|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
11.3.2007 20:36:48   
amy26
Simonka lepo da si se nam oglasilauser posted image  in dobrodošla nazaj, jutri pa seveda pričakujemo poročilo, če boš le utegnila in se dobro počutila

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5776
11.3.2007 21:02:35   
tinaaja
Simonka, sem prav razmisljala danes, kdaj te bodo spustili domov. Saj si kmalu prisla user posted image Lepo se cartajte.

Jaz grem v pojstlo, se mal brat prej, pol pa v ninanana land user posted image Mislim, da me jutri caka kar nekaj dela user posted image s seznamom juhuhu 

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5777
11.3.2007 21:06:56   
soncek78
Hello user posted image  in mamice!
Karina  user posted image user posted image user posted image  za malega Domna

MoonEve user posted image user posted image user posted image  za princesko Lilu - kako simpatično ime!

Tejčica želim ti, da bi čimprej cartala tvojega Sončka. user posted image user posted image user posted image

Thaiss lepo, da si spet med nami... je pa bila dogla pot do Po. Lepo se cartajte. Je prav luštkan fantiček.

Simonka dobrodošla nazaj.

No jaz sem imela tudi danes nekoliko pester dan... Močno otrdevanje od 7 zjutraj na 5 min. In sva z user posted image  skočila v P. Nato pa na CTG... Popadki so bili prisotni, vendar sem še zaprta... G me je vprašal, če želim ostati not, pa sem ga vprašala, če je nujno. Odgovor je bil - če želite!!! In z dragim svaodšla v Mercator po nakupih. Otrdevanja je še vedno prisotno ... bomo videli, kaj se bo izcimilo.

Lepo se imejte, cartajte se ...user posted image user posted image user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5778
11.3.2007 22:14:12   
skačica
ojla!

user posted image čestitke MoonEve za Liluuser posted image
user posted image čestitke Karina za Domnauser posted image

Ste bile pa pridne danes.

Tejčica,tebi pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image ,da ti porod čimhitreje in čimlepše mine. Morda je celo že za tabo.
No,tanaaja,teb še ne bomo potalale knjižice,draja teb pa tud kaže na bolje-biznis morda celo ne bo propadel.

Punce,hvala za nasvete glede dude,jo že imam v svojem neseserju in gre z mano v P.. Moja sestra pravi,da so v Trbovljah full težili in niso pustili dude,jaz pa rodim v Celju in upam,da ne bo težav s tem,če bom želela uporabljati dudo(seveda, če bo potrebna!).

Danes smo dopolnili 39 tednov in od jutri dalje sem v 40-em.user posted image user posted image user posted image . Še sedem dni in moj PDP je tu. Komaj čakam,da se kaj začne,zdaj pa res nisem več daleč.
Danes sem imela bolečine v spodnjem delu trebuha pa špikanje pa... ampak to je tud vse in amenuser posted image . Na wc sem hodila v kontrolo vsako uro in čakala na čudež a vendar zamanuser posted image . Morda bo jutri več sreče,vsekakor pa v roku 14 dni verjetno,ne?
Zgleda,da se je začelo sedaj na veliko dogajat tako da bomo verjetno imele kar vsak dan kakšno novo mamicouser posted image .

Jaz grem zdajle mal se cartat z možekom potem pa spat. Upam,da bo jutri že kaka nova novička.
Lahko noč.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5779
12.3.2007 1:03:09   
TeDyBear
No, danes pa jaz strašim po RR user posted image , pa me sploh več trebuh ne žuli... user posted image
Zgleda, da se bojo tudi pri nas počasi začeli krčki, pa ne vem, če mu smem že dat tiste kapljiceuser posted image  - to je zdaj vprašanjeuser posted image

No ja, lepo spančkajte, z Jurijem pa še kupčka podreva, pa mal masažice,.....user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5780
12.3.2007 2:58:32   
amy26
No, danes pa jaz strašim po RR , pa me sploh več trebuh ne žuli...

