|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
31.8.2006 12:20:10   
Snorklja
Tejčica user posted image user posted image user posted image . Tako lepo je bilo brati kar si napisala, kok je šele lepo, ko to doživiš. In kakšna je 3D slikica? Je veliko lepša od navadne?

Lep pozdrav, Snorklja.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
31.8.2006 13:00:44   
urla
Tejčica super novice. Jest bi šla pa še enkrat na NS! No sicer imam pa drug teden pregled pa upam, da bo tut UZ, da vidim malo bebico.

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
31.8.2006 13:06:06   
VRTNICA30
Tudi jaz čestitam za dobre rezultate. Prav vesela sem ko berem dobre novice. Za vse ostale, ki nas pa še čakajo pregledi pa držimo pesti.

lp,

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
31.8.2006 13:12:26   
bibi
Tejčica super! user posted image   user posted image   user posted image

Madonca je pa že kr velik/a  a ne? Vsem ki pa še potrpežljivo čakate NS pa vam želim najboljše rezultate!

Jaz imam naslednji četrtek pregled in komaj čakam, da vidim pikico na UZ!

Lp iz sončnega Celja!

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
31.8.2006 13:43:24   
A-N-J-A
Tejčica čestitke za Ns.Jaz ti napovedujem user posted image ,ker imauser posted image visok utrip.Moja Ela ga je imela 167user posted image .
Dolgolaska,res ne vem zakaj si se tok razkurla glede vozička.Res je da so vozički občutljiva temauser posted image ,ampak vseeno???Jaz sem samo napisala,kaj se meni zdi pomembno,da si bo mogoče še kera,ki nima tok izkušenj znala pomagat.
Glede Quinnyja ti pa lahko zagotovim,da niti slučajno ne visi z pri glavici navzdoluser posted image ,pa tud tok veliko strehico kot ma ta voz,res ne vem kje bi lohk not pihaluser posted image .Res pa je da se ne zloži na malo,to je pa itak slaba lastnost vseh teh vozičkov z velikimi kolesi.pa je mela ta tvoja soseda zihr prov ta model???
A če ti rečem,da mi je tvoj PP fuuuul všeč boš kaj boljše volje???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
31.8.2006 14:54:15   
Dajadada
Jaz tudi sporočam vesele novice. Včeraj sem bila na NS in je bilo vse super, rezultat 1:11000, kar naj bi bilo zelo v redu, srček 162, rokice, nogice, hrbtenica, nosek, prstki ... kar ne moreš verjeti, kako hitro raste in kaj vse se že vidi.
Spola pa nisva izvedela, čeprav bi ga rada. Je rekla, da v tej starosti ni najbolj zanesljivo napovedovati, zato naj raje počakava do 20 tedna, ko naj bi imela naslednji UZ pri svoji G. Komaj čakam, da spet vidim svojo ribico. In mož tudi. Je bil že na prvem pregledu z mano in sedaj na NS in moram reči, da je res super, da skupaj doživljava vse te trenutke.

Meni se trebušček sploh še ne vidi, razen ko se preveč najem (kot včeraj, ko sva šla po NS na večerjo proslaviti in kar nisem vedela, kaj bi še lahko pojedla).

Na srečo tudi nekih slabosti ali drugih težav nimam, tako da zaenkrat res vse poteka najbolje kot bi lahko.

Kdaj pa boste začele nabavljati opremo za svojo pikico? Vidim, da nekatere že kar precej gledate vozičke ipd. A je to bolj kot priprava, ali boste že zdaj nabavljale?  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
31.8.2006 16:59:29   
Žabika
Lep končno sončen pozdravček!

Kr_enamami: hvala za zelo uporaben članek.

Slumpo: jaz sem si danes kupila vsaj meni super kavbojke v Popku - zdej šele vem zakaj ste vse tako hvalle nosečniške hlače! Škoda je samo, da jih moram dat še skrajšat, ker so mi tudi najmanjše kar fino predolge; kaj čem, sem bolj pri ta majhnih! Drugače mi je pa zdele v dveh dneh trebušček ful ven skočil, tako da sem še bolj vesela, saj vem, da se res nekaj dogaja!

