|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
30.8.2006 20:50:20   
Žabika
Slumpo: ta s pižamo, mi je pa ful všeč! Sem se ful nasmejala! Tudi jaz imam že kar resne težave, čeprav sem šla samo 1 kilo gor!

Tejčica in Sibil: srečno jutri!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
30.8.2006 21:06:52   
thaiss
Dober večer punce,

danes me je spet taka utrujenost lovila, da grem sam še pod tuš in spat! Še dobro da delam jutri popoldan, se bom vsaj zjutraj naspala. Me pa zraven te utrujenosti vse boli, kot da me kaka viroza lovi; upam, da ne bom zbolela, sam pri temu vremenu nebi bilo nič čudnegauser posted image
No, kot sem vam že napisala, sem si jaz že kupila svoje prve  user posted image kavbojke, danes sem jih imela v službi in sem se super počutla. Ker imam sedeče delo, moram bit komot v pasu!!
Kilce niso šle še nič gor, sem se pa okoli trebuščka kr raztegnila!! user posted image

Tejčica in Sibil, držim pestke za jutri user posted image  user posted image

Tinaaja, tudi nate sem se spomnila in ti pošiljam eno poko user posted image  za srečo. pa pridi čimprej na čvek z dobrimi novičkami!!!

pa pa

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
   [Brisano sporočilo]
30.8.2006 22:02:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
30.8.2006 22:03:39   
sezam
Se vidi, da nas je veliko, pa se strani kar hitro nabirajo, da komaj sledim user posted image user posted image user posted image

Evo moji podatki - rodila bom v LJ, doma pa imam 1,5 letnico.

Danes je bil zadnji dan službe, sedaj pa do 18.9. odklop. Jutri pakiramo, nato pa na user posted image  . Komaj smo ga dočakali.

Jaz tudi že kar dober teden nosim nosečniške hlače in je res bolje, ker nič ne tišči user posted image .  Počutje OK, le zvečer sem user posted image  in user posted image . Pa saj bo tako hitro marec tukaj. Evo ena tretjina user posted image  je že skoraj za nami.

Sibil, tejčica - držim pesti za vaju

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
30.8.2006 22:09:49   
sezam
Sem našla NMJ - zadnji post je bil 21.8., nazadnje prijavljena 24.8. Držim pesti, da je vse OK z njo in njenima user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
30.8.2006 23:17:53   
Anonimen
Kr_enamami, pa imaš svežo okužbo s tokso? A so ti dvakrat vzeli kri ali samo enkrat?

Veš, vse naredimo paniko, ko se gre za naše bebije, ampak se mi zdi da veliko prezgodaj. Sama sem zbrala vse odgovore s MON, Puškotove odgovore in enkrat sem jih že prilimala sem gor, pa jih bom še enkrat;