user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se premetavam že od 1.30 nikakor da nazaj zaspim, en dan spim kokr tok z vmesnimi sprehodi do wc-ja, že drug dan pa 2-3 ure pol pa budnica do jutra oz. premetavanje tako da sem že spet čistuser posted image

no danes imamo končno 38 tednov user posted image , zdej pa se počasi lahko začne tudi pri nas kaj dogajati, raje mal prej kot pa spet z zamudo kot v prvo

lepo se imejte pa pridno pančkajte

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 5781
12.3.2007 5:08:58   
VRTNICA30
Dobro juto,

že nekaj časa ne spim  in malo čekiram,  če je že kaj novega. Zbudile so me blage bolečine, ki pa se trenutno spet pojavljajo.
Amy26 čestitam za dopolnjenih 38 tednov, tudi mi smo jih danes dopolnili.user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa je res lahko počasi akcija.
Kaj pa Tejčica ?? Verjetno že občuduje sojega otročička.

Bodite fajn in se še pišemo.

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5782
12.3.2007 6:48:24   
tinaaja
Hehe ste imele spet polnocni klub nespecnic user posted image Jaz na sreco spim kot top.
Zunaj je ze ful soncek, sem kar vstala in bom sla do mami na cajcek cez slabo uro.

Skacica, pri meni ni nobenih znakov tko da ... Sicer smo pa vceri videl tejcico, k se ji je stanje v pol ure popolnoma obrnilo, tko da upanje ostala user posted image Me prav zanima, ce so ze 4 user posted image

Sonchek78, in kako je bilo cez noc z otrdevanjem? Pol bos ti tudi kamlu odsla med mamice user posted image Srecno!

Zabika, tvoj pdp je tukaj .. No javi, kako je bilo na pregledu..

Ufff jaz imam pregled jutri in je omenjala sprozitev, ce bi bilo zrelo user posted image Morda tud nam ne manjka vec dost, ceprav dvomim... Bomo videli jutri user posted image

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5783
12.3.2007 7:05:09   
thaiss
Tejčica sporoča:

Danes ponoči ob 01:40 nas je razveselil Vid. Je pravi korenjak, velik 57 cm in težek 4555g! Tejčica

Iskrene čestitke mamici,očku in veliki sestrici Taji!! korenjaku Viduuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5784
12.3.2007 7:08:41   
VRTNICA30
ISKRENE ČESTITKE ČESTITKE TEJČICA . user posted image user posted image

Je pa Vid res pravi korenjak.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5785
12.3.2007 7:10:09   
amy26
TEJČICA ISKRENE ČESTITKE za malega korenjakauser posted image user posted image user posted image user posted image , to pa so mereuser posted image user posted image user posted image  Aleks je imel podobne mere šele pri dveh mesecih s tem da je bil rojen čez pdp.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5786
12.3.2007 7:14:29   
A-N-J-A
Še tukaj čestitke Tejčici za korenjaka Vidauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil A-N-J-A -- 12.3.2007 7:17:52 >

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5787
12.3.2007 7:14:51   
amy26
Vrtnica30 tudi tebi čestitke za 38 tednovuser posted image user posted image user posted image , kmalu bo tudi pri nas zares, vidim da boš rodila v Ljubljani, mogoče bomo še cimreuser posted image .

Jaz sem dala en stroj perila že prat, pa zdaj si grem pripravit čokolešnik - najverjetneje ali pa kak sendvič z veliko majonezeuser posted image , pol pod tuš pol pa v Lj. na pregled oz. CTG.

Se je pa pri nas tudi naredil sonček že mal pred šesto tako da je tudi prav prijetno pogledati ven.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5788
12.3.2007 7:18:04   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image   Tejcica, wow, to pa je velikan v malem user posted image Cestitam!

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  11.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    13.2. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image    21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    25.02. malička : Sanja, 2350 g, 46 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)
user posted image    03.03. Ksenjica78: Samo , ?g,  ?cm (pdp: 17.3.)
user posted image   04.03. freya : ?, ? g, ? cm (pdp: 2.3.)
user posted image    05.03. Klavdyk: ? , ?g,  ?cm (pdp: 12.3.)
user posted image   05.03. urskas: Vita, 3080 g, 51 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    05.03. Sezam : Žiga, 3590 g,  53 cm (pdp: 3.3.)
user posted image    06.03. simonka: Jaka, 4165g,  53 cm (pdp: 7.3.) 
user posted image   07.03. m a j c i k a : Tija, 3280 g, 49 cm (pdp: 18.3.)
user posted image   08.03. Lejci : Ines, 2660 g, 49 cm (pdp: 6.3.)
user posted image   08.03. Encijan : Špela, 3300 g, 51 cm (pdp: 11.3.)
user posted image   08.03. vaihativa : Zoja, 3460 g, 52 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    09.03. karina: Domen, 3220g, 48,5 cm (pdp: 8.3.)
user posted image   11.03. Mooneve: Lilu, ? g, ? cm (pdp: 14.3.)
user posted image    12.03. tejčica: Vid, 4555 g, 57 cm (pdp: 10.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