Karina: jaz sem fizioterapevtka, cel dan sem na nogah, moja že dolgo časa največja želja pa je, da bi v nosečnosti delala čimbolj do konca. Res upam, da se bom tako dobro kot sedaj počutila celo nosečnost! Ti pa svetujem, da se odločiš za šolo, ker mislim, da si boš lahko našla čas, volje imamo pa itak zdej ful velik, a ne?

Tejčica: user posted image za dobro opravljen pregled!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
31.8.2006 17:18:36   
Barči78
Čestitke vsem puncam za uspešno opravljene preglede, pa user posted image user posted image  za vse nove marčevke.

Mi bomo tudi uporabili Nejin voziček, imamo pa Hauckovega Jaguarja Traxx 3. Z njim smo zelo zadovoljni.

Imamo doma eno bejbo staro 15 mesecev.
Jutri se odpravljamo za vikend na morje, ker bo baje fullll lepo vreme. Komaj čakam, da se naužijem, verjetno še zadnjič letos, morskega zraka.

Še 27 tednov do konca user posted image user posted image user posted image . Kar hitro beži čas.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
31.8.2006 17:54:52   
Sibil_
Jaz sem tudi tukaj-hvala za vse lepe želje.user posted image

No, mi smo bolj pozni ker smo šli po pregledu še v Predjamski grad in ga prehodili in pogledali, pa na kosilo, potem sem pa doma od utrujenosti kar zaspala, hehe.user posted image

Mene je pa pregled malo razočaral.Sicer imam verjetnost 1:6093, ampak se je ful slabo videlo in nimam ne slikice ne filmčka, pa še zdravnica je bila kar sama nase jezna, da se več ne vidi.Je pa videla vse organe in tudi ko je malo podrezala je dete kar brcalo ko zmešano in se bunilo kaj je zdaj ta potres.Je pa velik/a 53 mm, torej je datum poroda premaknjen na 16.3.2007, utrip pa je bil 158.A bo to fantek pol al kaj?Pa še kri sem dala za vsak slučaj in sploh ne obvladajo jemanja krvi, mi je tolk razmesarila roko da ni za povedat.Me je še 15 minut vse bolelo in peklo-bljak.Skratka-ni mi bilo ne vem kako všeč, zdaj pa čakam na izvide hormonskega testa.user posted image

Pa še medtem ko sem bila tam na mizi je prišel en medicinski brat (hehe) in rekel da zunaj čaka ena noseča tri mesece za ponoven uz, pa je zdravnica rekla ja saj ni bilo že včeraj nič utripa, je vse jasno.Ah ja, še zdaj se mi smili ta ženska, pa itak da sem jaz pred vsakim uz trda da bodo kaj takega rekli.Kriza.user posted image

No, tejčica tudi jaz sem vesela da sva se spoznali, vsaj tako na hitro, ampak res morava enkrat na kavo, pa da vsaj tvoje slikice vidim, ok?Aja-pa itak te bom še službeno rabila za par info, tako da...skrajni čas da greva na kavo, hehe.user posted image

Obalke-kdaj se dobimo na kavi in kje?JAz bi vas rada spoznala, dejte se malo javit kako ste s časom, ok?Meni bi pasalo zjutraj kje na tržnici v Kopru, triglavska itd.Ste za?user posted image

LP zaenkrat, sem se kar razpisala,
Sibiluser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
31.8.2006 17:55:57   
NMJ
Najprej vse lepo pozdravljene!

Končno sem spet prišla do računalnika. Po enem tednu sem komaj uspela vse na hitro preleteti. Predno sva dala računalnik v popravilo, sem vas hotela obvestiti o odsotnosti, pa enostavno nisem več mogla odposlati sporočila. No sedaj sem spet z vami. Zelo sem pogrešala vaš čvek. Tudi midva z mojim sva bila prejšni teden v Mb v HM in sem si nakupila dvoje nosečniške hlače in 3 majčke. Meni trebuh kar raste, no pa saj sta          user posted image user posted image  notri. Počutje je vsak dan boljše, slabost je skorajda minila. Občasno imam kakšen glavobol in dogaja se mi, da se ponoči zbujam in ne morem več spati. Danes se odlično počutim, celo celo noč smo spali user posted image .
NS imam 8.9. pri Strahovi.