plodu ne nevarna samo in izključno prva okužba, kasnejši stiki s toskoplazmo niso več nevarni. Rizičnost pa je relativna, ker je produkt med verjetnostjo prenosa na plod in možnimi poškodbami ploda. Tako znese, da je okužba v prvem trimsečju v bisvu manj nevarna kot v drugem, ker je v drugem verjetost prenosa na plod 20%, v prvem trimseču pa samo 5% ali še manj, možna škoda pa se v drugem rimesečju nebieveno razlikuje od poškodb v prvem trmesečju. V tretjem trimesečju so poškodbe možganov sicer blažje, je pa verjetnost prenosa na plod že skoraj 50%, seveda če ne zdravimo in če bi na sploh ne storili ničesar.
  Laho pa vas povsem pomirim glede "ponovne sveže okužbe". Česa takega ni. Obstaja le sveža in ponovna okužba in drugo za nosečnico oziroma za plod ni več nevarno.
Če se v nosečnosti okužba zgodi prvič (sveže), potem je ukrepanje odvisno od tega ali se je okužil tudi plod, v katerem obdobju nosečnosti je prišlo do okužbe in kakšna preičakovanja do otroka goji nosečnica oziroma kakšno tveganje je pripravljena sprejeti. Zdravimo sicer lahko, vendar zdravljenje ne zagotavlja popolnega zdravja, zlasti ne zato, ker običajno za okužbo izvemo vsaj nekaj tednov po tem, ko je do nje prišlo. Okužbo ploda dokažemo z amniocentezo (odvzemom plodovnice) in s preverjanjem prisotnosti molekul dedne snovi toksoplazme v plodovnici. Zdravi se s posebnimi antibiotiki proti toksoplazmi do poroda, po rojstvu pa včasih zdravimo tudi še otroka.
  Toksoplazma gondii je parazit, ki se naseli v živčevju vključno z očesno mrežnico in v mišicah. Pri odraslem organizmu ne povzroča posledic, pri organizmu v razvoju pa tem hujše posledice, prej ko se okuži. Če se okuži v prvi tretjini nosečnosti so polsedice katastrofalne vendar so okužbe ploda kljub okužbi nosečnice redke (< 10%), če se okuži v drugi tretjini, so posledice še vedno hude, pogostnost prenosa parazita z nosečnice na plod pa je že bolj pogosta (cca 30%), če se plod okuži v tretji tretjini so posledice blage vendar je pogostnost prenosa že zelo velika (> 50%). Prav zato je svetovanje v zvezi s svežo okužbo s toksoplazmozo tako delikatno in individualno ter je vedno nekoliko nejasno. Predvsem je vezano na "nazor staršev", koliko tveganja so pripravljeni sprejeti in ali so sploh ali ne pripravljeni imeti otroka s prizadetim vidom, mentalno zaostalega otroka oziroma sicer bolehnega in manj zmogljivega otroka....?
  Nevarna je samo sveža, prva okužba s toksoplazmo v trenutni nosečnosti za trenutno nosečnost, kar je zelo redko stanje, manj kot 1x na 1000 nosečnosti. Če je prvi izvid na toksoplazmozo "pozitiven" to lahko pomeni in večinoma tudi res pomeni, da gre za ostanke protiteles od prejšnje okužbe. Le včasih, izjemoma pa gre za svežo okužbo. Običajno "titer" IgG 1:64 in manj pomeni staro okužbo vendar je to potrebno preveriti s "parnim serumom" kar pomeni kontrolo čez nekaj tednov. Do takrat se, če gre za svežo okužbo "titer nekajkrat poveča" in znaša 1:128 ali več ter na vsak način naraste za vsaj "2-3 titre" kar pomeni recimo s titra 1:64 na 1:512 ali več! Vsak titer pomeni podvojitev "številke", v podrobnosti se raje ne bi spuščal. Poleg tega se pri sveži okužbi pojavijo protitelesa tipa IgM, ki vedno pomenijo sum na svežo okužbo, razen v primeru, da je bila že kdaj prej sveža okužba dokazana in je torej zdaj ponovno nemogoča.
  toksoplazmoza potencialno napada plodovo živčevje in mišičje, pravo škodo pa povzroča le na možganih in očesni mrežnici. Na srečo je prenosljivost na plod relativno nizka in v drugem trimesečju po literaturi sodeč znaša okrog 20%, po naših lastnih izkušnjah pa mnogo manj o d tega. Vsekakor bodo preverili, kdaj bi se naj okužili in če je od takrat minilo vsaj 6 tednov, vam bodo predlagali amniocentezo, torej odvzem plodovnice iz katere je mogoče dokazati tako okužbo kot je mogoče okužbo ploda izkljuzčiti. Vsekakor vam bodo predpisali zdravila proti toksolazmi, ki jih boste jemali do poroda, vkolikor plod ne bo okužen. V primeru, da bo plod okužen, imate možnost, da nosečnost nadaljujete z zdravljenjem in s tveganjem, da bo imel otrok posledice ali pa nosečnost prekinete. Za zdaj bodite mirni, ker so vaše možnosti, da bo vse v redu, zelo velike.
  inkubacijska doba pri toksoplazmozi je okrog 1 - 3 tedne.
  naki in simptomi okužbe s toksoplazmo so podobni katerikoli virozi, le včasih se pojavijo ob okužbi tudi povečane bezgavke na vseh področjih, kjer so večji paketi bezgavk (pazduhe, dimlje, vrat in še kje). Testi za toksoplazmozo opravljajo infektologi, kadar posumijo na to infekcijo, v nosečnosti pa se to dela rutinsko.

