in bom uživala to obdobje do marca  user posted image in si vzela čas za sebe user posted image .

lp

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
5.9.2006 14:31:51   
dolgolaska
Pozdravček vsem!!!!
Mi pa smo danes stari 3mesece user posted image   user posted image   !!!JUPIII!!!!

Sam res a sploh morate verjeti da je šla 1/3 nosečnosti že mimo??!!
Meni se je najprej(do prvega pregleda) full vleklo,sedaj pa se mi zdi da dnevi kar letijo!
No drug teden se mi bo najbrž začelo spet vlečt...zato,ker imam v sre.NS.....komaj čakam,da vidm najino malo pikico!!!

Počutje se mi je kar zboljšalo,slabosti res skoraj ni več,zgaga pa tudi peče bolj poredko kot me je,sedaj grem celo včasih spat in me ne peče..in pol ležim v postelji in študiram,kaj je narobe..halo...nekaj manjka  user posted image   ja itak ZGAGA!!!user posted image

KAM PA STE SE DANES VSE SKRILE???UŽIVATE VZUNAJ NA SONČKU???!!!

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
5.9.2006 14:35:35   
blanči
LP vsem skupaj.

Po dolgem času se spet malo oglašam, takšna gužva je v službi.
NMJ: Kje v petek imaš NS in ob kateri uri?
tudi jaz imam v petek NS, v Domžalah, komaj čakam in upam, da bo vse ok.Čez 14 dni pa imam G. pregled. počutje je ok, samo prebava me muči, včasih grem 2x na dan, drugič nič.

LP iz sončnegauser posted image in vročega Celja.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
5.9.2006 15:22:11   
Pegica*
user posted image Dober dan bejbike, vas pozdravlja še Pegica, ki se počuti odlično, polno energije..., tudi meni ni skoraj nič slabo, drug teden bomo že v tretjem mesecu in tudi jaz komi verjamem, da je to res, saj do zdaj nisem imela še čisto nobenih problemov, razen kakšne slabosti sem ter tja.
Se veselim NS, ki bo v petek 8.9.06.
MOj se že tako veseli našega user posted image , da ga je res veselje pogledati, ko je tako nasmejan...
Aja, stara pa sem 30 let.
lp, od pegice noseka in user posted image .

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
5.9.2006 17:17:47   
dolgolaska
ŽABIKA...dej ko boš seznam kej obnavljala..pa lahko zdraven napišeš še koliko je katera stara....no če se ti(vam)zdi dobra ideja...in pa seveda kje bomo rodile!!!

VSE MARČEVKE pa prosim,da jutri držite CEL DAN pesti za TINAAJO...jutri ima NS..na kateri bo izvedela,če je z njeno malo pikico vse ok...(ampak Tinaaja,tako kot sem ti napisala,a ne..)user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
5.9.2006 18:03:54   
MoonEve
Vrtnica30: Babnikova je bila zelo prijazna, vse rezultate nama je razložila (no ja, bolj mojemu dragemu kot meni, jaz sem že vedela, kaj pomenijo user posted image ). Tudi sestre so prijetne. Brez strahu!

Jutri grem na prvo posvetovalnico k svoji ginekologinji, komaj čakam! user posted image

LP

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?