15 user posted image     in     16 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5789
12.3.2007 7:31:03   
Taya85
Da najprej vsem spet čestitam za sončke in sončice!

Pa eno nujno vprašanje za vse tiste, ki ste že rodile oz. imate izkušnje s postopnim odtekanjem vode, kako to izgleda. Men je namreč zdele nekaj steklo ven, glih tok da imam sp. hlačke  kar dobro mokre. Pred tem se bila na wc (lulala), tako da sem verjetno spraznila mehur in nevem kaj bi lahko bilo drugega kot plodovnica??????? Prosim za hiter odgovor, ker sem čist panična...........pa še sama sem domauser posted image

Hvala

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5790
12.3.2007 7:43:22   
pocka
Tejčica čestitke za korenjaka Vida!!!user posted image  user posted image

Taya85 - Jaz sicer nimam izkušenj, ker bo to moj prvi porod, ampak na tvojem mestu bi se šla pokazat, za vsak slučaj.

Kot vidite jaz še vedno strašim tu gor.

Dajadada - tudi mene se bojijo klicat, pol pa mojemu težijo in on da meni telefon. Jaz jim pa že petnajstič povem, da ni še nič in da obljubim, da bomo obvestili takoj, ko bo kaj novega! So vsi 5x bolj nestrpni kot mi sami!

Erna14 - ta tvoj tast pa je pravi. Sem se prav nasmejala, ko si rekla, da ti je ponudil kar cel liter vina.user posted image In, si se ga napila včeraj ali ne, haha?user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5791
12.3.2007 7:50:44   
Taya85
A je možno da mi sploh začne odtekat voda ali more najprej čep it????????

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5792
12.3.2007 7:53:17   
skačica
Dobro jutro!
Evo jo,lepo novičko!

user posted image Tejčica,čestitke za malega korenjakauser posted image . Ime pa krasno za moj okus. Če bi mi dobili fantka,bi bil tudi Vid. Res lepo ime. čestitke tudi ta veliki sestrici.

Taya85,upam,da se oglasi katera,ki je že rodila. Jaz nimam pojma.

Vrtnica30 in AMmy26,čestitke za doponjenih 38.tednovuser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa gre lahko zares,kajne?
Jaz sem danes zakorakala v 40 teden in upam,da se počasi kaj začne. Razen občasnih bolečin v sp. delu trebuha in med nogami pa težke hoje,nič ne kaže na to,da bi se mali kam mudilo. Ne morem verjet,da res tako uživa v mojem trebuščku. Je že zdej navezana na mamicouser posted image user posted image user posted image  in noče od mene.

Me pa zanima,če bo danes kaka nova mamica. Zdaj smo pa res zaštartale in nas ne bo lahko ustaviti. Draja,tvoja družba bo verjetno celo poslovala z dobičkom in ne z izgubo kot se je bilo za batiuser posted image user posted image user posted image .

Tudi pri nas je tako lep sonček,da kar ven vabi,jaz pa lena ko šus tako da bom verjetno raje še mal poležala. Ura je še zgodnjauser posted image
Danes pa verjetno moja starejša sestra izve,kaj nosi pod srcem. Ima namreč UZ. Me prav zanima.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5793
12.3.2007 7:53:53   
VRTNICA30
Taya85 res je najboljše da se greš pokazati ali pa vsaj pokliči ginekologa. Jaz bom rodila drugič, pa tudi nimam izkušenj s tem in tudi jaz kar naprej čekiram. Vem samo to, da plodovnice ne moreš zaustaviti tako kot urina.