Upam, da si dobila kaj dodatnih in koristnih informacij.
Lp, jjasna

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1256
31.8.2006 6:46:31   
tejčica
Jutro punce!

Za sabo imam prav mirno noč. Čisto nasprotno od pričakovanj, saj sem še preden sem zaspala razmišljala samo o NS.

Kr_enamami, ne morem verjeti da je osnovno tveganje pri 35 letih že 1:250! Seveda ti to rezultate same meritve potem zelo spremeni, tako da so glede na to so dobri. Upam da bodo rezultati DHT tudi dobri. Pa tudi za tokso upam da ugotovijo da je to že stara okužba.user posted image user posted image user posted image

Sezam, tebi se dopust začenja, meni pa se na žalost ravno izteka. Uživaj. Kam pa jo šibate?

Jjasna, si pa pridna ko nam takole podatke posreduješ. Hvala.

Sedaj se bo pa treba počasi uštimat, malo zbudit za vrtec in potem šibat v Postojno. Hvala vsem za dobre želje.

Pa pa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
   [Brisano sporočilo]
31.8.2006 7:28:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1258
31.8.2006 7:51:20   
klavdyk
hojla marčice

sm gledla seznam pa nobene ni iz koroške. to je pa res mal čudno. a bom sama marca "trpela" v bolnici? user posted image
nič uživajte pa lep sončen dan

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
31.8.2006 8:08:51   
Snorklja
Klavdyk a name si pa pozabila? Mogoče se celo vidiva v bolnišnici, če bom js kak dan prej ali pa ti kak dan poznejeuser posted image .

Drugače pa bo čas, da tudi jaz počasi spraznim svojo omaro, ker mi skoraj nobena kiklca in hlače niso več prav, oziroma me preveč tiščijo. In me je strah, da bo tudi meni ostala še samo pižama.

Držim pesti za vse, ki imate danes preglede. Mene pa čaka NS šele 12.9. in tudi jaz sem se odločila za Pušenjaka.

Lep sončen pozdrav iz Koroške, Snorklja.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
31.8.2006 8:12:14   
klavdyk
joj oprosti snorklja
čist pozabla na tebe. no js mam pa 6.9 nuhalno v Mbju pri Pelkičevi. upam, da bo vse ok
kk pa da si se odločla da greš Pušenjaku na NS?

(odgovor članu Snorklja)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
31.8.2006 8:22:33   
slumpo
ojla user posted image

thaiss kje si pa kupila te kavbojke...jaz si jih zeloooo želim pa sem šla gledat v kepico in imajo take zelo debele pa čudne osnovne barve. A ni nikjer kakšnih bolj modernih.
Sem pa vidla eno nosečko ki je šibala po BTC pa je imela tok lepe da sem jo nameravala kar ustavt pa prašat pa mi je blo mal nerodno.

pa še vprašanje.

v postojni sem dala kri in vodo za prvi pregled prejšnji torek. pa me zanima če te pokličejo (mobi sem namreč dala) če bi bilo z izvidi kaj narobe ali pa ta toksa prisotna ali te ne obvestijo.

LP

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
31.8.2006 8:32:59   
dolgolaska
DOBRO JUTRO!!!!
ŽABIKA...kar se tiče pisanja,koliko otrok že imamo se zdi tudi meni brez veze...raje napišite kaj bo ali user posted image   ali  user posted image   in kje bomo rodile...(tako kot si že ti napisala)Drugače pa je to moj prvi user posted image !
Potem je ta tvoja g približno taka kot moja z eno besedo KAP!!!

SIBIL in TEJČICA držim  user posted image  za vajin današnji pregled!!!user posted image
Javite se ko pridete iz pregleda!!