Vsem novim user posted image  ČESTITKE. Čestitke tudi vsem za dobre rezultate na NS in da je z vašimi user posted image  vse ok in se lepo razvijajo in rastejo.

Nas pa je res že ogromno marčevk  user posted image - verjetno je to posledica svetovnega prvenstva v nogometu in so bili naši možički takrat še bolj dejavni.

Rodila pa bom v LJ

lp

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
31.8.2006 19:16:20   
dolgolaska
A-N-J-A...ma ne sej se nisem razkurla...mal me je samo razjezilo tisto da mora imeti vrtljivo kolo itd....pa PP vse to ima....
Sej ni panike  user posted image !!!Itak,pa sem se že premislila  user posted image    user posted image    user posted image ,zdele trenutno mi je všeč trikolesnik JANE(no sej PP mi je tudi).Kaj pa to firmo poznaš...ali pa katera druga?????

ŽABICA...kje pa je ta trgovina Popek?In koliko so hlače??

SIBIL in TEJČICA....user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspešen pregled!

NMJ..lepo da si se javila,sem se že bala da je kaj narobe z tabo!!!!Sm da je vse ok,pa ni panike  user posted image !

LP  user posted image  !

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
31.8.2006 20:52:36   
Žabika
Sibil: tudi tebi čestitke user posted image user posted image za opravljen pregled!

NMJ: lepo da si se javila in da je vse ok! A si ti tudi sicer iz Ljubljane?

Dolgolaska: Popek je zraven Mestne hiše, levo od Lust-a! Hlače so bile 12.000 sit. Verjetno bom rabila kasneje še ene kavbojke, ker mi bodo te premajhne, ampak kaj čem, če mi že ni nič več prejšnjega prav.

Danes se nam pa ni nobena nova pridružila!

Lp,
Ž.

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
31.8.2006 21:58:32   
malička
Ojla punce da se še jaz javim, danes sem imela pregled in je vse ok, naša pikica je velika 51 mm, naslednji pregled čez 4 tedne, čestitke vsem za dobro opravljene preglede prav tako pa novim marčevkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imejte!!!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
31.8.2006 22:04:53   
Barči78
Ojla punce, da vas še malo pozdravim, predno grem do konca spakirat za morje.

Dolgolaska: meni je bil tud Jane voziček ful všeč, sam bodi pozorna na naslonjalo, pri moji sosedi se sploh ne spusti do konca, tako, da je otrok skoz v polsedečem položaju. user posted image  Drugače je pa tud zlo širok voziček, in pomojem otrok kar pleše notri, ne lepo sedi.

No danes je ravno mojih 13 tednov, sem dala slikico trebuščka v album, kako pridno raste. Neja ga skoz boža in lubčka. Tolk je dobra, kot da bi razumela, mogoče pa le.

Nič lepo čvekajte, se beremo, ko se vrnem.

Pa pa.

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
   [Brisano sporočilo]
31.8.2006 22:26:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1290
31.8.2006 22:53:28   
tejčica
Sibil, user posted image  za super rezultat NS. Škoda da se je slabo videlo in nisi dobila slikic. Najpomembnejše pa je, da je user posted image  ok.user posted image  Za kavico pa velja. Tudi meni bolj ustreza dopoldan. Jutri dobim urnik dežurstev za september in bom videla kdaj ne morem, torki pa pri meni definitivno odpadejo. Saj tudi popoldan lahko, vendar sem mi delo popoldan spreminja iz dneva v dan, tako da se v naprej ne morem ne vem koliko dogovarjat. Obalke, javite se.

Snorklja, na 3D slikici je vse v bolj rumenkasto-oranžni barvi in se vidi ful lepše. Me mika da bi se tam okrog 25. tedna naročila na 3D UZ. Tam pa prav filemček posnamejo.

Urla, tudi jaz bi najraje ponovila današnji pregled. Sem imela kar rosne oči.user posted image

Bibi, ti si res srečka, ker ti bo G na vsakem pregledu naredila UZ. Saj jaz sem ga dosedaj imela že 4x (prvi in drugi pregled pri mojem G, vmesni pregled pri nadomestnem G zaradi krvavitve in še danes NS), ampak sedaj je pa do morfologije konec z UZ-ji.
Dajadada, čestitke za SUPER rezultate NS.user posted image

NMJ, končno. No, samo da je vse vredu z vami tremi.user posted image  user posted image  user posted image

Malička, user posted image  za današnji pregled.