Amy26 sem kar za, da postaneva cimri, sam jaz bi že mal prej šla. Prvič sem tak čas že objemala svojega sinčka.

lepo preživite dan,

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5794
12.3.2007 7:56:13   
amy26
A je možno da mi sploh začne odtekat voda ali more najprej čep it????????

Taya85, čisto možno je da je plodovnica, čep sploh ni potrebno da gre lahko šele pol ko boš rojevala, jaz bi vsekakor mal še počakala in videla ali bo še kaj, če pa imaš zelo blizu porodnišnico ali ZD bi se pa šla pokazat, tam ti lahko naredijo test.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5795
12.3.2007 7:56:54   
slumpo
Tejčica čestitke za korenjaka Vida!!!user posted image user posted image user posted image

Ampak je bil pa velikan....ali katera ve je imela Tejčica carski rez ali je rodila normalno...ker to pa je potem za v ginesovo knigo če je rodila normalno.

Mi smo danes spali kot polhki...je to pravo čudo po tolikem času. Ampak sem bla pa res že tako utrujena da po mojem ni bilo čudno.

SEdaj grem pa v trgovino da nabavim za kosilo pa mal grem pogledat če imajo kaj lepega za naso pikico.

No zabika kaj nam bos danes lepega povedala????

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5796
12.3.2007 7:57:56   
amy26
Amy26 sem kar za, da postaneva cimri, sam jaz bi že mal prej šla. Prvič sem tak čas že objemala svojega sinčka.

Vrtnica tudi jaz bi šla kej prej, naslednji polet je 15.3. tako da jaz bi najraje kar takrat user posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5797
12.3.2007 7:59:52   
Taya85
Sem klicala v ZD pa je rekla naj si si dam vložek in počakam, če bo še kaj. V našem ZD nimajo testa če gre za plodovnicouser posted image . Zato če bo še kaj bo mogla kar v PORODNIŠNICO, da mi tam naredijo test. Me je pa strah ko user posted image , glede na to, da sem 1.user posted image .

Hvala za vse nasvete

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5798
12.3.2007 8:20:30   
draja
user posted image user posted image  TEJČICA ČESTITKE ZA VIDA IN ČESTITKE TAJI, KI JE POSTALA VELIKA SESTRICA user posted image user posted image

Amy26 in Vrtnica30 čestitke za 38. tednov user posted image . Pa Amy26 dobro opravi na CTG danes. Mogoče se spet kaj srečava.

Simonka pozdravljena nazaj.

Skačica ja zgleda, da se bo biznis razcvetel. Ve samo rojevajte pa bo user posted image user posted image .

Taya85 naj te ne bo strah. Pojdi se pokazat v porodnišnico, da boš mirna. Če se je res začelo pa SREČNO!

Drugače pa je moja pupa bila včeraj tako mirna, da mi je bilo kar neprijetno. Sicr gibi so bili, vendar nežni, komaj zaznavni, čisto nasprotje njenih prejšnjih razgrajanj. Ponoči nisme nič spala, ker sem skoz čakala če se bo kaj premikala in so mi šle same temne misli po glavi. Sem prej vstala in pojedla čokolino, zdaj pa čakam kaj bo.Malo se je že premaknila, samo to ji res ni podobno. Komaj čakam CTG danes, pa da slišim njenega srčka. Pa še trebuh sem si včeraj merila in je že dolge tedne na 102 cm, tako da me je potem še zaradi tega panika. Ma, bo že. Samo da se znebim teh tesnobnih občutkov.

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5799
12.3.2007 8:32:40   
Pikca
Dobro jutro!

Koliko novic!!!

MoonEve, čestitke za hčerkico Lilu!

Karina, čestitke za sinka Domna!

Tejčica, čestitke za rekorderja Vida!

Simonka, Thaiss, Lejči, dobrodošle nazaj!

Amy 26, Vrtnica 30,... čestitke za 38 tednov, mi smo jih tudi dopolnili, zdaj pa smo lahko že kmal na vrsti! Sicer sem jaz rezervirala polet 21. 3. - Draja, saj zdaj, ko gre bolje, ostajaš v tem biznisu, ne?user posted image

Zdaj pa smo res zaštartale, bom morala spet bolj redno brat, da kakšne novice ne spustim slučajnouser posted image !

lep dan, Pikca

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  230 231 [232] 233 234   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?