SLUMPO...ne nisi edina ki ji je še slabo...meni je tudi,sicer ni več tako hudo,kot je bilo...ampak vseeno je slabost še prisotna in pa seveda zgaga!
Pa kaj res nobene druge ne peče zgaga,kot samo mene???

A-N-J-A...kar se tiče tvojega komentarja v zvezi z vozičkom...mogoče me je malo razjezilo...ampak vsak ima svoje mnenje
....samo potem ko sem prečitala da pa imaš ti Quinniya in da si zadovoljna z njim.....?????Kako pa to???Jaz pa sem slišala toliko kritik čez ta voziček,da ne morem verjet da ti je ok...user posted image !!
Baje da ko ležišče spustiš čisto nazaj otroček visi na glavo in da mu je treba glavo podlagat.....strehca je občutno prekratka in piha otročku...moraš dokupit še marelo,salabo se zloži,rabiš najmanj karavana,da ga pospraviš.....Moja soseda je bila zelo NEZADOVOLJNA z njim..in ga je po parih dnevih prodala!!
No ja sicer pa je vseeno ne glede na moje in tvoje mnenje...kupile,vozile in imele bomo tisti voziček,ki bo meni(tebi)najboljši, a ne???user posted image

Lp-dolgolaska

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 31.8.2006 8:33:29 >

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
31.8.2006 8:38:41   
urla
Tejčica in Sibil: user posted image  držimo pesti za današnji pregled. Javita se, ko bosta doma. Pa kako kavo in kak čvek še namesto nas izmenjajta.

Jest pa sem se danes zbudila z zamašenim nosom in bolečim grlom. Sem se komaj privlekla v službo. Sicer pa, ali je kaj čudnega - zjutraj me zebe kot psa, popoldne me pa kuha. Bom jutri kar doma ostala in lepo pila čajčke, pa mogoče s kakšnim neoanginom poguljufala.

Slumpo: jest sem si kupila jeans hlače za user posted image  v benettonu in so super. Malo sprane, take moderne. Sicer so 15 tisočakov, ampak mi ni žal, sem jeans generacija. A ja, slabo mi je še vedno, posebno ko se najem in proti večeru.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
31.8.2006 8:49:32   
dolgolaska
SEZAM....lepo se imejte na  user posted image ...jaz bi tudi šla,pa ga je že konec   user posted image ...pridem na vrsto SPET drugo leto  user posted image !!

JJASNA..hvala za obširno razlago.. user posted image !!!

Jaz sem si tudi par dni nazaj omaro pospravla...in kaj je ostalo v njej...par trenirk,nosečniške hlače...in to je to...
Pa kaj se res nobena ni nič zredila???
Jaz pazim kaj in koliko jem,se mi zdi ,da jem celo manj kot prej preden sem bilauser posted image ,pa sem se do sedaj zredila 2kg!!!user posted image   user posted image

THAISS...mene tudi zanima v kateri trgovini si kupila kavbojke....sem jih gledala v Pikapolnici...mislm groza,kjere kavbojke,pa kaka barva,kot da smo leta 1860...user posted image   user posted image    user posted image !!!
A ni ena ...sem pozabla katera napisala,da si jih je kupila v Benettonu????Kje pa???V Lj. ali....????

Lep  sončen pozdravček!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
31.8.2006 8:50:42   
dolgolaska
URLA...a v Lj.???V Emporiumu,al kje???

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
31.8.2006 9:04:43   
urla
Benetton v Ljubljani v Nami. Včeraj kupila in so kull. Niso take ozke in temnek in une, kot sem jih videla drugje.

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
31.8.2006 9:13:41   
Anonimen
Dolgolaska zaradi kil se ne sekiraj, s tem se bomo obremenjevale po porodu. Sicer pa ni nič narobe če greš vsak mesec za kilo-dve gor.
Jaz sem se zredila le za 0,5 kg (sem se ravno zjutraj vagala), ampak imam že od prej vsaj 5 kg viška. Se mi pa malo že pozna trebušček, to sta mi končno včeraj dve kolegici potrdili, ko sem jima povedala, da bomo dobili dojenčka. Pa full mi je smešno, ker me potem vsaka skoraj sleče, da bi mi pobožala in potipala kakšen je trebušček. user posted image   Pa joškice imam kar precej večje, kar je obema všeč, pa pomojem je šlo tja te pol kile.