Barči78, uživaj na morju. Je pa res sedaj par dni lepo vreme napovedano in se ga splača izkoristiti. Kakšen lep buši imaš. Ne morem verjeti da se ti že tako pozna. Kaj se ti je tudi prvič že tako hitro videlo?

Kr_enamami, user posted image user posted image user posted image . Super za negativne izvide za tokso. Samo da je vse ok.

Tolk se pogovarjate o vozičkih, jaz pa sploh nisem nič na tekočem. Mi ga bomo kar od Taje uporabili, je še lepo ohranjen, res pa da je star že 4 leta. Vsaj na začetku, saj ima košaro in ne mislim sedaj celega premoženja za to zapravljati. Mogoče kasneje. Moram pa reči, da se meni trikolesniki ne dopadejo ne vem kako. Vsak ima pač svoj okus.

Sedaj pa šibam v mižule, ker je jutri zjutraj SLUŽBA!!!user posted image user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
1.9.2006 8:03:06   
A-N-J-A
Sibil in Dajadada čestitke za lepe rezultate na NSuser posted image .
Kr_enamami super da je toksa starauser posted image .
Barči 78 jepo se imejte na počitnicah.Trebušček maš pa že kar velikuser posted image .
Dolgolaska jaz vem o vozu Jane samo to da se ne da sedež obrnituser posted image ,baje da se kupi ena košara-sedež,kjer se spreminja naklone.Je pa le-ta zelo slabo ocenjena na testih in boh ne daj da v tem prevažašuser posted image v avtu.Ti pa predlagam da pogledaš na www.mutsi.com pa boš vidla kaj je to vozičekuser posted image .Če jaz ne bi mela voza 10000% kupim tega,brez debate.Pa jaz bi mela 4 kolesnika,ker na splošno so men 3 kolesniki grdi(pa da ne bo pomote,mi mamo 3 kolesnikauser posted image )

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
1.9.2006 8:47:09   
Barči78
No, da se še malo javim, delam, kolkr tolk, pa komaj čakam, da bo ura tri, da gremo proti morju.

Tejčica, prvič mi trebuh sploh ni rastel - do petega meseca sem bila skoraj brez, kakšne nosečniške hlače, to sem samo dve št. večje kupla, pa je šlo. Zdej pa še unih ne zapnem več - mogoče zjutraj. Če bo šlo tako naprej, bom na koncu kot kakšen veliiik balooon. Prov fajn.

Kako pa kaj vam rastejo trebuščki. Jest sm se odločla, da bom tega skoz slikala mal, ker, ko sem Nejo nosila, imam prvo ornk slikico šele v 7. mesecu, pa morm rečt, da sm mela glih mogoče ene 2 cm obsega več, kot pa zdejuser posted image . To bo pestro.

Se slišimo, pa vn na sončka pejte, pa božejte buhije.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
1.9.2006 9:01:46   
blanči
Pozdravljene čvekice,
da se še jaz malo javim. Gužva v službi tako da ni bilo časa za pisanje in branje.
NMJ: Tudi jaz imam NS v petek 8.9. pri dr. Strahovi. ob kateri uri imaš? Jaz ob 15.30. Iz kod si? Jaz sem iz Celja.
Moje počitje je tako kot da mi nič ni oz. kot da nisem noseča, ne vem ali je kaj narobe ali je to normalno? Komaj čakam NS, da vidim malo pikico. Ali lahko pri dr. Strahovi dobiš CD?

LPuser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
1.9.2006 9:06:23   
dolgolaska
BARČI78...kako pa da jaz ne najdem tvoje slikce z bušijem(če kliknem na album...?),al moram kam drugam gledat????
Lepo se imejte na morju.Jaz bom tudi mogoče šla!
KR ENA_MAMI...to je pa zanimivo..papc kile pa dol...ha-ha user posted image !Jaz bi tudi tako,ne pa da ne jem skoraj nič...kile pa GORRRR!(+2kg že imam)

SIBIL...res škoda da se je slabo videlo...Zakaj pa???user posted image

TEJČICA...koliko slikic si pa ti dobila??
A bom jaz pri dr.Strah-ovi dobila tudi 3D slikco????
Pri katerih tednih se dela morfologija...to je tudi samoplačniško,a ne??A boste šle vse????