Drugače pa sedaj delam še zadnje izpite na faksu in zraven še organiziram za poroko, ker se bova novembra končno poročila. Tko da imam pestro.

Lp, jjasna

Neposredna povezava do sporočila: 1268
31.8.2006 9:29:25   
slumpo
oj

a ima enporium tudi cunje za nosečke s lastiko v pasu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
31.8.2006 9:41:20   
karina
Lep pozdrav vsem user posted image ....dobrodošlica vsem novim.Ravno sem pojedla tri sendiče...njamiuser posted image .
Imam pa že kake 4kg+.......se ne sekiram, ker po porodu to pri meni vse skopni.
jjasna.....jaz sem pa v dilemi če bi šla naprej v šolo, da si pridobim V. stopnjo izobrazbe. Zdaj mam res veliko šanso,saj bi šolo končala še preden se mi izteče porodniška.Šolanje traja leto in pol.Me je pa strah da je ne bi naredila, doma imam 2 letno hčerko, marca pa še enega člana več....gledano naprej ne vem kako bom zmogla sicer pa je to  samostojno vodeno izobraževanje, ne rabiš hodit na predavanja ampak maš samo 1x tedensko srečanja, kjer snov predelaš skupaj s ostalimi, drugače pa si na zvezi s svojim mentorjem po telefonu ali po el.pošti.Tak način mi ugaja, ker si sam prilagajaš čas učenja, zaradi družine.Bolj me je srah tujega jezika, ker se ga sama ne bom znala tako naučit, kot če bi bila na predavanjih.No pol pa še finančna plat...šola ni tako poceni, sploh pa sedaj ko sem skozi v bolniški in temu primerna plača.Od vsega je pač najbolj udoben čas ,priložnost da naredim to šolo že zaradi tega ker sem v bolniški in imam dop. čas za učenje, pa še na predavanja ne rabim hodit, ampak se učim doma.
Prosim za nasvet naj grem v šolo ali ne?
Vidim da ostale pridno hodite v službo, večina dela v pisarni? al se motim?Mi lahko poveste kje delate in kaj ste po poklicu?
Res ta tema sicer ne paše sem in sem se razpisala, pa vendar me zanima vaše mnjenje, ker se jaz res  nekako ne znam odločit.
Lep sončen dan želim.

Ko si daleč, da ne zmoreš niti koraka več,si prehodil ravno polovico razdalje,ki si jo sposoben prehoditi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
31.8.2006 9:45:54   
Pegica*
Pozdravljene user posted image ..mene zanima kam ste šle na NS tiste, ki ste doma v okolici Lj??? Ali je mogoče tudi kakšna ginekologinja, ki opravlja ta pregled?
Danes se moram nekam najavit, pa se še nisem odločila kam.
Drugače sem OK, počutim se odlično, to je moja prva nosečnost.user posted image -upam da tudi ne zadnja user posted image .
lp vsem pikicam in vsem sončkom...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
31.8.2006 9:52:48   
Anonimen
Karina, jaz sem vsekakor mnenja, da se ti splača iti v šolo. Moja znanka piše magisterij, pa je med magisterijem rodila 2 punčki, tko da ima doma dve mali nagajivki, ki sta bili rojeni ena za drugo, pa ji vse laufa. Pač pred izpiti je imela par dni zase-navadno vikende, otroke je vzel mož na kakšen sprehod, krajši izlet, ali pa sta bili pri babicah.
Drugače pa sem jaz še redna študentka, moje delo pa zahteva, da večinoma stojim, tudi več kot 8 ur. Sedaj gre, ampak ne vem kako bo proti koncu?!

Pegica*, full hvalijo dr. Pušenjaka iz Dravelj ali pa dr. Strah, ki ima ordinacijo v Domžalah. Jaz grem v soboto k dr. Pušenjaku.

Lp

(odgovor članu karina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1272
31.8.2006 10:20:03   
Snorklja
Pegica - ja vse ful hvalijo dr.Pušenjaka, ki je zelo strokoven in stvar obvlada, za pregled lahko pokličeš na 051-321-224 in se naročiš. Ima 4d in dobiš slikice ter filmček pregleda.

Glede kilogramov pa se jaz nisem nič zredila, a moja običajna oblačila mi niso več prav. Da ni spremembe v teži je to, da se mišice spreminjajo v salo, in se mi že lepo nabira na bokih.

V zvezi z nosečniškimi oblačili pa je moja kolegica izvedla eno ful dobro stvar. Itak je imela doma veliko kavbojk in je ene nesla šivilji, da ji je zgoraj vstavila jersi in izrezala zadrgo in je lahko svoje priljubljene kavbojke nosila tudi v nosečnosti.

Veliko sonča od mene,
Snorklja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
31.8.2006 11:01:06   
dolgolaska
URLA...hvala za odgovor,ko bom šla prvič v Lj.letim v Benetton!

SLUMPO...v Emporiumu je tudi Benetton...nosečniški in otroški,vem da si je lani moja prijateljica tam kupila hlače,ne vem pa če so bile na elastiko??!user posted image

KARINA...jaz imam končano 5.stopnjo....včasih mi je malo žal da nisem šla študirat naprej...zdaj pa,kaj pa vem...pomoje je bolj problem denar,kot to ali bi ali nebi naredila!!!Jaz ne delam v pisarni ampak sem poslovodja......tok,da uživam v službi in upam,da bom lahko kljub nosečnosti delala čim dlje!!
TI PA LE POJDI ŠTUDIRAT NAPREJ  user posted image   ,da boš imela vsaj 5.stopnjo,že to v teh časih ni nič od izobrazbe....

PEGICA*...jaz sem iz okolice Lj.in bom šla delat NS v Domžale k dr.Strah(komaj čakam na 13.9.....JUPI!!!!)

SNORKLJA....ja tole z starimi kavbojkami je kar uredu zadeva  user posted image .....samo če jih spraviš gor..... user posted image   user posted image   user posted image   ha-ha...no jaz zaenkrat jih še,ampak če bodo kile šle tako gor,kot so šle do sedaj...kaj pa vem....user posted image !

TEJČICA in SIBIL...ob kateri uri pa imata pregled...al sta že tam????   user posted image    user posted image    user posted image  !!!

VSEM SKUPAJ POŠILJAM:
user posted image            user posted image           user posted image           user posted image
user posted image            user posted image           user posted image           user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
31.8.2006 11:48:24   
tejčica
Hojla punce!

Jaz sem že nazaj z NS. Naše dete je veliko že 70,5mm. Videli smo lepi obrazek, nogice, rokice (na eni rokici smo celo lahko prešteli vseh 5 prstkov user posted image ), srčka (utrip 169), hrbtenico, mehur, želodček... Vidna je nosna kost, nuhalna svetlina je zmerjena 1,7 mm, tveganje pa je 1:6401.user posted image  Rezultat je lep, tako da se nisem odločila za DHT. Sem bila pa tudi jaz zadovoljna z dr. Reševo, prijazna, odgovori na vsako vprašanje, vse kar je merila, iskala, je sproti razlagala.user posted image  Spola pa ni upala napovedati, ker se ni dobro videlo. Je pa naše dete na začetku spalo in se je kar nekaj časa matrala da ga je zbudila. Pregled je trajal 15 min, dobila pa sem 4 slikice (3 navadni UZ, 1 3D UZ). 
Čisto na kratko pa sem videla tudi Sibil.user posted image Rekli sva par besedic, se pa sedaj vsaj prepoznava, da če se v Kopru srečava greva lahko na kofetka. user posted image

Kolk sem jaz danes dobre volje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?