A-N-J-A...hvala za posredovano stran...ni mi jo hotelo odpreti...daj mi kako podobno napiši...bom šla z veseljem pogledat!!!

NMJ...lepo da si se javila,nas je že vse skrbelo...

DAJADADA...to so samo priprave na nakupe...jaz še ne mislim nič kupovati(od opreme),moramo najprej dati čez NS...potem pa počasi...ah...sej zima bo dolga in mrzla,pa bomo takrat ustvarjali in zapravljali!!!user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
1.9.2006 9:10:42   
dolgolaska
AJA...vsem:

user posted image  Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image  T user posted image  K user posted image  E user posted image  !!!
ZA USPEŠNE PREGLEDE!!!!

BLANČI...pri dr.Strah se ne da dobiti posnetka na cd-ju....
jaz imam 13.9.tudi tam NS pa sem se malo pozanimala...
Lahko pa za vsak slučaj vprašaš še ti!user posted image

LP user posted image

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
1.9.2006 9:19:38   
anna2007
DOBRO JUTRO!
sem dobila ta naslov kje so zelo lepe obleke
(samo za pogledat!)
http://www.formes.com/

lp,anna

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
1.9.2006 10:12:19   
Pikca
Helou,
še moje zadnje javljanje pred morjem - potem pa bye bye za 10 dni - jupiuser posted image , saj vas bom pogrešala, ampak morja se pa tud veselimuser posted image , pa še vreme se je popravilo - mogoče bodo pa kopalke le še prišle pravuser posted image .
NMJ - lepo, da si se javila, da nas ne bo več skrbelo, kr enamami - yess, sem vesela za dobro novico glede tokse, user posted image vsem za uspešne preglede in držim pesti za vse, ki imate NS v naslednjih dneh. Jaz jo imam 14. 9. pri Strahovi.
Sem slišala, da CDja sicer ne dobiš, lahko ti pa da na USB ključ (pa ni preverjena informacija, ga bom pa imela za vsak slučaj s sabo).
Dolgolaska - morfologija ti pripada brezplačno.

Pa še moje izkušnje glede vozičkov: jaz bi pri izbiri dala prednost tem lastnostim: 1. da dojenček lepo sedi notri (oz. da na začetku udobno leži) - najbolje si je za preizkus sposodit kašnega otročka, če se le da, 2. da ni preveč ogromen in težak, 3. da se da sedež obrniti naprej in nazaj, 4. fino je še, da se sprednja kolesa obračajo, s tem, da jih lahko tudi fiksiraš (ampak to imajo zdaj že skoraj vsi).

Pozdravčki in pa-pa!

(odgovor članu anna2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
1.9.2006 10:34:32   
Barči78
Dolgolaska: Pod svojo slikica maš še eno možnost ogleda albumov, ki jih nalagamo preko RR-ja. Tam so te slikice. Zraven imaš še možnost poslati ZS, kontakt, blokiranje uporabnika,... malo pobrskaj, boš našla.
Pa pa.

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
1.9.2006 11:12:39   
klavdyk
pozdravljene vseuser posted image
tako lepo sije sonček, da se mi v službi ne da nič več delat. še sreča da je petekuser posted image . in vikend je tuuser posted image  sm misla, da je slabost minila pa ni nič od tega. mi je blo včeraj tako slabo, da se mi je školjka zagravžalauser posted image  eh bo že. kk ste pa druge? a vam je tut tk slabo še? pa še eno vprašanje imam. sm nekje zasledila, da ni fajn daljša vožnja zdaj v nosečnosti. no js se vsak dan vozim 1 uro v službo in pol še nazaj. drugače je vse ok, samo mal me špika v bosiju, sm to se mi zdi čist normalno. ka pa ve mislite? no sej še sam en mesec, pol bomo pa doma uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?